Sexy Lingerie, Tips

Tips memilih Babydoll sesuai

A2306 (2)
Tips memilih Babydoll sesuai. Babydoll adalah nightie yang hebat. Memang seksi dan menyembunyikan. Anda boleh membetulkan dan baki keluar kelemahan anda sendiri tanggapan itu dan sentiasa ada dan wajar. Tip kami memilih babydoll yang betul akan membantu anda memilih dari pelbagai jenis fabrik dan rekaan babydolls’. Mereka boleh menjadi panjang, pendek, baju, dilengkapi dan mengalir bebas. Perkara yang pertama- tamanya kaitan dengan babydoll yang bukanlah walaupun saiz, yang penting juga walaupun datang oleh lalai, tetapi Reka bentuk yang sesuai dengan gambar anda.

Bentuk badan.
Semua satu bahagian akan melakukan untuk wanita dengan perut selagi perkara yang tidak ketat. Babydolls yang berpecah ke bawah hang tengah yang bebas daripada garis payudara atau boleh berpecah di tengah-tengah yang memberi kesan yang memilih-a-boo. Orang-orang bahawa hang akan kerja-kerja untuk wanita dengan slim Rajah sekiranya fabrik semata-mata tetapi juga boleh menutup perut yang jika fabrik yang legap.

Babydolls pinggang pertengahan mendedahkan kaki dan bawah anda, jadi memilih sepasang knickers seksi yang akan padan babydoll anda dan flatter punggung anda. Dalam kes jika anda ingin menutup bahagian bawah anda dan paha memilih babydoll pertengahan paha panjang walaupun berhati-hati kerana ini boleh menjadi rumit.

Jika anda mempunyai besar pinggul anda ingin menutup Pastikan babydoll anda tidak mempunyai terlalu banyak sulaman di garisan pinggul – tiada tergesa, ruffles dan lain-lain barangan comel. Jika di sisi lain yang anda ingin untuk meningkatkan kawasan pinggul memilih untuk babydolls paha pertengahan dihiasi dengan labuh melepasi bengkak.

Payudara.
Jika anda mempunyai payudara yang kecil, anda boleh memilih babydolls dengan underwire tiada. Jika anda ingin memilih kawasan ini untuk babydoll dengan pancutan ruffles dan bergegas dalam baris payudara. Dalam kes jika anda memerlukan sokongan ada babydolls beberapa mempunyai terbina dalam coli dengan underwire. Mereka juga boleh mempunyai terbina dalam pushup bra atau coli rak.

Lengan.
Sleevless babydolls yang ada, tetapi jika anda fikir anda perlu sorok bahu kemudian memilih untuk lengan pendek dan mengelakkan tali ruffled. Jika anda hendak menyembunyikan senjata anda ia adalah lebih baik untuk memilih untuk lengan panjang dan meninggalkan separuh lengan babydolls semata-mata kerana mereka melihat sebuah. Halterneck babydolls boleh flatter bahu yang lebar.

Fabrik.
Anda boleh memilih mana-mana fabrik dari chiffon silk, tetapi sebahagian daripada mereka boleh menjadi jumud dan gatal. Lace nampak hebat, feminin dan seksi terutama jika ianya separa sheer tetapi pada masa yang sama ia tidak terlalu lembut disentuh. Semata-mata lycra dan chiffon yang seksi tetapi pastikan anda mendapat saiz yang betul. Lycra legap akan membantu anda menutup kelemahan ini.

Satin dan Sutera terbaik untuk disentuh tetapi mempunyai masalah membentuk. Sutera atau satin babydoll tidak flatter bentuk badan anda banyak, kerana ia akan pergi terus. Dalam kes ini Pilih a babydoll bahawa hang percuma dari tengah-tengah atau baris payudara di Sutera atau satin dan bahagian atas adalah diperbuat daripada beberapa bahan lain akan satin dan Sutera itu drape indah.

Perinci.
Gunakan memperincikan untuk keuntungan anda. Busur, ruffles dan lain-lain perkara-perkara itu harus di kawasan-kawasan yang anda ingin untuk meningkatkan. Palsu bulu, bulu dan busur besar boleh kelihatan tidak masuk akal dan tacky, Sebaliknya jika anda menambah beberapa aksesori dan fantasize pada tema yang anda boleh berakhir di dalam satu pakaian seksi membuat bilik tidur anda teater anda. Tidak terlalu buruk, mungkin.

Warna.
Anda ingat kaedah warna-hitam adalah pelangsingan, cahaya meningkatkan. Merah ghairah tetapi juga boleh melihat bahagian atas. Pilih warna yang akan flatter ton kulit anda atau hanya akan membuat anda kelihatan baik dan berasa seksi.

Seluar Dalam.
Jika memakai babydoll tanpa panties terlalu berani untuk anda pastikan bahawa panties orang-orang yang pergi dalam satu set dengan babydoll anda adalah saiz yang betul. Sebaliknya, anda boleh membeli sepasang knickers yang akan padan babydoll anda dan flatter bawah anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *