Sexy Lingerie,  Tips

Tips untuk membeli dan menyimpan pakaian dalam

Sexy-Cute-Pink-Front-Flowery-Design-Garter-Belt-with-Stocking-04
Tips untuk membeli dan menyimpan pakaian dalam. Kami berbincang dengan Venice, pemilik Vencouture: Panduan A gadis untuk membeli, Wearing dan pakaian kasih sayang, tentang underthings dan apa yang mereka sendiri melihat.

MLD: Saya suka frasa dalam vencouture masa hawa adalah syaitan. Mengapa anda boleh mengatakan bahawa?

Venice of VenCouture: saya secara peribadi hang Cucian sesuatu yang berharga kepada saya. Runtuhan pengering lace apa-apa atau apa-apa yang sendat. Ia pada dasarnya pramatang berusia pakaian anda, sama seperti matahari akan usia kulit anda.

Pakaian boleh menjadi agak mahal. Adakah anda mempunyai topi harga untuk berapa banyak anda sendiri akan menghabiskan masa pada pakaian?

Venice: saya punya topi harga. Kadang-kadang anda berada dalam mood untuk membelanjakan wang yang banyak mengenai pakaian dalam; Ia bergantung pada Majlis dan bajet anda pada masa ini. Biasanya, jika coli di di bawah $100, thats a no gampang, itu adalah masalah yang benar-benar baik. Dua ratus ringgit? Saya mendapat twitchy — $150-$200 adalah tempat saya twitchy. Jika ada corset atau potongan khas, maka harga tersebut adalah lebih boleh dilakukan. Tetapi Masalahnya ialah, anda pasti berasa lebih baik dalam set yang sepadan. Jika anda berjimat, gunakan duit tersebut dengan bra dan mengambil bawah Hanky Panky yang sepadan. Membeli bra hitam atau bra lace bogel dan anda akan mempunyai banyak pilihan untuk dipadankan dengan itu.

Bagaimana pula dengan kuasa pakaian dalam? Adakah anda rasa bahawa ia benar-benar merangsang keyakinan seorang wanita?

Venice: saya selalu berkata feng shui pakaian anda kerana anda harus berpakaian untuk apa yang anda mahu. Jika anda single dan anda mahu teman lelaki, jangan memakai pakaian dalam anda shrubby, memakai barang-barang yang anda mahu dapat dilihat. Di Syarikat, anda tidak membesar dengan ibu anda membawa anda ke kedai untuk dipasang bagi coli — ia bukanlah sesuatu yang kita sedang diajar. Terdapat sesetengah wanita yang berpakaian dalam pakaian setiap hari kerana mereka sudah diajar untuk. Ia menjadi lebih daripada sejenis penggalak keyakinan kerana kita tidak diajar untuk menjaga diri kita sendiri seperti itu semestinya. Ia adalah seperti mendapat bergaul yang baru dan berasa lebih baik mengenai diri anda. Ia adalah sesuatu yang kita perlu juga — semua orang memakai seluar — tetapi permainan anda untuk pakaian. Orang tidak fikir mereka sudah pernah dipakai pakaian dalam, tetapi ia adalah seperti, Adakah anda memakai coli? Adakah anda memakai seluar dalam? Anda memakai pakaian dalam.

Saya suka di vencouture anda apabila anda menjual lingerie dari mudah untuk menggoda. Jangan anda fikir kebanyakan orang membeli pakaian dengan godaan sebagai niat sahaja? Bagaimana anda akan memakai ia “hanya” pada setiap hari?

Venice: orang dalam 20an membeli pakaian dalam untuk lelaki mereka — anda menghabiskan wang pada pakaian anda dan itulah keutamaan. Dalam 30an anda, setelah anda sudah membina almari pakaian anda, ia adalah mengenai bagaimana anda rasa hari itu, maka anda meletakkan perkara yang terbaik pada badan anda kerana anda layak. Apabila anda berasa buruk, kita semua mempunyai undies belakang laci tersebut anda mencapai, seperti tiada siapa yang akan lihat ini hari. Ianya benar-benar mudah untuk saya menjual barang-barang yang seksi untuk gadis-gadis dalam 20an. Lebih dari itu, wanita dalam tiga puluhan mereka dan empat puluhan mahu lingerie seksi hanya untuk diri mereka sendiri untuk berasa baik. Anda tidak perlu memakai beat-up, bogel Victoria Secret coli anda telah mempunyai selama tiga tahun yang kotor dan pergaduhan — anda tidak berasa baik di dalamnya.

Saya membaca bahawa anda boleh menentukan saiz coli yang pada penglihatan?

Venice: saya ingin memanggilnya untuk bahaya pekerjaan. Aku ingat saiz bra pelanggan saya tidak nama mereka. Yang serupa, “Oh Hei, 34DD, belakang dialu-alukan.” Ia bukanlah matlamat saya untuk menjadi seorang pakar. Kebanyakan wanita memakai saiz yang salah. Ianya biasanya hanya satu band/cawan saiz terbitan. Satu perkara yang biasa yang tidak kena dengan saiz coli anda adalah bahawa anda perlu pergi secawan dan turun band.

Di mana anda boleh menarik line pada lingerie seksi? Apakah terlalu seksi dan batasan SM?

Venice: Ia benar-benar adalah mengenai personaliti anda dan badan anda. Apa yang kelihatan sensasi satu orang boleh melihat bintang terbitan lucah–y pada orang lain. Saya akan mengatakan hanya memakai apa yang membuat anda merasa baik. Yang mungkin tidak akan melalui talian untuk anda. Sesetengah orang mungkin tidak memakai corsets kerana mereka fikir ia adalah terlalu slutty, lain-lain memakainya sebagai outerwear.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *