Hot Reviews,  Reviews and Ratings,  Sexy Lingerie,  Tips

VenCouture karun

treasure-chest
VenCouture karun.
Cari harta sebenar, dikebumikan di suatu tempat di laman blog ini.

Khazanah kami
kaki pertama untuk menunjukkan sesuatu dgn tepat lokasi harta karun dikebumikan akan redirect ke laman web blog ini dan untuk mengetahui dan menerima titik kesetiaan vencouture. Mengumpul semua mata untuk boleh ditukar atau membeli produk-produk dalam www.vencouture.com semata-mata.

PETUNJUK
setiap minggu, kami tanam harta sebenar di suatu tempat dalam laman web. Setakat ini, pembaca kami telah menemui peta harta karun, tengkorak lanun dan maklumat harta karun.

CABARAN BONUS
beri perhatian dekat ke bahagian atas kiri laman blog ini, kerana sesetengah daripada mereka akan memegang petunjuk yang berharga. Banyak cabaran akan nasib dan pesakit yang anda akan perlukan dalam Khazanah memburu.

BAGAIMANA UNTUK MENYELESAIKAN MISTERI

Mengambil Nota
Nota-nota mengambil adalah satu kemahiran akademik yang baik dalam dirinya sendiri. Tuliskan petunjuk, perkataan, simbol dan idea-idea yang melekat keluar, dan merujuk kembali kepada mereka nanti.

BEKERJA bersama-sama
untuk makluman anda, ini bukanlah satu perlumbaan dan orang ramai akan menang, tetapi ada di antara kamu akan mendapat banyak dan sebahagian yang lain tidak.

MELIBATKAN keluarga anda
membiarkan mereka melayari blog dengan anda dan membantu anda menang bersama-sama.

KESABARAN
tiada adalah jalan pintas kepadanya, dan sudah tentu ada jalan pintas untuk mencari Khazanah sebenar. Mencari harta karun dikebumikan akan mencabar gerak hati anda, tumpuan anda, nasib anda untuk mencari harta karun, dan komitmen anda untuk melengkapkan cabaran.

Bagaimana untuk mendapatkan anda harta
apabila anda menyemak imbas atau melayari laman blog ini, anda akan melihat di sebelah atas kiri atas imej muncul. Klik padanya untuk mengetahui lebih lanjut.

APA pemenang akan menerima sebenar
Pemenang akan menemui Khazanah dan menerima titik kesetiaan vencouture. Mengumpul semua mata untuk boleh ditukar atau membeli produk-produk dalam www.vencouture.com semata-mata.

***Ingat, anda tidak akan caj untuk mengambil bahagian. Dan anda mestilah pengguna berdaftar vencouture.com untuk menerima mata. Sila log ke www.vencouture.com sebelum mengambil bahagian vencouture karun.

PENGEMBARAAN MENANTI!

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.