Sexy Lingerie,  Tips

Tips bagaimana memakai pakaian dalam anda teman lelaki teman wanita

A80410
Tips bagaimana memakai pakaian dalam anda teman lelaki teman wanita. Sekarang, saya tahu saya telah bercakap banyak tentang memakai pakaian dalam untuk diri sendiri. Dan bagaimana pakaian yang boleh tentang apa yang anda mahu dan yang anda perlukan dan bagaimana anda merasa tentang diri anda. Namun terdapat aspek-aspek pakaian dalam yang perlu dengan orang lain dan saya fikir bahawa ia akan menjadi sedih untuk mengabaikan cara dalam pakaian yang boleh menjadi sebahagian daripada sambungan antara rakan kongsi. Aku menulis artikel ini, sebabnya bahawa soalan yang saya sering dengar daripada orang-orang yang tidak seperti yang enmeshed dalam pakaian kerana saya adalah, “tetapi, bagaimana memakai lingerie (rumit) untuk teman lelaki/teman wanita anda benar-benar berfungsi?”

Panduan ini adalah benar-benar untuk orang-orang yang ingin memakai pakaian untuk hari istimewa, tetapi tidak pasti betul-betul apa yang anda perlu pertimbangkan untuk benar-benar tarik ia mati, gabungan rohani dan amali di. Dalam kes ini saya akan alamat lingerie berhubung dengan hubungan jangka panjang yang sebenar yang – dalam kes hook-up, Terdapat lain-lain pertimbangan vis-à-vis tidak mengetahui di mana anda boleh bermalam atau bagaimana anda perlu tiba di rumah pada waktu pagi, yang menambah keseluruhan ‘ Pilih lapisan kerumitan. Jadi, di sini saya akan memberikan tips 8 perlu diingat jika anda akan memakai pakaian untuk rakan anda:

1. memakai apa yang membuat anda berasa seksi.
Tujuan pengembaraan ini kerana kedua-dua anda dan pasangan anda mempunyai masa yang baik! Keyakinan adalah bahagian yang paling penting ini seluruh pengalaman – dan ramuan utama dalam perasaan yang indah dan menarik. Jika anda merasa yakin supremely, anda tidak benar-benar memerlukan seluruh tips ini – tetapi saya tahu sesetengah orang, mempunyai banyak idea dan arahan hanya membantu meningkatkan keberanian pakaian dalam anda.

2. lupakan trenchcoat itu.
Saya melihat pakaian trenchcoat keseluruhan sebagai kemahiran lingerie “maju”, yang memerlukan keyakinan yang lebih banyak daripada apa yang mungkin boleh dilakukan bagi segelendong lingerie. Terutamanya kerana ia benar-benar hanya membuat rasa apabila perjalanan hanya titik A ke titik B, sebagai pakaian Lingerie trenchcoat tidak akan membuat anda berasa sangat selesa jika anda sedar anda terlupa sesuatu dan perlu singgah farmasi atau di pasaraya. Plus, jika anda rasa gugup, tiba-tiba menjatuhkan trenchcoat mendedahkan pakaian seluruh pakaian anda mungkin membuat anda berasa lebih hanya terdedah daripada menggoda.

3. perbuatan penemuan adalah seksi.
Saya cukup gemar memakai pakaian dalam di bawah pakaian biasa kerana saya suka masa Bilakah teman wanita saya menyedari bahawa saya memakai sesuatu yang agak luar biasa. Hakikat bahawa anda melihat “normal” di luar boleh menjadi rahmat jika anda bercadang untuk ke mana-mana (seperti makan malam) atau anda hanya mahu merasa yakin bahawa hanya anda tahu rahsia anda sehingga perkara-perkara yang sudah mendapat sedikit lebih intim. Kemudian, Akta undressing menjadi lebih seperti pengembaraan. Selain itu, ia pasti mempunyai bahawa hal “berpakaian preman superhero” yang akan untuk itu. Pakaian yang lebih dari pakaian: pakaian, pensil skirt, blaus berstruktur.

4. mengatur suasana hati.
Jika pelancaran pakaian dalam ini mengambil tempat di rumah anda, mengambil kesempatan daripada ia. Mewujudkan “mood” yang pasti dapat membantu anda merasa lebih selesa dan kurang janggal. Hanya memakai jubah mandi untuk menjawab pintu (jika anda ingin mengelakkan membiarkan jiran anda menangkap satu imbasan) dan anda boleh menjaga betul-betul bagaimana segala-galanya pergi ke bawah, sama ada ia menjadi dengan suasana muzik atau lilin atau wain merah 🙂

5. Jangan berpakaian tergesa-gesa – menyediakan terlebih dahulu.
Membuat pasangan saya tunggu apabila saya mendapat tekanan berpakaian saya keluar dan sering lingerie boleh menjadi urusan yang rumit. Aku benci cuba sedaya upaya untuk klip stoking saya di dalam Bilik mandi apabila ia hanya tidak berfungsi. Ia adalah begitu banyak lebih bagus untuk mempunyai pengalaman berpakaian-up yang tenang, menuntut ilmu kebatinan sebelum anda melihat pasangan anda, yang hanya membuatkan anda lebih teruja untuk mempamerkan diri anda. Menikmati upacara.

6. panties adalah pilihan.
Kadang-kadang panties hanya tidak masuk akal dengan garter pakaian atau slip. ‘ cukup tersebut.

7. ia adalah baik-baik saja untuk melangkah keluar dari zon selesa anda.
Ini mungkin kelihatan bercanggah ke hujung 1, tetapi ianya bukan. Apa yang saya maksudkan adalah, Jangan takut untuk mencuba sesuatu yang menarik atau berbeza – pakaian wearing dibenarkan menjadi satu pengalaman yang memberi itu tidak semestinya berasaskan “praktikal.” Biarkan imaginasi anda atau keinginan anda membawa anda di mana anda ingin pergi dan terdapat banyak ruangan untuk Uji Kaji.

8. ini adalah tentang bergembira.
Jika sesiapa yang membuat anda berasa seperti anda melakukan perkara yang salah atau anda tidak benar-benar cantik dalam pakaian anda, ada sesuatu yang tidak kena dengan mereka, bukan anda. Dan jika anda memakai pakaian dalam kerana anda merasakan tertekan ke dalamnya, itu adalah masalah terlalu. Hanya lakukan apa yang membuat anda berasa selesa dan luar biasa dan khas, sama ada yang termasuk pakaian dalam atau tidak.

Saya harap tips ini akan berguna kepada sesiapa yang mahu cuba untuk memakai lingerie untuk penting! Dan jika terdapat apa-apa tips lain terlupa atau anda berfikir sesuatu yang saya katakan tidak masuk akal, tinggalkan di ruang komen.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *