Sexy Lingerie, Tips

Seks malam perkahwinan: peraturan 10

Seks malam perkahwinan: peraturan 10.

Seks malam perkahwinan: peraturan 10
Peraturan 1 – Lewatkan HONEYMOON
Berikan diri anda satu hari kusyen. Ada apa-apa dari jauh seksi tentang bangun 5.30 untuk menangkap penerbangan awal. Tinggalkan keesokan harinya untuk tidur di, terima yous, berehat, kertas kerja, membuka Hadiah, dan apa-apa tugas saat akhir.

Peraturan 2 – Beritahu dia dia kelihatan cantik hari
Ahhhhwww. Lihat? Kita tidak sentiasa jerks. Isteri baru anda telah membelanjakan secara literal beratus-ratus jam cuba untuk kelihatan sempurna pada hari besar ini. Biarkan dia tahu ia bekerja. Dan jika ia tidak, berbohong.

Peraturan 3 – Main sebelum
Tidak berasa apa-apa tekanan guruh ke dalam Bilik tidur dan mula ketuk-ketuk posts katil. Mengambil sedikit masa untuk membaca. Anda hanya telah menghabiskan masa 16 jam dengan beratus-ratus orang; ini mungkin peluang pertama anda untuk Tukar berjenaka dan ketawa pada hip-hop Mama dia menari. Ambil satu masa-tamat. Dan semasa anda melakukan ini, juga mengikut peraturan berikut:

Peraturan 4 – Snack
Anda mungkin tidak makan banyak. Jadi gula dalam darah anda mungkin kekurangan. Dan gula di dalam darah yang susut boleh membawa kepada yang mengecut… anda tahu. Jadi makan. Terlebih dahulu, mengatur bagi seseorang untuk menetapkan anjing kecil-beg Tempahan terlalu mahal di dunia.

Peraturan 5 – Mengelakkan mabuk
Ada pepatah kuno yang mengatakan: “minuman keras sebelum bir, di jelas; bir sebelum minuman keras, anda selesai lebih cepat.” Alkohol adalah turncoat yang muktamad: pada mulanya ia adalah sahabat libido anda; pada akhir ia adalah musuh terburuk libido anda.

Peraturan 6 – Main dengan dia
Rasa lebih berani? Tercetus beberapa mainan seksi dan sesat. Tidak, mungkin ia bukanlah masa yang ideal untuk SM tegar atau pergi kembali ke sana. Dan mungkin ia akan sedikit janggal, berkata, jika anda mencuba beberapa “lakon peranan” di mana kau suami cemburu dan beliau adalah isteri menipu. Jadi jangan terlalu gila. Tetapi anda boleh menarik keluar minyak urut, lubes berperisa, losyen mandian gelembung dan sebagainya.

Selain itu, anda tahu bagaimana anda telah telah berharap untuk mencuba posisi baru panas-tetapi-mengancam itu? Sudah tiba masanya. Mudah majalah terbesar (dan mungkin hanya) sumbangan kepada masyarakat, FHM mempunyai konsep bijak menggunakan gadis-gadis sahaja untuk menunjukkan teknik-teknik yang berbeza. Ada kebogelan tidak, tetapi ia adalah NSFW melainkan jika anda bekerja di Hustler. sama-sama.

Peraturan 7 – Menaik taraf bawah sana
Jangan bimbang, kita tidak berbicara peningkatan lelaki atau pil biru yang sedikit. Tetapi memikirkan splurging peninju yang baru atau maklumat Berdan. Tunggu, kita hanya lakukan itu? Adakah kami hanya menasihatkan seorang lelaki untuk membeli sepasang Seluar dalam seksi? Yap. Hal tersebut sangat tidak dijangka akan membuat dia ketawa dan melegakan tekanan malam perkahwinan. Jangan memalukan diri sendiri dengan a g-string (ugh), tetapi pergi ke hadapan dan plunk turun sedikit wang pada sepasang Reka bentuk yang anda lazimnya tidak akan membeli (Armani, Dolce Gabbana, Prada). Bonus? Ini dengan serta-merta akan menjadi anda “bertuah peninju” yang anda pakai untuk persembahan pelanggan, mesyuarat dengan Lembaga Pengarah, dan playoff 7s permainan.

Peraturan 8 – Mendapatkan romantik
Mempercayai kami. Walaupun yang keras sinis-pengantin perempuan akan seperti barangan ini. Hanya menggulung lengan baju anda dan memanggil Cavalry romantik: kelipan lilin, pedal meningkat, Senarai Main muzik yang mempunyai nilai sentimental. Sappy dan cheesy? Tidak beliau bukanlah. Ianya di frickin’ malam perkahwinan.

Peraturan 9 – BERFIKIR TENTANG SEMINGGU CELIBACY
Anda mahu menjamin perkahwinan panas malam seks? Melakukan sesuatu yang tidak diingini — pergi tanpa untuk seminggu, dua minggu, atau bahkan satu bulan atau lebih (tidak disyorkan) — akan mendapatkan semula sesetengah sihir “tunggu sehingga anda berkahwin” masa dahulu itu. Pantang menjadikan zuriat yang berkembang maju.

Peraturan 10 – KESELAMATAN PERTAMA
Anda hanya telah menghabiskan lebih dari 9 bulan persediaan untuk perkahwinan. Adakah anda benar-benar mahu menghabiskan bulan berikutnya 9 bersedia untuk bayi? Kita belum ditulis rencana tersebut lagi. Perubahan hidup yang menakutkan seorang pada satu masa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *