Sexy Lingerie, Tips

Tips Pilihan Lingerie Terbaik yang menjamin 100% godaan 2

Tips Pilihan Lingerie Terbaik yang menjamin 100% godaan 2.
Memilih gaya yang terbaik flatter badan anda taip
1#pendek
2#tinggi
3#PIR bentuk
4#epal bentuk
5#segi empat tepat bentuk
6#Hourglass bentuk

Berikut adalah panduan yang mudah untuk membantu anda mencari gaya pakaian Tempahan flattering untuk nombor anda.

1. pendek
A80410

Gaun seksi dengan berbelah terlalu di kawasan kaki ini akan membuat anda kelihatan lebih tinggi daripada apa yang anda. Anak patung bayi pendek juga membuat pilihan yang baik untuk mendapatkan yang “leggy” yang kelihatan. Walau bagaimanapun, elakkan daripada memilih pakaian yang terlalu panjang panjang atau meningkat. Selain itu, menjauhkan diri daripada apa-apa jenis jalur melintang atau cetakan.

2. tinggi
2074B

Jalur menegak atau dipotong akan kelihatan flattering pada anda. Hanya pastikan tidak untuk memilih sesuatu yang sepatutnya menjadi panjang tetapi kelihatan pendek anda. Sebagai contoh, tingkap panjang semata-mata jubah mandi akan di atas buku lali anda semata-mata tidak akan berfungsi. Jadi, adalah lebih baik untuk memilih gaya erotik lingerie yang pendek. Mereka akan menyerlahkan kaki panjang dan seksi dalam cara yang paling menarik.

3. PIR bentuk
A7042 (1)

Berbentuk PIR wanita mempunyai lebih kecil atas badan berbanding setengah mereka lebih rendah. Mereka perlu mencuba sesuatu yang longgar pemasangan di atas tetapi tidak terlalu kehilangan. Dan wanita bangsawan yang mempunyai payudara yang kecil yang sensitif mengenai kawasan ini perlu memilih sesuatu yang tidak menonjolkan bahagian tertentu badan. Babydoll seksi yang akan bekerja terbaik dengan di sini. Dan jika anda ingin tambah belahan beberapa kemudian mencuba sesuatu empuk atau pushup empuk.

4. epal bentuk
A7007

Wanita yang datang dalam kategori ini mempunyai lebih luas bahu, buah dada yang lebih besar dan pinggul kecil. Corsets, low-cut, tak v-neck pakaian dan babydolls, adalah pilihan yang terbaik bagi wanita yang mempunyai bentuk badan ini.

5. bentuk segi empat tepat
A8881-9 (10)

Wanita-wanita ini kelihatan cukup banyak sehingga dan dari mereka bahu ke pinggul. Mungkin ada lengkung tidak ketara, tetapi sesetengah gaya pakaian dalam sebenarnya boleh mencipta ilusi kenyang. Corsets tertulang, pushup Bra, chemises, dan clinchers pinggang, kerja terbaik untuk jenis badan ini.

6. hourglass bentuk
A1555 (4)

Rajah hourglass yang bermaksud mempunyai lengkung di semua tempat yang betul. Wanita yang mempunyai Rajah tersebut sempurna jujur boleh pergi mana-mana jenis pakaian. Borang-pemasangan teddies, chemises dan corsets boleh membuat mereka lebih menarik dan menggoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *