Sexy Lingerie, Tips

Top 10: Tips untuk Seks lebih baik (Bahagian 2)

Top 10: Tips untuk Seks lebih baik (Bahagian 2). Kekunci untuk seks yang lebih baik dalam kes ini adalah untuk rehatkan dia berjaga-jaga pancaindera, tetapi badannya. Ini bermakna sentuhan yang kukuh, ditambah pula dengan beberapa deria cahaya bulu caresses. Sebaik sahaja anda telah santai otot utama — bahu dan belakang — bekerja cara anda turun ke punggung beliau. Angin ahmar boleh maka mula bersiar-siar dengan, tetapi tidak, beliau dalam paha, punggung lipatan dan faraj.

Jangan lupa tangan dan kaki beliau — terdapat beribu-ribu hujung saraf tangan dan kaki yang sangat sensitif kepada sentuhan. Jika anda tidak mempunyai idea bagaimana untuk melaksanakan satu atau urutan yang baik terasa seperti, Luangkan sedikit masa untuk ‘pelajaran masa’ dengan pasangan anda dan belajar apa yang anda kedua-duanya suka atau hanya jalankan tangan anda seluruh badannya — sekali. Jangan melangkau ke tempat-tempat panas atau anda akan merosakkan kesan.

Nombor 7

Berpakaian seksi
C6020 (2)

Berpura-pura menjadi sesuatu yang anda tidak mudah datang kepada mereka beberapa waktu. Walau bagaimanapun, ia mempunyai manfaat apabila dilakukan untuk bersenang-senang. Melangkah keluar dari peranan ‘ diri sendiri ‘ boleh menyenangkan cara memberi kebenaran untuk berkelakuan berbeza untuk seks yang lebih baik antara satu sama lain. Memainkan peranan sebagai orang lain semasa main seks adalah cara yang sangat menyeronokkan untuk memberi pasangan anda beberapa sensasi yang berlainan, dan cuba perkara-perkara yang anda tidak pernah dilakukan sebelum.

Lakon peranan merupakan cara terbaik untuk melakukan hubungan seks yang lebih baik dan bersenang-senang dengan pasangan anda dengan cara cahaya hati tetapi seksi. Ia selalunya adalah wanita yang tidak berpakaian di atas semata-mata kerana A) mereka menikmatinya; dan (B) mereka mempunyai sumber-sumber pakaian, Seluar dalam dan solek — tetapi jangan lupa bahawa anda boleh bermain terlalu…

Nombor 6

Beritahu dia fantasi anda
F3025 (1)

Bercakap tentang dapatan anda dengan pasangan anda adalah satu bentuk yang sangat kondusif bermain jantina. Ia meningkatkan perhubungan dengan pasangan anda, yang amat penting juga, ia juga membantu anda dapat mengenali antara satu sama lain lebih baik untuk seks yang lebih baik. Ya, anda mungkin akan terkejut dengan apa yang datang dari mulut beliau, tetapi kedua-dua cara ia berfungsi.

Simpan ia cahaya pada mulanya dan tidak membuang dia deep end dengan dapatan tentang orang-orang yang anda kedua-dua tahu atau mendedahkan obsesi yang anda tidak pasti tentang. Bercuti dengan segelas wain dan pastikan pakaian anda pada — sekarang. Main fantasi juga akan dimasukkan ke dalam permainan untuk seks yang lebih baik. Gunakan imaginasi anda, dan pastikan ia sentiasa seksi. Bawa mengikut giliran dan melihat di mana ia akan membawa anda.

Nombor 5

Bermain permainan

Dapatkan pek Kad dan bermain poker jalur untuk seks yang lebih baik. Ia mungkin kelihatan seperti sesuatu yang anda akan peroleh ketika anda masih di sekolah menengah (diberi peluang), tetapi orang dewasa jalur poker adalah cara yang baik untuk mendapatkan telanjang. Sebaik sahaja anda adalah kedua-duanya telanjang (atau hampir bogel), anda boleh bermula pada yang benar-benar menyeronokkan bahagian: kekalahan bermaksud orang lain mendapat untuk memilih Apakah tindakan dilakukan pada mereka oleh kalah.

Had masa seperti satu minit tindakan tersebut bermakna bahawa ia adalah permainan lama godaan yang akhirnya akan membawa anda ke kedua-dua mendesak supaya kedua-dua pemenang dan kalah. Terdapat banyak permainan lain yang anda boleh bermain ‘mengambil’, selagi ada tetap pemenang dan kalah untuk memberi ganjaran dan menghukum masing-masing. Sebahagian besar tentang permainan ini adalah bahawa anda boleh kedua-duanya meminta orang lain untuk melakukan sesuatu dengan cara tertentu yang anda mungkin tidak semestinya telah pernah dilakukan sebelum. Ia boleh mendapatkan agak kotor, dan pasti membawa kepada seks yang lebih baik pada akhirnya.

Nombor 4

Bercakap kotor

Bercakap kotor telah dihidupkan orang untuk beribu-ribu dan akan terus berbuat demikian kerana ia mempunyai sesuatu yang lain Main seks tidak: kata-kata. Kerana otak kita peralatan seks terbesar kami, kami membalas perkataan yang dituturkan secara automatik — terutamanya Bilakah seseorang menyebut nama kami. Perkataan yang dituturkan evokes emosi, sensasi dan aliran darah ke kawasan-kawasan yang pelbagai, bergantung kepada topik.

Ini kerja sangat banyak memihak kepada anda apabila ia datang untuk bercakap kotor kepada kekasih anda kerana wanita lebih terdedah kepada apa yang berlaku di telinga mereka (dan saya tidak bermaksud tunas kapas atau lilin telinga). Bercakap kotor itu, bagaimanapun, suatu bentuk seni dan apabila selesai teruk boleh mengakibatkan sawan cekikikan (yang, membolehkan muka, tidak begitu buruk tetapi tidak cukup matlamat di sini). Jangan biarkan ini menghalang anda.

Melakukan hubungan seks yang lebih baik dengan menggunakan mainan dan cuba penempatan baru…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *