Sexy Lingerie, Tips

Tips Membeli-belah untuk Pakaian Perkahwinan

A15320
Apa-apa Tips Membeli-belah untuk Pakaian Perkahwinan? Hari perkahwinan anda adalah apabila anda perlu melihat dan berasa istimewa. Sari mewah atau gaun putih yang indah, bunga, rambut dan cermin solek sempurna adalah sebahagian daripada hari istimewa.

Tetapi untuk berasa benar-benar menakjubkan dan selesa, anda perlu pakaian yang sempurna yang sesuai dengan bentuk badan anda, rasa seperti kulit kedua dan akan mengejutkan pengantin anda apabila lampu keluar juga. Jika anda tidak pasti bagaimana untuk memilih pakaian pengantin yang sempurna anda, baca panduan pakaian kami untuk mengetahui.

Jangan berlengah
membeli-belah pakaian dalam perkahwinan bukan sesuatu yang anda menyimpan untuk akhir. Ia memerlukan masa dan kesabaran. Sebaik-baiknya, anda perlu membeli pakaian anda sebelum anda mempunyai pemasangan pertama anda, supaya gaun pengantin anda (gaun perkahwinan / sari blaus) boleh diukur di seluruh pakaian anda. Menyimpan membeli-belah pakaian untuk akhir boleh menyebabkan pakaian dalam gagal. Anda tidak hanya perlu sari yang sempurna, tetapi juga underthings sempurna.

Cuba pakaian anda dengan pakaian
Cuba pakaian dalam anda membeli bersama-sama dengan pakaian anda merancang untuk dipakai pada majlis khas. Ia tidak mungkin untuk berpegang kepada hanya satu pakaian kerana terdapat banyak pra-dan pasca-perkahwinan fungsi, dan anda perlu mencari yang terbaik anda pada setiap peristiwa dalam majlis tersebut. Ia akan menyebabkan ketegangan yang tidak perlu jika, selepas membeli semua pakaian, pakaian anda tidak patut. Sama ada anda perlu membeli pakaian yang pertama, dan membawanya bersama anda apabila membeli pakaian dalam atau pakaian dalam pembelian daripada peruncit dengan dasar kembali fleksibel dan mengambil ia bersama-sama dengan anda apabila anda pergi untuk membeli-belah perkahwinan.

Tanya tukang jahit anda
Jangan teragak-agak untuk mendapatkan tips dari penjahit anda tentang apa jenis pakaian akan sesuai dengan pakaian anda yang terbaik. Anda perlu mendapatkan saiz anda betul kerana anda tidak mahu apa-apa kerosakan atau leher atau sakit belakang disebabkan saiz yang salah pada hari terakhir. Bagi sesetengah pakaian, penjahit mungkin menasihatkan anda untuk mempunyai terbina dalam cawan atau boning, mengetahui tentang butiran kecil seperti sebelum anda pergi untuk membeli-belah pakaian dalam.

Pakai pakaian yang selesa
kerana majlis perkahwinan boleh menjadi masa yang lama, anda perlu membeli sesuatu di mana anda akan selesa. Jadi, thong adalah tidak ada. Percayalah apabila kita berkata, ia mungkin membuat anda kelihatan dan berasa seksi, ia akan menyakitkan hati anda yang paling apabila anda perlu duduk berjam-jam memakai satu. Ingat untuk membeli saiz yang betul anda, underthings terlalu ketat atau buruk sesuai bukan sahaja akan kelihatan buruk, tetapi boleh memberi anda ruam. Anda tidak mahu menjadi tidak selesa sepanjang majlis anda kerana ia akan menunjukkan pada muka anda.
Must Have Lingerie for Modern Day Brides

Dapatkan Lacey untuk berbulan madu
Selepas hari perkahwinan anda, bulan madu anda adalah peluang untuk benar-benar menolak had. Dapatkan sesuatu yang romantis, tetapi berani dan menggoda. Sesuatu yang genit, seethrough, Lacey, atau semata-mata akan bekerja keajaiban. Jangan berpegang kepada hanya satu warna atau reka bentuk; membeli pakaian yang akan menjadi seronok untuk dipakai pada berbulan madu. Walau bagaimanapun, pastikan ia selesa. Simpan iklim destinasi bulan madu anda juga dalam minda dan memastikan bahan pakaian anda sesuai dengan cuaca. Akhir sekali, ingatlah bahawa pakaian termasuk camisoles, pakaian tidur seksi, korset, garters, seluar pendek, dan pakaian malam. Hanya untuk berada di pihak yang lebih selamat, pek jubah sutera panjang untuk hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *