Sexy Lingerie,  Tips

Tips membeli pakaian seksi peranan mainan

Tips membeli pakaian seksi peranan mainan. Membeli pakaian seksi tips bantuan untuk memastikan setiap pembelian pakaian adalah pengalaman yang positif. Sesetengah pembeli memilih untuk membeli lebih daripada satu saiz pada satu masa, dengan rancangan untuk mengembalikan saiz yang tidak sesuai. Permainan ini mungkin berfungsi bagi sesetengah pihak, tetapi perlu bersusah-payah dalam exchange unncessary punca dan kembali dasar. Pertaruhan terbaik adalah untuk mendapatkan pakaian yang betul kali pertama.

Petua 1: Perbandingan.
Kedai-kedai pakaian dalam talian akan sentiasa mempunyai pilihan yang lebih baik dalam pakaian dan dalam saiz. Kedai-kedai Halloween kecil yang dibuka hanya untuk musim terlalu sibuk, dan inventori adalah rendah. Membeli-belah dalam talian menawarkan keupayaan untuk melihat pilihan yang tidak berkesudahan dalam pakaian, dan laman web pakaian yang lebih besar akan menawarkan pakaian dari pelbagai pembekal.

Ambil masa anda membaca maklumat saiz, dan menikmati pengalaman. Pakaian seksi yang boleh dipakai sepanjang tahun, jadi jangan berbelanja dengan pemikiran bahawa pakaian anda akan hanya dipakai sekali. Pakaian seksi yang besar untuk bersenang-senang bermain dan bilik tidur peranan.

Petua 2: Tahu saiz anda.
Banyak laman web menawarkan Carta saiz dengan butir-butir yang termasuk pinggang, payudara dan ukuran ketinggian. Jika ukuran anda tidak muat dalam nombor-nombor yang diberikan, cuba saiz yang lain. Pengukuran tidak berbohong.

C25 (6)
Petua 3: Model adalah tinggi, selalunya 5’10 ‘ atau lebih.
Wanita Petite mungkin mendapati panjang hem lebih lama daripada yang ditunjukkan dalam imej, dan wanita yang lebih tinggi atau lebih lengkap mungkin mendapati hem panjang pendek. Petticoats boleh ditambah tempoh tambahan.

Petua 4: Petticoats boleh menjadi rakan anda.
Petticoats membantu untuk menambah bentuk pakaian yang banyak. Baca pakaian penerangan dengan teliti, kerana walaupun banyak model boleh ditunjukkan dengan memakai pakaian dengan petticoats, petticoats yang sering dijual secara berasingan. Petticoats boleh dijadikan sentuhan penamat untuk pakaian Halloween yang seksi, tetapi tidak tergolong dengan setiap gaya.

Petua 5: Langgai pantyhose, ketinggian paha, lutut tinggi, dan garters ada juga rakan-rakan anda.
Jangan Abaikan memakai kaki dengan kostum Halloween. Perhatian anda boleh memberi tumpuan kepada bagaimana anda patut di pakaian anda, tetapi anda adalah satu pakej yang penuh, jadi perhatikan di bawah skirt yang.

Petua 6: Anda akan mendapat apa yang anda bayar.
Kebanyakan pakaian seksi pelbagai di mana-mana dari RM20 – RM79. Beberapa pakaian yang sangat mewah dengan aksesori yang tidak berkesudahan dan butir-butir besar dan kain khas, jadi harga mungkin lebih dari RM100. Pakaian memainkan peranan kerap berada dalam julat RM30 – RM50.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *