Plus Size,  Sexy Lingerie,  Tips

Tips Membeli Plus Size Lingerie Secara Online

Tips Membeli Plus Size Lingerie Secara Online

Bukan hanya kerana anda mempunyai berat badan lebih, tidak bermakna anda perlu malu apabila membeli-belah untuk saiz pakaian lingerie plus saiz. Wanita dengan berat badan sempurna dapat membeli pakaian-pakaian dalam seksi pada kebanyakan kedai-kedai di pusat membeli-belah dan ramai wanita yang berisi berasa malu apabila membeli-belah, tiada kepercayaan 100% apabila membeli-belah di kedai-kedai ketika mereka mahu membeli pakaian lingerie plus saiz.

Apabila ia datang untuk membeli baju lingerie plus saiz, anda mahu menghapuskan apa-apa yang mengikat secare langsung ke dalam kulit anda. Kebanyakan kita mahu pakaian untuk menjadikan kita kelihatan licin mungkin. Apabila ianya berkaitan dengan baju lingerie, membeli saiz terlalu kecil sebenarnya boleh membuat anda kelihatan lebih besar.

Sebelum membeli, pastikan anda tahu saiz coli yang betul anda. Kemungkinan, melainkan jika anda telah diukur secara profesional, adalah anda tidak memakai saiz yang betul. Jika payudara anda tertumpah keluar dari cawan ke ketiak anda, saiz cawan terlalu kecil. Jika belakang tali coli kembali ke atas, band tali coli anda adalah terlalu besar. Jika payudara anda kelihatan mengendur dalam kutang anda, maka anda mungkin memerlukan sokongan silang, tali lebih kuat, dan atau bra dawai di bawah. Jika tali coli sempit ke bahu anda, cuba tali coli yang lebih luas.

Jika anda sedang mencari untuk pakaian seksi plus saiz keintiman untuk memakainya semasa waktu tidur, apa yang paling penting adalah bagaimana glamor dan cantik mereka membuat anda rasa. Walau bagaimanapun, jika anda sedang mencari seluar dalam plus saiz sebagai pakaian asas, ingatilah bahawa bikini biasanya tidak kelihatan manarik seperti anda fikir di bawah pakaian daripada seluar dalam yang timbul atas ke pinggang anda. Untuk kelihatan licin, cuba thong plus saiz untuk menghapuskan pantyline atau seluar dalam boxer plus saiz, yang akan menghapuskan kedua-dua bonjol di bahagian pinggang.

Kan, internet telah menyelesaikan masalah itu. Membeli-belah di rumah anda dan melihat kesemua pelbagai pakaian lingerie plus saiz yang anda mahu beli.

Pakaian dalam seksi plus saiz, seperti bustier lace dengan thongs dan garters atau thong dan set coli, hanya satu klik sahaja. Pakaian lingerie ini membantu untuk meningkatkan keyakinan diri anda dan membantu anda berasa seksi. Mengetahui bahawa anda memakai pakaian lingerie seksi semasa bekerja akan membuat pasangan anda memikirkan anda sepanjang hari. Di samping itu, ia adalah sangat selesa untuk dipakai, pakaian lingerie seksi plus saiz dapat membantu serta memupukan hubungan antara pasangan anda semarak dan sihat.

Baju plus saiz seksi erotik membolehkan wanita berasa bahawa dia adalah dalam keadaan yang terkawal secara fizikal iaitu badan beliau dan seksualiti beliau. Apabila anda membeli-belah secara online, dengan mudahnya anda dapat mencari pakaian dalam seksi plus saiz untuk memenuhi setiap saiz. Kedai-kedai fizikal yang biasa tidak ada pelbagai pilihan pakaian ini, tetapi kedai-kedai online dapat memenuhi keperluan semua orang.

Carta saiz pada laman-laman web ini memudahkan anda untuk mendapatkan saiz pakaian lingerie yang anda perlukan. Sebagai contoh, apabila anda ingin memesan coli seksi plus saiz, laman web ini akan memberi anda maklumat saiz yang teliti mengenai bagaimana anda mengukur untuk memastikan anda mendapat memakainya dengan sempurna apabila anda telah membeli.

Perkara yang terbaik dalam membeli-belah secara online untuk pakaian lingerie plus size ataupun pakaian seksi erotik adalah bahawa anda tidak perlu membayar tambahan untuk saiz yang lebih besar. Ramai kedai-kedai fesyen fizikal mempunyai harga yang lebih tinggi untuk semua pakaian plus saiz, tetapi apabila anda membuat pesanan online, tidak ada harga tambahan untuk saiz yang lebih besar.

Barangan anda akan dihantar ke pintu rumah anda, jadi hanya anda boleh melihatnya. Anda tidak perlu keluar bertemu seseorang ketika anda melayari laman web yang menjual pakaian lingerie seksi plus saiz di rak baju dan tertanya-tanya apa yang orang ini berfikir tentang pembelian baju pilihan anda. Pembelian adalah dalam keadaan selesa dan di dalam keadaan privasi rumah anda hanya anda yang dapat lihat dan tidak ada orang dapat melihatkannya selain anda.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *