Sexy Lingerie, Story

Saya sudah berkahwin tetapi kesepian

Saya sudah berkahwin tetapi kesepian
Saya sudah berkahwin tetapi kesepian.
Kisah ini adalah sebahagian daripada makan-malam ulang tahun perkahwinan saya ke-20. Kami telah berkembang apart, dan keintiman mana-mana jenis seolah-olah satu perkara yang sebelum ini. Aku diasingkan bahagian ini, kerana ia mempunyai merit sebagai sebuah cerita kepada dirinya.

Sebagai persediaan untuk ulangtahun perkahwinan kami yang ke-20, aku merasa amat risau mengenai isteri saya berasa seksi. Beliau telah meletakkan beberapa paun memiliki dua kanak-kanak dan mendapati ia mustahil hilang. Saya tahu beliau lingerie seksi adalah semua sekarang terlalu kecil untuk dia pakai. Kehidupan seks kami telah pergi ke neraka, dan ia telah mula serius melaksanakan hubungan kita. Saya memutuskan bahawa lingerie beberapa seksi baru untuk menyesuaikan dengan Hadiah lain yang saya telah dirancang, akan hanya Tiket membuat dia rasa seksi lagi. Saya membuat perjalanan ke Victoria rahsia untuk melihat-lihat. Saya adalah daripada bidang saya. Malu walaupun berada di sana, saya perlahan-lahan membuat cara saya menyusuri lorong mencari idea.

“Hello, May saya bantu awak?” kata rakan sekutu yang jualan. Saya pulih untuk berjumpa dengan wanita cantik yang pernah saya lihat dalam hidup saya, Cari saya. Dia adalah kira-kira 5’5 “tinggi, dan mungkin 110 pounds, saya tidak pernah melihat belahan yang jauh di khalayak ramai sebelum. OMG! Lidah Saya terjebak! Akhirnya saya mumble sesuatu tentang mendapat sesuatu untuk isteri saya. Dia berkata, “Anda mencari nakal atau bagus, tetapi seksi?” Saya mahukan sesuatu yang sangat seksi, namun classy, saya memberitahunya. “Saiz apa itu dia?” Dia bertanya kepada “Saya tidak benar-benar tahu?” Saya menjawab. “Dia adalah 5’2” dan??? saya tak tahu? “

“Baik, melihat saya dan beritahu saya yang dia lebih besar atau kecil daripada saya?” Saya melihat dia naik dan turun, kemudian lagi, saya blushed, kemudian berkata, “Dia itu tiada apa-apa seperti kamu?” “Dia adalah lebih luas pinggul, mempunyai kaki lebih pendek dan kira-kira saiz yang sama di dada?”

“Adakah anda tahu apakah undies saiz yang dia memakai?” dia bertanya kepada saya. “Saya tahu dia adalah coli 38 D, tetapi saya tidak mempunyai idea di seluruh” saya blurted. “Bagaimana saya pulang ke rumah dan periksa undies dan pakaian beliau, dan kembali dengan saiz?” “OK, bunyi yang baik, meminta untuk Sharilynn apabila anda datang kembali!”

Saya datang kembali dimuatkan dengan maklumat. Sharilynn adalah pada waktu makan tengahari. Penggantian beliau semacam memberikan saya produk yang kembali mata melihat, dan berkata saya boleh melihat sekeliling tetapi tidak menyentuh. WTF.

Tidak lama lagi, saya mendapati apa yang saya Cari. Ia adalah jubah Sutera putih, sepadan tolak coli, dan putih yang sekadar ‘ cut Perancis “panties. Sempurna. Saya menunggu sampai Sharilynn kembali. Dia bergegas lebih membantu saya.

Saya menunjukkan kepadanya pakaian yang saya suka, Stacy saiz, dan beliau mengumpul pakaian yang sempurna dan ditambah dengan putih, melihat melalui jaket lace. Sharilynn cincin dan berkata jika ia tidak sesuai, saya boleh menukar ia selagi ia tidak digunakan. “Adakah anda mahu saya untuk model untuk anda?: tiba-tiba dia bertanya. Saya hampir jatuh atas lantai. Dia giggled dan berkata beliau hanya menarik kaki saya. Lol

Jadi sekarang bersenjata dengan Lingerie ke, saya mengumpul Hadiah-hadiah yang lain dan selepas kami makan malam ulangtahun isteri saya dibuka kotak khas dengan lingerie di dalamnya. “Neraka Apakah ini?” Dia bertanya. Saya katakan “mencuba!”

“Itu tidak berlaku!” “Anda beli ini untuk anda, bukan aku”?

Sehingga hari ini, saya tidak fikir beliau pernah membawa mereka keluar dari kotak. Apa-satu pembaziran. Saya pernah jadi malu dalam seumur hidup saya seperti Bilakah saya membelinya, dan dia boleh tidak repot-repot untuk mencuba mereka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *