Sexy Lingerie, Tips

Tip-Tip Membeli Plus saiz pakaian intim

Tip-Tip Membeli Plus saiz pakaian intim. Kekunci untuk membeli lingerie seksi untuk wanita saiz campur dalam hidup anda adalah untuk membeli dari kedai yang akan membolehkan anda pertukaran atau pemulangan barang-barang semua, jika perlu. Satu lagi petua untuk mengingati lelaki ialah bahawa dia mahu kelihatan seksi untuk anda, dan sebahagian daripada mencari seksi sedang selesa. Jika anda memilih keluar slip babydoll yang seksi untuk isteri atau teman wanita anda hari Valentine ini, ia mungkin radas tempahan tidak selesa beliau pernah diikat dirinya ke dalam. Point saya adalah, anda mungkin mahu meninggalkan kepadanya untuk memutuskan apakah lingerie seksi dia akan membeli dengan wang Hadiah anda. Dengan cara ini anda tahu dia akan gembira – dan anda akan terlalu.

Pasaran dalam talian untuk plus lingerie seksi saiz yang agak baru, supaya anda mempunyai hanya beberapa tempat untuk melihat. Satu tempat yang saya rasa anda mungkin mempunyai nasib baik adalah vencouture. Ya, Kedai Kasut online, vencouture.com, tempahan telah berkembang dengan Pengkalan barangan termasuk semua jenis pakaian. Kelebihan untuk menggunakan vencouture adalah bahawa ia menawarkan penghantaran percuma bagi pembelian sebanyak rm99 dan ke atas, ditambah dengan loungewear percuma atas pembelian sebanyak rm59 bulan merdeka. Ini bermakna jika anda tidak memilih hak plus saiz pakaian dalam untuk teman wanita atau isteri anda, dia boleh dengan mudah kembali tanpa apa-apa perbelanjaan samping anda atau dia. Vencouture menawarkan satu tawaran yang cukup manis untuk orang-orang yang membeli Hadiah online. Kerana anda tidak pernah tahu jika pakaian intim anda begitu berhati-hati Pilih untuknya akan Hadiah dia terus dan yang paling suka.

1. Senarai Lingerie seksi untuk plus saiz wanita dalam hidup anda adalah set flirty babydoll dan thong. Ya, intim Reka bentuk pakaian lelaki! Ini Tambah saiz pakaian yang sangat suka bermain, lagi seksi dan semata-mata. Busur pink dalam loghat daripada Reka bentuk doodle dan pangkal tali. Pinggang Empayar menekankan payudara tersebut walaupun ia beredar di seluruh badan. Halus ruffles meningkatkan bahagian atas payudara dan skirt dan ‘ keyhole ‘ slit dan tie yang membawa belakang seksi. Tali bahu sepenuhnya laras menyediakan patut peribadi. Pakaian yang selesai dengan g-string yang hampir sama terhadap seluruh pakej. Panjang adalah 30 inci, dan ia datang dalam saiz 2 X, yang merupakan seorang wanita saiz 16-18.

2. Senarai Lingerie seksi untuk wanita saiz campur dalam hidup anda adalah Slip Knit kesejukan. Sekali lagi, ini adalah Reka bentuk pakaian yang intim dengan harga yang benar-benar baik. Dalam kesejukan knit fabrik slaid ke atas lengkung dan menawarkan daripada Reka bentuk doodle mesh sisipan dengan scalloped lace. Comel busur sedikit loghat pinggang asas, tali dan Empayar, menjatuhkan ke ‘ keyhole ‘ yang membelah di belakang. Slip fastens selamat dengan tiga-kolum dan baris satu cangkuk dan mata ditutup kembali. Dia dengan mudah akan mendapat adat sesuai dengan melaraskan tali bahu. Slip ini adalah 92% poliester, 8% spandeks dan mesin yang boleh dibasuh.

Tip-Tip Membeli Plus saiz pakaian intim
3. senarai lingerie seksi untuk wanita saiz campur dalam hidup anda, Babydoll Chiffon saiz Plus dan Thong. Set babydoll ini akan sweeten mana-mana petang dihabiskan dengan wanita saiz campur dalam dunia anda. Rimbun bunga dan reben akan hypnotize anda. Slip chiffon babydoll Poli mempunyai ruffles semata-mata mengenai tali Penyambut, daripada Reka bentuk doodle, dan hem. Pinggang Empayar direka bentuk dengan sempurna akan menjadikan wanita bersaiz plus anda berasa selesa dan seksi. Hebat pakaian babydoll ini mudah fastens menggunakan penutupan tiga-kolum dan baris satu cangkuk dan mata bra. Belakang bahu tali yang boleh dilaras untuk yang patut adat. Thong rentetan padanan yang mengiringi atas babydoll terhadap seluruh pakej.

4. Senarai lingerie seksi untuk wanita saiz campur dalam hidup anda adalah yang benar-benar indah gaun. Ia adalah naga yang menakjubkan, berilhamkan Asia cetakan pada bahan boleh dibasuh Mesin Poli kedudukan charmeuse. Gaun itu tapers pada tempoh pertengahan anak lembu 46 inci. Tali adalah sepenuhnya boleh laras. Jubah saiz plus ini datang dalam saiz XL (wanita 18) dan XXL (20 wanita). Membelanjakan sedikit lebih dan mendapatkan banyak lagi adalah moto saya apabila ia datang untuk membeli lingerie seksi untuk wanita. Anda hanya tidak boleh pergi salah dengan gaun ini mewah dan seksi serta saiz.

5. senarai lingerie seksi untuk wanita saiz campur dalam hidup anda adalah gaun seksi yang lain oleh Natori. Gaun cetakan Snow Leopard datang (18 wanita) saiz XL dan XXL (20 wanita). Ini sempurna dilantik gaun diperbuat daripada 100% Poli boleh dibasuh Mesin charmeuse. Dia akan bangga perarakan sekitar dalam ini menakjubkan snow leopard cetakan gaun, yang mempunyai sebuah hitam delicately scalloped lace v-neck dan kembali. Tali boleh laras spageti membantunya mencipta adat dan selesa sesuai. Gaun itu jatuh pertengahan anak lembu dan langkah-langkah 42 inci panjang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *