Sexy Lingerie, Tips

Tips membeli Lingerie Pakaian Tidur Seksi Malaysia

2059BW_a
Tips membeli Lingerie Pakaian Tidur Seksi Malaysia. Alluring, seksi, erotik, beguiling, menarik, menawan, menarik, menggoda, menggoda Tambah menggambarkan pemikiran conjured apabila kita mendengar lingerie perkataan.

Pakaian dalam tidur telah datang bersama-sama cara kerana ia hanya bermaksud yakin boleh dibasuh (berasal dari linge perkataan Perancis). Ia kini meliputi tiap-tiap bentuk kemungkinan yakin, dari corset untuk chemise, garter untuk Acob dan knickers untuk nightshirts dan dibuat daripada setiap kemungkinan fleksibel dan elastik bahan, termasuk, Lycra, nilon, poliester, satin, lace, silk dan, pernah praktikal, kapas.

Wanita secara amnya membeli pakaian mereka sendiri bagi segala macam alasan daripada dipandang baik untuk berasa seksi dan yakin. Lelaki lebih banyak dan lebih banyak walaupun mengambil risiko dan membeli sesuatu yang lebih mencabar wanita itu dalam kehidupan mereka. Ia boleh membentangkan cabaran besar kepada pembeli lelaki, untuk membeli sekeping betul, hidup di sini terdapat beberapa petua untuk membantu menavigasi ladang ranjau berpotensi:

* Membeli dari tempat yang salah: Jika anda ingin membuat satu majlis yang tidak dapat dilupakan dan tidak ada Hadiah khas anda menghabiskan hidup ia di bahagian bawah laci ‘undies’ maka Jangan pilih produk besar-besaran. Membeli dari kedai khusus di mana anda akan mendapat nasihat profesional (jangan malu, anda tidak akan mereka pelanggan lelaki naif pertama) atau melihat dalam talian di mana pelbagai, gaya dan jenis produk minda meniup. Anda akan mempunyai peluang yang lebih baik untuk mencari sesuatu yang dia benar-benar akan cinta menerima.

* Jangan meneka saiz: ini mungkin memerlukan beberapa kerja Detektif rahsia, tetapi, jika anda tidak tahu saiz maka jangan meneka. Terima kasih kepada variasi pelbagai jenama, gaya, bentuk dan ukuran, memegang sehingga tangan anda kepada perunding jualan dan mengatakan tentang perkara ini besar? tidak akan menghasilkan satu set pakaian dalam yang baik.

* Jangan membeli paling mahal anda boleh menemui: kadang-kadang paling mahal dan paling sesuai bertepatan, tetapi tidak selalunya. Membeli pakaian boleh mengambil sedikit pemikiran dan perancangan. Apa yang penting ialah sama ada beliau benar-benar akan suka Hadiah, sebaliknya anda akan mungkin hanya akan membazirkan wang anda. Matlamat untuk menghabiskan wang tunai anda pada sesuatu yang berfungsi dengan gaya hidup beliau; dia suka selesa, atau seksi, atau dia lampu yang di atau cahaya luar agak gadis. Pastikan anda membeli sesuatu dia akan mahu memakai dan memakai semula.

* Fikirkan tentang gaya peribadi beliau: jika wanita anda seperti kebanyakan wanita lain dia menghabiskan masa penampilan beliau dan memilih dengan berhati-hati dengan apa yang dia akan membeli dan memakai. Semua pakaian adalah tidak sama, jadi sebelum anda membeli apa-apa, fikirkan pakaian kegemaran dia dan cuba Padankan apa yang anda sedang mencari untuk membeli untuk gaya beliau dan kelihatan.

* Jangan membeli untuk anda, beli untuk dia!: Lot lace, corset ketat dan sepasang Seluar petinju crotchless boleh memenuhi fantasi anda tetapi ia tidak mungkin menjadi Hadiah yang sesuai untuk dia. Ia adalah hebat untuk menikmati fantasi lingerie seksi, tetapi Realitinya untuk mencari sesuatu yang dia berasa yakin adalah jauh seksi dan ia boleh membuktikan lebih produktif apabila dia datang untuk menunjukkan penghargaan beliau atas Hadiah anda bernas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *