Sexy Lingerie, Tips

Tips Pilihan Lingerie Terbaik yang menjamin 100% godaan

Tips Pilihan Lingerie Terbaik yang menjamin 100% godaan. Pakaian adalah lebih daripada sekadar sekeping yakin wanita-ia membolehkan mereka untuk merasa cantik, berasa yakin dan menerokai kekuatan yang dikehendaki. Berikut adalah beberapa tips yang menarik untuk memilih pasangan sempurna Lingerie yang pasti akan membuatkan pemakainya rupa dan rasa seksi dan wajar.

Erotik lingerie seksi adalah senjata terhebat seorang wanita untuk godaan. Serius, lelaki tidak dapat menahan pesona wanita yang berpasangan pakaian menggoda. Ada sesuatu yang menarik tentang seorang wanita dalam ruffles, reben, renda dan material semata-mata yang benar-benar mendorong seorang lelaki gila yang liar. Tidak kira sama ada seorang wanita yang kurus, termasuk saiz, petite atau tinggi, sebahagian pakaian dalam yang betul akan sentiasa meningkatkan kecantikannya dengan menonjolkan aset terbaik dan menyembunyikan yang lain dengan cara yang paling menarik.

Di sini, kebanyakan wanita menganggap bra panties sebagai item hanya Lingerie, apabila terdapat begitu banyak gaya yang berbeza sedia untuk memenuhi keperluan, citarasa dan gaya yang berbeza. Corsets, bustiers, g-strings, stoking, teddies, babydolls, thongs, dan suspenders adalah hanya beberapa contoh gaya pakaian dalam yang wanita boleh memakai untuk bangun rayuan seks mereka. Diberikan di bawah adalah beberapa tips berguna bagaimana untuk memilih pakaian yang betul-betul kelihatan dan berasa seksi. Jadi, pergi melaluinya untuk mendapatkan beberapa pasangan yang sempurna Lingerie menggoda memakai dan ceriakan kehidupan cinta anda dengan membuat diri anda sangat menarik kepadanya.

Tips untuk memilih lingerie seksi untuk mendapatkan semua perhatian-Nya pada anda

1. main dengan warna-warna
A1401

Kebanyakan lelaki mendapati pakaian hitam dan merah sebagai orang-orang Tempahan erotik. Kedua-dua warna ini kelihatan super seksi pada semua jenis badan dan membuat seorang wanita merasa yakin. Hitam merupakan pilihan yang cenderung terutamanya bagi mereka yang agak flabby kerana ia mempunyai kesan pelangsingan yang hebat. Walau bagaimanapun, itu tidak bermakna bahawa anda secara terus memakai warna dua sama. Menempuhi cabaran dan cuba meneroka pelbagai warna menarik yang segala pujian anda. Violet gelap, coklat, serbuk sedutan blues, lilacs, magenta, liar warna orkid, maroons arak, elegan, keajaiban pinks comel, peach, langit biru, mudah dara putih semua boleh bekerja untuk anda dan pasangan anda. Jadi stok pada sesetengah pakaian dalam yang hebat dalam pelbagai warna dan menahannya meneka setiap kali.

2. Dapatkan beberapa flirty memotong dan cetakan
a80410-0

Lace lingerie dipotong adalah sesuatu yang setiap wanita harus mempunyai dalam almari pakaian beliau. Potong seperti lace, ruffles dan busur bukan sahaja memberi anda rupa feminin sangat flirty tetapi juga menambah glamour untuk rayuan seks anda. Juga, jangan lupa untuk bereksperimen dengan beberapa pakaian bercetak yang berwarna-warni. Pergi untuk cetakan haiwan untuk menunjuk-nunjuk sisi liar anda dan gambar-gambar bunga yang romantik untuk menambah unsur keseronokan dan kerenikan.

3. memilih bahan legap
A8064-01

Jika anda ingin memakai rupa virginal segar, maka kulit tebal menunjukkan melalui telus fabrik adalah tidak dibenarkan langsung yang besar. Sebaliknya, pergi untuk fabrik flimsy beberapa pepejal seperti flirty Sutera atau satin dengan renda perhiasannya. Dia hanya ingin caress mereka dan belajar bahawa terdapat lebih banyak untuk mencari di bawahnya akan hanya merangsangkan Nya lebih banyak.

4. biarkan dia menjangkakan untuk maklumat lanjut
8039大红 (1)

Membina jangkaan seksual kepadanya dengan meletakkan pada berbilang lapisan pakaian dalam. Terdapat sebenarnya himpunan besar up perlindungan berbeza yang anda boleh memilih daripada. Nighties panjang, jubah, pakaian malam lacy dengan 3-4 keping semua akan membuat anda kelihatan sangat menarik. Dan jika anda lelaki peminat thongs/g-string, kemudian mengusik beliau dengan menutup Seluar semata-mata bergaya dengan tali pinggang garter.

5. Don pakaian dalam dengan menjalin pakatan
Seduce lelaki anda dengan lingerie beberapa seksi ikatan. Biarkan dia bekerja agak keras untuk mendapatkan anda dengan untying semua laces, reben atau tali. Satu perkara yang pasti, semakin lama anda membuat dia menunggu, lebih teruja dia akan ravish badan anda.

6. Jangan sekali-kali kompromi kualiti fabrik
Selesa dan yakin adalah dua kunci yang seksi. Jadi, Jangan sekali-kali kompromi kualiti apabila membeli pakaian kerana hanya fabrik berkualiti tinggi yang boleh membuat anda berasa selesa. Selain itu, pastikan anda memilih fabrik yang paling sesuai dengan anda. Jika anda pergi slim untuk fabrik-fabrik ringan, dan jika anda adalah sedikit berat badan berlebihan, maka pakaian yang diperbuat daripada kain yang berat akan menjadi terbaik untuk anda.

7. memilih pakaian yang menekankan aset terbaik anda
Menonjolkan ciri-ciri terbaik anda akan membuat anda kelihatan amat seksi dan sudah tentu super sama ada kepada pasangan anda. Jadi membuat pilihan anda berdasarkan ciri-ciri yang anda adalah paling menarik. Sebagai contoh, jika anda punya buah dada besar, pergi untuk bergaya coli dengan underwire yang akan menyerlahkan kawasan ini dengan menyediakan lif untuk tambahan ke belahan anda. Dan jika anda telah menerima banyak pujian pada bahagian pinggul anda kemudian memakai gaun malam yang super pendek yang untuk menunjuk-nunjuk seksi bawah atau kaki anda.

akan bersambung…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *