Sexy Lingerie, Tips

Tips untuk membeli dan memilih pakaian Pengantin yang sempurna

Tips untuk membeli dan memilih pakaian Pengantin yang sempurna? Perkahwinan Seluar dalam tidak benar-benar satu topik yang anda lihat secara meluas di blog dan di sini pada MYD kita telah benar-benar tidak pernah berbincang mengenainya sebelum. Tetapi ia adalah satu perkara yang penting untuk mempertimbangkan, malah pakaian yang dilengkapi dengan baik adalah penting untuk memberikan anda satu bentuk yang besar dan benar-benar mempamerkan pakaian perkahwinan anda.

Kadang-kadang pandang dengan semua fokus pada pakaian perkahwinan, tetapi selama bertahun-tahun akan datang, pakaian dalam anda akan masih mengingatkan anda masa istimewa ini bersama-sama. Jadi apabila wanita yang indah dari VenCouture ditawarkan pandangan mereka mengenai perkara ini, saya adalah lebih gembira untuk membolehkan mereka berkongsi beberapa tips:
A7119 (3)

Bagaimanakah boleh saya memilih gaya yang tepat?
Anda ingin fokus pada bahagian badan anda yang anda rasa adalah aset terbaik anda dan menekankan ia. Terdapat begitu banyak gaya yang luar sana, memilih satu boleh menjadi hangat! Pilih sesuatu yang anda rasa selesa dalam yang jadi sangat penting. Anda mesti berasa selesa dengan badan anda untuk berasa baik tentang diri anda. Satu rule of thumb ialah bahawa Empayar pinggang melengkapkan setiap Rajah yang anda boleh dapati ini dalam gaya “anak patung bayi” yang kebanyakan.

Petua: Faktor kejutan! Jika anda biasanya sangat terpelihara, pergi untuk sesuatu yang agak berisiko, tetapi masih menarik dan selesa. Jika anda biasanya risqué gal, pergi potong panjang canggih yang super seksi, namun meninggalkan sedikit kepada imaginasi.

Warna apa yang patut saya pilih?
Memilih warna adalah sepenuhnya terpulang kepada anda, tetapi saya cadangkan mengelakkan putih tradisional (dan jenis membosankan!) dan ivories. Sekali lagi, ini adalah tradisi, tetapi anda ingin faktor kejutan itu. Pergi pinks merah, Panas, hitam, blues tengah malam atau bahkan haiwan cetak! Faktor kejutan – iaitu apa yang anda mahu, tuan-tuan!

Bagaimana pula dengan plus saiz pakaian dalam?
Perlu diingat bahawa di kebanyakan Kedai-kedai pakaian dalam talian, anda boleh menemui kedua-duanya tetap dan tambah saiz. Bagi pakaian plus saiz flattering, sentiasa bagi saya adalah disyorkan dan dipuji oleh Oprah sendiri, dan menawarkan nasihat yang hebat! Jadi, jika anda tidak mempunyai saiz dua (seperti kebanyakan daripada kita tidak!), jangan risau. Baru anda suami isteri sudah suka badan anda, dan pasti akan menikmati ia sangat seksi sutera, lace dan satin.

Bilakah saya boleh meletakkan pakaian malam perkahwinan saya?
Terdapat tiada satu jawapan yang benar ini. Anda boleh pasti memakai di bawah pakaian anda, tetapi nasihat saya adalah untuk luangkan masa, menuju ke tempat perubahan peribadi, seperti dalam Bilik mandi, slip ke dalam membuat pertunjukkan, fluff rambut anda, dan membuat pintu masuk yang besar. Kesabaran yang berbaloi, dan dia pasti tidak akan lupa itu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *