Sexy Lingerie,  Tips

Tips membeli pakaian dalam untuk lelaki

Sexy-Women-Long-Sleep-Dress-Pink-Badydolls-Slips-06
Tips membeli pakaian dalam untuk lelaki
Di sini pada MLD kita semua mendapatkan tendangan tersebut keluar menonton orang-orang yang mencuri furtive pandangannya melalui tingkap butik kami apabila mereka berjalan ke belakang, akhirnya bekerja sehingga saraf untuk memasukkan. Ia berlaku sepanjang masa. Kita tahu bagaimana menakutkan lingerie membeli-belah boleh bagi lelaki apabila mereka bersama teman wanita, apatah lagi apabila mereka melangkah ke dalam kedai tanpa bukti bahawa mereka tidak melayari untuk diri mereka sendiri. Serius sebagai kita mengambil pakaian, kita tahu ianya bukan yang serius! Lingerie sepatutnya menjadi tentang prinsip keseronokan, dan membeli sepatutnya tidak berbeza. Jadi lelaki, mulakan enjin anda… kerana bahagian ini diperuntukkan hanya untuk anda.

Pertama sekali, menerima hakikat bahawa memasuki sebuah kedai pakaian, tidak kira berapa yakin anda, mungkin agak janggal pada mulanya. Anda sedang memasuki domain seorang wanita. Seorang ‘ Fellow ‘ yang dikelilingi oleh dinding-dinding tersebut pastel, tersepuh cermin, deretan sempurna luas penggantung empuk penggantungan wisps lace dan tali dengan tag yang nama bear dia akan berasa seperti bodoh cuba untuk menyebut-biarkan sahaja bahkan mula tahu apa fungsinya-adalah yang saujana mata memandang. Kita akan jadi geli setiap kali seorang lelaki mula mengambil lacy sedikit apa-apa dan bertanya, ” apa itu ini… dan berapa banyak anda pula mengatakan ia kos?”

Dalam kes ini anda sedang melayari laman web vencouture.com, dan walaupun ia bukanlah pengalaman yang sama seperti memasuki sebuah kedai dan berurusan dengan seorang wanita jualan, ia boleh mengancam dan amat menggalakkan jika ia adalah kali pertama anda. Jadi mari kita mulakan…

* Harga biasanya adalah cara yang baik untuk memulakan pencarian anda untuk bahagian itu sempurna daripada pakaian, jadi Puan-puan memberanikan diri kamu sendiri. Kos per inci persegi, pakaian adalah lebih mahal daripada harta tanah. Ia mungkin kelihatan mahal untuk membayar begitu banyak untuk perkara-perkara yang terlalu kecil, tetapi kandungan fabrik, ketukangan dan negara asalnya adalah butiran yang dikira apabila ia datang kepada pakaian dalam. Ia adalah selamat untuk mengandaikan bahawa lingerie yang dia benar-benar akan menghargai akan selalunya lebih mahal daripada yang anda harapkan demikian bersedialah untuk pelekat kejutan-terutama jika anda jenis lelaki yang membeli peninju beliau dalam Bertiga-pek untuk kurang daripada 10 dolar.

* Pakaian adalah pelapis untuk atas Hadiah peribadi-tempat sekitar perhiasan, tetapi lebih peribadi. Ia adalah hadiah yang sesuai sahaja untuk anda mendapatkan telanjang dengan wanita. Pakaian adalah sesuatu yang kedua-dua pemberi dan getter itu harus menikmati, jadi membeli sesuatu yang akan memuaskan hati kedua-dua anda, bukan hanya fantasi anda lucah (sekurang-kurangnya tidak pada mulanya). Seperti mukaddimah mengambil ia perlahan-lahan dengan pakaian dalam dan kerja-kerja cara anda up – Jangan mulakan dengan perkara yang skimpiest dan sheerest jika dia malu atau anda tidak tahu dia baik, sebaliknya anda boleh menamatkan sehingga tidur di sofa.

* Biasakan tabiat membeli lingerie awal dalam hubungan. Ia menghantar mesej bahawa anda melihat wanita dalam hidup anda sebagai objek keinginan (tidak objectifying wanita, tetapi yang objektif dan bukannya objek). Ada ada wanita yang tidak suka menerima pakaian yang indah.

* Perkara-perkara saiz! Soalan paling biasa ialah ” saiz apa dia?” Permainan guessing adalah menyeronokkan, tetapi perancangan strategik yang sedikit adalah idea yang baik. Melakukan beberapa kerja Detektif. Curi-curi yang di dalam itu laci – laci pakaian beliau! Mencari jenis item yang anda ingin beli, atau sesuatu yang serupa, dan mencari saiz. Menyemak beberapa tag, kerana saiz boleh berbeza dari jenama kepada jenama. Tanya beliau sahabat karib atau memintanya.

Panduan gaya
Panduan gaya adalah di mana keseronokan bermula! Lelaki sering pergi coli sebagai hadiah kerana mereka menempatkan apa mungkin sebahagian badan terutamanya kegemaran. Tapi saiz bra boleh menjadi rumit, sebaliknya cuba slip, atau jubah mandi dengan kemeja dlm padanan yang lebih Pengampun dan datang dalam semua jenis fabrik dan panjang. Mulakan dengan menghapuskan apa-apa yang menyerlahkan sebahagian badan beliau adalah sensitif.

Jika dia sensitif:
* pinggul atau paha: cuba satu-chemise, slip atau seksi memakai Sutera yang mengalir longgar melalui kawasan itu.
* Derriere: Mencari sesuatu yang tidak memeluk pinggang-a chemise, slip, gaun panjang, memakai atau set Seluar pendek camisole dan fluttery.
* Selulit: Mendapatkan beliau sesuatu yang deemphasizes dimples beliau. Lutut longgar slip kedudukan panjang atau camisole Potong yang rendah atau gaun yang panjang dengan belakang dibuka.
* Perut atau pinggang: pergi untuk apa-apa dengan sebuah empayar daripada Reka bentuk doodle yang flaunts atas beliau. Babydoll yang sesuai dengan Rang undang-undang ini agak baik.
* Besar payudara: coli indah dalam saiz yang lebih besar, camisole atau yang nightgown dengan sokongan tambahan di payudara atau underwire yang dijahit ke dalamnya.
* Kecil payudara: demi cawan coli atau bra dengan pad. Sebuah masjid atau nightie dengan ruffles, reben dan tekstur yang berbeza.
* Kaki: Gaun yang panjang, atau memakai seksi kaki panjang.
* Lengan: mencari sesuatu dengan lengan baju atau jaket comel / sexy katil.
* Dia sedang hamil: bermain selamat dengan item yang longgar, selesa yang mempunyai Empayar pinggang (dipasang pada dada, longgar di bawah).

Akhiran gembira
Jangan mengambil terlalu keras jika item dengan teliti pilihan anda perlu dipulangkan. Ini adalah sangat biasa, bukan hanya dengan lingerie, malahan juga dengan kebanyakan pakaian. Berfikir dengan cara ini, kini anda semua boleh memilih sesuatu yang keluar bersama-sama. Pasti, anda boleh mengambil keluar untuk makan malam yang hebat di Restoran bertaraf lima bintang. Tetapi, tidak seperti makan, pakaian telah tiada kalori, dan kesannya berlangsung, lebih lama.

Semuanya berakhir
Wanita CINTA cukup pakej, kertas tisu berwarna pastel dan reben Sutera! Pembelian anda bernas, dipilih dengan teliti akan mendapat penerimaan yang lebih baik jika disampaikan dalam pembalut yang menggoda itu, seperti pakaian, seductively direka untuk membawa untuk hadir dalam. Ingat kita bebas dalam talian bungkusan Hadiah di kedai!

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *