Sexy Lingerie,  Tips

Valentine’s Day: cara untuk menarik menanggal baju yang meyakinkan

Valentine’s Day: cara untuk menarik menanggal baju yang meyakinkan. Malam ini adalah malam! Sempena Valentine’s Day Sila mengimbas kembali siri kami terbaik daripada MLD bergaya! Bagaimana untuk melemparkan dan menanggal semua baju?

Lingerie Perancis, Sutera menggoda dan tips untuk menanggalkan semua.

Lebih sering daripada tidak, apa yang anda tidak nampak adalah lebih menarik daripada apa yang anda lihat.

Kenapa?

Kerana imaginasi anda sentiasa cepat daripada realiti.

Itulah sebabnya tergelincir ke dalam salah satu daripada nuisettes tahun 1930-an-gaya kami adalah benar-benar seksi. Kerana bias memotong silk clings kepada lengkung dan jatuh anggun apabila anda bergerak. Dan kilauan semulajadi satin yang menangkap dan menggambarkan cahaya seperti filem MGM baik mana-mana. Dan ianya menarik untuk masuk ke sesuatu yang selesa dan bangun kelihatan seperti seorang bintang filem.

Gaya vintage dan menanggalkan baju pergi tangan dalam tangan, tetapi bagaimana untuk menggabungkan kedua-duanya tanpa mencari bodoh?

5005 (3)

Terdapat tiga peraturan yang wajib cara untuk menarik menanggal baju yang meyakinkan:

1. mengekalkan hal yang yakin, yang suka bermain. Kekalkan hubungan mata dengan pasangan anda atau berlama-lama dalam sekilas termenung, menaik. Muslihatnya ialah untuk tidak mengambil diri anda terlalu serius, tetapi benar-benar selesa dan matter-of-fact bahawa anda berada di misi untuk seduce.

2. sarung tangan opera panjang dan stoking sepenuhnya fesyen adalah pelaburan terbaik yang anda boleh. Penyingkiran perlahan-lahan dan disengajakan sarung tangan panjang Sutera adalah excruciatingly lazat. Dan jangan lupa untuk menuding jari Apabila anda slip stok anda off inci oleh inci. Melemparkan dari sini dan tontonlah flutter ke tanah seperti a pro.

3. pergi lambat! Silap mata tersebut sedang mengusik itu. Semakin lama ia mengambil masa untuk menanggalkan baju, semakin tinggi kenderaan menjangkakan. Anda boleh memberitahu jika anda lakukan itu betul-betul jika pasangan anda sudah bersedia untuk pounce sebelum anda walaupun sudah mula unlacing corset anda.

Sentiasa sesat di sebelah-keanggunan dan tahu ianya hanya mudah untuk masuk ke lace camisole kerana ianya satu kemeja-t lama. Vintage Hollywood glamour bertemu Kecanggihan Perancis yang tak habis-habis de Paris. Dan dengan pakaian dan loungewear yang begitu cantik, mengapa bersusah payah untuk mendapatkan berpakaian?

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *