Sexy Lingerie,  Tips

Tips untuk memilih pakaian perkahwinan anda

Tips untuk memilih pakaian perkahwinan anda. Memilih pakaian perkahwinan yang sempurna anda adalah cukup, sukar biarkan sahaja memilih pakaian perkahwinan yang betul untuk pergi bersama. Kami meminta Venice dari rasa bersalah pakaian mendedahkan beliau pakaian terbaik membeli-belah tip-tip untuk semua anda brides-to-be…

Sexy-Lingerie-Nightgown-White-Spaghetti-Strap-Sleepwear-Dress-03
Tembus pandang
Semasa memilih pakaian perkahwinan anda, sentiasa menganggap Seluar dalam dan jika ia akan menjadi mustahil untuk mencapai wajah yang tidak kelihatan. Pakaian biasanya licin dan semata-mata jadi berbincang dengan pereka atau butik Pengantin anda di peringkat cuba-on.

Besar atau kecil
Jika anda ingin memakai pakaian perkahwinan tak, berfikir tentang saiz payudara anda dan bagaimana anda akan menyokongnya jika anda ditangkap besar, atau bagaimana anda akan mengisi pakaian tersebut jika anda lebih kecil. Sentiasa memperuntukkan masa untuk Kedai-kedai pakaian dalam untuk mencari sekeping sempurna untuk anda – kadang-kadang coli pun boleh diserapkan ke dalam pakaian anda.

Siang dan malam
Terdapat banyak perbezaan antara memakai lingerie lacy dan cantik pada hari perkahwinan anda, dan mencapai rupa yang halus dan tanpa disedari oleh Bilakah pakaian anda dihidupkan. Sesetengah jenama mencapai ini tetapi ia mungkin satu idea untuk memakai set biasa lancar Majlis dan mempunyai beberapa pakaian cantik dan/atau pakaian tidur untuk menukar ke dalam kemudian untuk menarik perhatian suami anda.

Dapatkan leggy
Sentiasa memikirkan sarung kaki dan sama ada anda akan memakai stoking, tahan-up atau pergi berkaki terdedah. Ini boleh menjejaskan garis halus pakaian anda, terlalu, jadi ia adalah penting untuk mempertimbangkan.

Badan
Sekeping pakaian sesuai untuk mana-mana perkahwinan merupakan sebuah badan yang tak, lancar – ia mengelakkan apa-apa talian knicker dan terus anda berasa selamat dan disokong sepanjang hari.

Perubahan dan Pertukaran
Ia adalah biasa bagi Pengantin untuk menurunkan berat badan sebelum hari besar. Pastikan anda menutup ini apabila membeli pakaian dalam anda; hendak dapat mengubah saiz jika perlu, dan bahawa anda boleh melanjutkan tempoh bagi Pertukaran di kedai. Hanya ingat simpan resit asal anda!

Pengantin membeli
Jangan lupa madu anda! Baju mandi dan jubah mandi sejuk, pakaian dan chemises akan keperluan Pengantin yang romantik sebagai pasangan baru berkahwin. (Kami ada dalam low-down tentang apa yang perlu pakai, apa jua jenis Pengantin anda berada, di sini.)

Senyum!
Perkara yang paling penting anda boleh memakai pada hari perkahwinan anda adalah senyuman. Nikmatilah hari besar anda dan senyuman – tidak kira apa, anda akan kelihatan hebat.

Jadi jangan berasa anda perlu memakai pakaian yang paling seksi pada hari perkahwinan anda – jika ia tidak berfungsi dengan pakaian anda, memakai sesuatu yang tidak dan beralih ke dalam hal-hal seksi kemudian! Selain itu, anda sentiasa mendapat Pengantin untuk menunjuk-nunjuk pembelian baru anda dan membuat sebahagian semua pakaian dalam yang menakjubkan dari rasa bersalah. Diputuskan pada destinasi anda lagi? Mengapa tidak menyemak sebahagian tempat kegemaran kami di sini.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *