Sexy Lingerie,  Tips

Tips untuk membeli pakaian tidur pakaian Pengantin

Tips untuk membeli pakaian tidur pakaian Pengantin. Ia Disember dan saya tidak boleh percaya pada tahun 2016 sudah hampir berakhir! Buah yang dikutip ini juga adalah masa yang apabila kita mempunyai banyak majlis perkahwinan untuk hadir. Saya sentiasa menyayangi masa ini tahun kerana perkahwinan begitu menyenangkan tanpa mengira malam-malam tidur yang kami miliki. Pakaian mewah, makanan yang lazat, muzik, tarian sesi dengan keluarga/rakan-rakan, perjalanan juga. Saya baru-baru telah menghadiri majlis perkahwinan kawan bulan lepas dan akan menghadiri perkahwinan bestie saya di Malaysia dan sepupu di perkahwinan di KL (yay!).

Apa-apa cara, datang kepada topik, yang berkahwin dengan diri sendiri, saya mendapat banyak pertanyaan dari rakan-rakan saya dan dari kalangan keluarga mengenai cara untuk membeli Pengantin / Pengantin lingerie. Selain itu saya juga mendapat gadis-gadis e-mel saya dan meminta saya sama. Saya tahu banyak, membeli pakaian Pengantin boleh menjadi tugas yang cukup. Anda sudah diberi tahu dan akhirnya pergi membeli-belah dengan sekelompok kawan-kawan atau adik-beradik, kebanyakan dari mana, Bukankah telah berbelanja pakaian Pengantin sendiri! Sudah tentu ianya tidak seperti saya yang mempunyai kepakaran untuk tetapi saya pasti akan senang untuk berkongsi apa yang saya tahu tentang pakaian Pengantin dan pakaian tidur (Sila berasa bebas untuk berkongsi input anda dan saya akan mengemaskini di sini).

Tips untuk membeli pakaian Pengantin dan pakaian tidur:
Pastikan ia seksi:
Mengapa? Saya tidak fikir saya perlu menghuraikan satu ini. Jadi, lupa mudah, pastikan ia sentiasa seksi bodoh!

Rancangkan terdahulu:
Jangan tinggalkan Pengantin dan Pengantin pakaian dalam membeli-belah untuk saat akhir. Merancang perkara-perkara ini terlebih dahulu. Menentukan warna, pola, bayang dan sokongan yang anda mahu. Ini semua bergantung pada almari pakaian anda. Pakaian perkahwinan anda perlu pergi dengan trousseau perkahwinan anda, dan jika anda sedang merancang untuk memakai coli tertentu dengan pakaian yang tertentu, cuba mereka bersama-sama terlebih dahulu. Kerja-kerja yang sama untuk pakaian Pengantin anda juga, beli pakaian dalam yang menghalang almari pakaian Pengantin anda di rumah. Dan sudah tentu, basuh sebelum anda memakainya!

Perkara-perkara yang anda inginkan dari Hotel:
Manakala empuk blaus / cholis telah menjadi keutamaan cukup sekarang, tetapi jika anda tidak memakai blaus yang empuk/choli anda D-day atau Majlis di sekelilingnya, tidak hanya pergi untuk apa-apa yang mewah. Memandangkan anda mungkin perlu memakai pakaian (biasanya merupakan kumpulan muzik) mungkin untuk masa yang lebih lama, selesa adalah sangat penting. Memilih sesuatu yang bukan hanya nampak cantik dan sepadan dengan pakaian anda, tetapi juga baik untuk kulit, merasa membolehkan ia nafas dan menyediakan sokongan baik dan sesuai. Ini bekerja sama untuk Seluar dalam juga, maksud saya, saya tidak fikir anda akan selesa memakai thong yang sepanjang hari di bawah hak lehnga?!

Begitu juga, walaupun pada Pengantin, pakaian dalam yang selesa adalah satu kemestian terutamanya jika percutian anda lebih daripada hanya berehat di pantai dalam anda berenang sut.

Lihat palatte warna:
Walaupun ia adalah penting untuk menyesuaikan pakaian dengan trousseau perkahwinan anda, pastikan cek yang anda tidak akhirnya membeli terlalu banyak keping bagi warna yang sama. Lebih warna, meriah memang! Jangan menjauhkan daripada mencuba cetakan terlalu, bunga untuk cetakan haiwan atau polkas, semuanya berjalan! Walaupun untuk kegunaan harian, anda tidak perlu untuk mengekalkannya biasa, mempunyai sesuatu yang menyeronokkan berlaku dengan setiap bahagian Lingerie yang anda beli.

Menambahkan isipadu:
Saya rasa seronok untuk memakai push-ups sekali-sekala, tetapi pastikan bahawa apa sahaja yang anda beli, kelihatan semula jadi. Kemudian kita juga mendapat banyak pilihan untuk ditukar coli, tali boleh pisah atau tak, tertanya-tanya bra et al. Sila pilih mengikut tujuan!

Melabur dalam set yang sepadan:
Ada apa-apa yang lebih seksi daripada padanan set, jadi walaupun ia bukanlah mandat, tetapi walaupun ianya hanya dataran set yang sepadan, yang akan masih kelihatan jauh lebih panas dari fancier mencari tidak dapat ditandingi bra dan Seluar dalam.

Tips untuk membeli pakaian tidur pakaian Pengantin
Pakaian tidur:
Fabrik, memancarkan dan sesuai adalah sangat penting. Kemudian anda sama ada boleh membeli pek individu atau orang-orang yang sepadan dengan set pakaian dalam anda. Mendapatkan sesuatu lacy, mungkin dalam satin atau sutera, pada dasarnya apa-apa yang kelihatan seksi! Mendapatkan warna dan gambar-gambar yang mengekalkan pakaian Pengantin perkahwinan anda di rumah.

VenCouture menawarkan pelbagai Pengantin, pakaian Pengantin dan pakaian tidur bagi anda untuk memilih daripada. Koleksi ini boleh juga didapati secara online! Semua bahagian dalam gambar di atas adalah dari koleksi Pengantin VenCouture. Anda juga boleh menyemak imbas melalui kategori lain seperti Babydoll, Kekasih, perkahwinan, lebih seksi dan lebih untuk tujuan setiap hari! Jika anda bercadang untuk membeli dalam talian dan bingung tentang saiz, carta saiz di laman web yang membantu.

Saya berharap selepas ini adalah berguna dan kalian suka!

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *