Sexy Lingerie,  Tips

Saya memakai pakaian tidur seksi 7 malam dan kehidupan seks saya menurun

Saya memakai pakaian tidur seksi 7 malam dan kehidupan seks saya menurun. Dalam tempoh dua tahun yang lalu, saya telah dipakai pakaian dalam untuk berlakunya teman lelaki saya, Ben *, betul-betul satu-satu masa, dan ia adalah hitam yang agak konservatif thingy semata-mata dengan banyak pad. Dalam erti kata lain, saya tidak benar-benar seorang pakaian dalam. Ia bukanlah bahawa ia tidak menarik bagi saya. Ia adalah hanya beberapa kali saya telah dipakai, aku merasa palsu, dan secara jujur, saya rasa lebih baik bogel.

Oleh itu, kembali ke hitam empuk saya thingy: apabila saya secara spontan memutuskan untuk mencuba memakai pakaian dalam untuk Ben, kami telah bertemu untuk setahun atau lebih. Saya rasa seksi dalam pakaian saya, tetapi saya juga rasa sedikit persalinan bodoh untuk orang yang telah melihat saya telanjang banyak kali dan boleh menggambarkan saya pergi kepada PJs (Seluar polka dot dan tangki kapas) dengan matanya ditutup. Itu tidak membantu bahawa Ben telah pernah memberitahu saya beliau adalah ‘bukan itu ke pakaian.’ Saya terpaksa chug dua gelas wain untuk menahan diri daripada menukar kepada PJs asas sebelum mendedahkan yang besar.

Malam Pertama
Saya memakai pakaian tidur biasa saja. Apabila saya disebat keluar pakaian pertama dan hanya itu, Ben adalah tentang hal itu (dan telah telah hinting untuk memastikan prestasi ulangan sejak). Majlis sempurna PhDnya dalam bentuk idea: saya akan mencabar diri saya untuk memakai pakaian selama seminggu dan menulis mengenainya. Jadi saya berbilang dalam VenCouture.com lingerie seksi almari dan membawa balik beg pakaian baru untuk turun kepada perniagaan.

Malam Kedua
A6008-1 (3)
Babydoll Chemise, Sexy Red Hot Babydoll Diva Lingerie, RM50.80

aku tiap-tiap niat untuk pergi semua untuk malam satu: Garters, stoking, turun sedikit. Tapi masa kami tiba di rumah dari makan malam boozy lewat malam Jumaat itu, saya seperti ingin pengsan fuck. Tetapi ia telah seminggu kerana kita akan mempunyai seks (Ben telah sakit), dan walaupun kami telah penuh dari makan malam, kami adalah kedua-duanya buzzed dan mood.

Semasa bertugas dari memberus gigi beliau, saya tergelincir pada pakaian Tempahan Pengampun dan -kurangnya mendedahkan di gudang pakaian saya: kemeja dlm Sutera low-cut, lace-meningkat. Aku menyalakan lilin dan fussed dengan tali chemise di cermin. Saya bimbang bahawa getup yang kelihatan terlalu kuno dengan flowy skirt dan memperincikan lacey. Tapi Ben kedua yang melihat saya (dan mula mencium saya serta-merta), ia adalah jelas bahawa dia L-O-V-E-D apa yang dilihatnya. Aku suka juga: Sutera itu membuatkan saya berasa seksi daripada kapas saya biasanya memakai — dan jauh lebih dewasa Let’s, yang betul-betul bagaimana aku harus merasa sebagai seorang 28 tahun hidup dengan teman lelaki saya 30-plus di New York City. Setelah berbuka kami ejaan kering dan meniup lilin, saya tertidur memakai pakaian, yang membuatkan saya berasa seperti saya telah dibungkus dalam sehelai Sutera.

Beberapa jam kemudian, saya mula mempunyai salah satu impian sungguh terang seks mereka. Seratus peratus pasti bahawa Imam itu adalah di atas saya IRL, saya membuka mata saya. Beliau adalah cepat tidur di sebelah saya. (Maksud saya, ia adalah jam 5 pagi) Walaupun ia adalah Imam yang biasanya memulakan hubungan seks, saya mengambil berpandu masa ini, mencium lehernya sehingga dia bangun cium aku balik. Kami melakukan hubungan seks dan kemudian tidur untuk beberapa waktu. Masa ini, saya bangun dengan Ben tangan saya. Ia adalah seperti sutera itu adalah ajaib!

Selepas saya teliti menikmati puncak syahwat yang ketiga kerana saya akan meletakkan pada chemise dalam, Ben ditawarkan untuk kajian tanpa diminta: ‘ saya suka cara yang merasakan perkara ini — bahawa aku bisa merasakan kulit anda, dan perkhidmatannya yang unggul dalam ‘ katanya sambil tangannya di bawah tali tergelincir. ‘ Anda boleh pakai setiap malam? Ia benar-benar menghidupkan saya.’ Saya ketawa. Ia adalah malam hanya satu — dia tidak tahu apa yang telah di simpan untuknya. Dan saya tidak memberitahunya.

Malam Ketiga
A7002 (8)
Sexy V-Neck Transparent Flowerly, RM54

aku mendapat sedikit pemalu tidur pada malam hari Sabtu. Saya tidak tahu bagaimana Ben akan bertindak balas untuk melihat saya dalam négligée dua malam berturut-turut — Suspicious? Penat? Saya telah memikirkan akan dengan sesuatu SM-ish tapi chickened. Saya memilih teal mendalam, saya telah membeli diri saya lebih daripada enam bulan yang lalu tetapi tidak pernah mendapat sekitar untuk memakai nighty paha panjang. Dengan kembali terbuka luas dan sisi berpanel lace, ia adalah halus seksi.

Ben sudah katil apabila saya berjalan masuk ke bilik tidur kami di pakaian saya. Beliau tidak dapat percaya nasib beliau. ‘Dua malam berturut-turut?’ dia bertanya. ‘Anda akan kelihatan seksi dalam apa-apa yang anda memakai, tetapi saya fikir saya suka,’ katanya, menarik saya ke katil.

Kami mempunyai seks malam itu, meninggalkan slip pada. Dan Imam tidak merungut apabila saya menetapkan penggera saya setengah jam awal untuk seks pagi sebelum sarapan tengah hari keesokan harinya. ‘Ini adalah besar,’ katanya, merujuk kepada rekod prestasi seks kami: lima kali dalam dua hari. ‘Mungkin anda boleh mendapatkan pakaian tujuh dan putar?’ [Ed. Nota: beliau benar-benar berkata demikian — tidak anda membuat barangan ini.]

Malam Keempat
A2151
Sexy Flirty Bridal Sleeping Robe with Bra Sets, RM45.70

kita akan luar bandar untuk melawat rakan-rakan dalam sekelip mata. Saya hanya makan satu pakaian tidur: garter lace putih mikro coli dan panties dengan sepadan dengan tali pinggang dan stoking, serta jubah mandi Sutera hitam. Saya tahu Imam tidak pernah mengharapkan saya untuk pergi dengan kawan-kawannya di sebelah dinding. (Surprise!)

Tetapi kemudian Udang Galah yang berlaku. Banyak Udang Galah. Tuan rumah disediakan barbeku secara besar-besaran yang telah meninggalkan kami kedua-dua makanan-koma-ed keluar di sofa. Benar-benar tidak ada masa yang lebih teruk untuk melakukan hubungan seks tetapi saya tidak makan apa-apa lagi untuk tidur di — dan ia adalah malam tiga cabaran saya!

Jadi sementara Ben dibasuh, saya meletakkan coli dan panties di bawah jubah saya, ponteng dan tali pinggang garter stoking kerana saya tidak dapat (mereka telah berikan tidak!). Bila Ben melangkah masuk ke dalam Bilik tidur, matanya mendapat sebenar luas dan dia menaikkan kening Nya. ‘Tiga malam?!’ Kami mula bercium dan beliau untied jubah saya untuk melihat apa yang tunggu di bawah. ‘ Wow. Tetapi anda akan kelihatan menakjubkan dalam anda polka dot Berdan Seluar pendek,’ katanya. (Disahkan: teman lelaki saya yang ini manis.)

Dan Kami jadikan untuk sementara waktu sebelum dia mengakui bahawa dia telah terlupa untuk pek kondom. Kerana saya bukan kawalan kelahiran, tidak mahu bayi pada masa ini, dan saya tidak mati untuk melakukan hubungan seks di tempat pertama, kami bersetuju untuk snuggling. (Bukan salah satu daripada kami adalah super kecewa, walaupun saya semacam tertanya-tanya sama ada beliau telah berbohong mengenai situasi kondom hanya kerana dia adalah sexed keluar — takut sebenar apabila anda mula memulakan hubungan seks pada biasa.)

Kembali di apartment kami keesokan harinya, saya parlayed saya teori kondom. ‘Itulah perkara bodoh yang saya pernah dengar,’ ia menjawab, sambil menambah bahawa lupa kondom adalah kesilapan tragik. ‘ Saya suka melihat anda begitu berhubung dengan seksualiti anda — semua pakaian ini menghidupkan saya, dan anda menghidupkan saya secara umum, tanpa mengambil kira apa yang anda memakai.’ Seolah-olah untuk membuktikan pendapatnya, beliau dikupas pakaian direndam peluh saya (kami menginap hanya pulang dari menaiki basikal haba darjah 80-plus) dan membawa saya ke dalam Bilik tidur, di mana kami mempunyai seks di tengah-tengah waktu petang.

Malam Kelima
A6968 (3)
Sexy Pink Cute & White Bridal Embroidered Underwired Babydoll Gown, RM43.90

saya adalah amat teruja untuk malam romper, kebanyakannya kerana ia adalah dua malam yang akan datang dan memerlukan Seluar dalam. Saya benar-benar datang sekitar untuk pakaian dan rasa lebih yakin — terutama selepas Ben kekecewaan apabila saya menunjukkan di PJs malam sebelumnya. Ia disahkan beliau adalah atas kapal dengan barangan seksi, walaupun selepas melihatnya pada malam berturut-turut.

Menghairankan Ben dengan pakaian baru yang mula berasa seperti permainan yang saya dapat dengan mudah menang dengan mengakui kaedah-kaedah: seperti anda tahu lelaki suka apabila wanita memakai barangan seksi. Jadi jika anda mahu menjadi teman wanita seksi, anda memakainya, dan anda dengan mudah menguasai apa-apa yang bersaing untuk perhatian teman lelaki anda (Bye, telefon!). Di samping itu, manakala Ben dan saya sentiasa telah super kasih sayang, ia adalah seperti dia tidak dapat mengambil tangannya dari saya sejak malam satu.

Selepas kita dikatakan selamat night adiknya (yang masih sedang tidur di sofa kami), dan Ben pergi ke bilik mandi untuk mencuci, saya perisian ditukar saya memakai PC untuk di romper hitam, menggunakan rancangan saya telah gagal menjalankan malam sebelumnya. Kemudian saya tergelincir ke katil. Bila Ben menyertai saya, beliau adalah, sekali lagi, sungguh gembira. Kita dihidupkan JA dan mempunyai jantina super secara senyap-senyap.

Malam Keenam
5017 (1)
Very Sexy Red with White Lace Trim Garter Slip, RM47.30

kakak Ben telah keluar dengan beberapa rakan-rakan untuk malam itu, jadi kami telah akhirnya sahaja di apartment kami. Ia adalah malam yang sempurna untuk memakai sesuatu yang ballsy: jumpsuit hot pink, lacy, assless dengan kelangkang yang membelah untuk langkah baik. Ia adalah sesuatu yang saya menginap tidak pernah, pernah membayangkan diri memakai sebelum, apatah lagi memakai dengan penuh keyakinan.

Tetapi enam malam ke dalam coretan saya, saya telah meninggalkan sedikit kerendahan hati dan teman lelaki yang (Allah memberkati beliau) masih kelihatan lapar untuk maklumat lanjut.

Jadi saya diikat ke getup, pening dengan penuh keyakinan. Saya ketawa apabila saya melihat di cermin. Bagaimanakah gila itu ini? Saya fikir. Dia akan menyukainya.

Apabila Imam berjalan masuk ke bilik tidur dan melihat saya huddled di bawah sehelai, beliau seolah-olah lebih mencurigakan daripada tertarik.

‘Um, wow,’ beliau bermula sebagai beliau dikupas dari dalam selimut. ‘Anda tahu saya suka ini… tetapi saya berharap anda tidak menghabiskan semua wang anda pada hal ini,’ katanya, praktikal Nya menindik mood. Untuk kali kedua, saya merasakan tidak seksi tetapi bodoh.

‘ Anda tidak menulis ini untuk kerja-kerja anda? Adakah anda menulis kisah? Adakah anda mendapat barangan ini secara percuma?’ Baginda kepada saya. Saya mengakui dan memberitahu beliau tentang percubaan tujuh hari.

Saya tidak pernah merancang untuk tidak memberitahu Ben tentang semua hal. Ketika itu, saya fikir kita akan lebih seronok jika saya mengekalkan elemen kejutan. Dan kami pula telah bersenang-senang! Beban dan beban menyeronokkan jari kaki-pengeritingan, jiran-bangun.

Kita telah mempunyai satu minggu yang super intim, penuh seks dan perasaan terutama berhampiran antara satu sama lain. Di sini beliau, berfikir dia mempunyai teman wanita yang terbaik di dunia — seseorang yang memutuskan untuk menaik taraf beliau memakai daripada kebaikan hatinya dan keinginan untuk Sila beliau. Kemudian, Semua tiba-tiba, beliau telah blindsided oleh motif tersembunyi yang utama dan prospek penonton anda mengintip ke dalam hidupnya seks.

Ben menuduh saya faking cara saya melalui segala-galanya yang telah pergi pada minggu itu. ‘ Ia adalah tidak benar. Anda tidak pernah menginap telah dipakai barangan itu hanya untuk saya, dan kita tidak akan mempunyai semua seks itu,’ katanya. Masih dalam playsuit pink saya Panas, aku menyedari dia benar.

Tetapi hanya sebahagian. Keintiman dalam, jantina, kepercayaan saya telah dibangunkan daripada memakai barangan seksi — semua itu adalah perjanjian sebenar. Dan saya tidak akan mempunyai secara sukarela untuk pergi begitu jauh di luar zon selesa saya untuk mana-mana tugasan yang lama. Saya telah melakukannya untuk Ben.

Bagi saya, ia adalah jelas bahawa sebahagian Tempahan palsu minggu steamy kami adalah pakaian dalam. Sebelum cabaran, saya akan merasakan seperti pakaian adalah hanya sejenis kostum yang wanita memakai untuk tayangan untuk rakan-rakan mereka. Tetapi hubungan saya dengan Ben pergi jauh lebih mendalam daripada theatrics. Dalam kehidupan sebenar — dalam kehidupan kita — jantina tidak menunjukkan dan godaan tidak memerlukan pakaian. Lagipun, kami sentiasa mempunyai jantina yang menakjubkan tanpa sebarang pakaian dalam.

Rasa betul-betul bersalah dan teary-eyed, saya canggung shimmied keluar dari jumpsuit tersebut dan kembali ke dalam seluar PJ dan tank top, saya lipat ke dalam kedudukan janin saya sebelah katil. ‘Saya tidak marah dengan anda,’ kata Ben. ‘Saya hanya perlu ringkasan ia.’

Malam Ketujuh
A1556 (2)
Sexy Multicolor Open Back Underwired Teddy Sleepwear, RM43.90,

hati hanya pada malam rasmi lepas cabaran saya, saya merasakan terutamanya bertembung. Saya telah memanjang ke suka memakai luxe negligees. Ia hanya dirasai begitu elegan untuk slip ke katil yang memakai pakaian kamar karpet wanita, dan ia telah membantu saya rasa cara yang lebih yakin tentang badan saya. Tetapi saya bimbang bahawa saya telah memusnahkan pakaian dalam untuk Ben.

Akhirnya, saya memutuskan untuk mengatakannya fuck. Walaupun saya telah bermula cabaran dengan Ben di rumah, ia menjadi jelas bahawa saya adalah orang yang telah diperolehi dengan ganjaran yang besar. Hanya enam malam skimpier sleepwear membuat saya rasa immeasurably lebih selesa di kulit saya dan katil saya. Selain itu, saya berfikir, ianya hanya mudah untuk memakai sesuatu yang seksi kerana ia adalah untuk meletakkan di mana-mana PJs yang lama. Jadi saya memilih tangki dipotong lacey dan undies sepadan dari resep saya. Mereka adalah seksi tetapi perlindungan penuh, jadi saya tidak merasa seperti saya cuba terlalu keras.

‘Saya pakai ini kerana rasanya baik, just so you know,’ saya mengumumkan untuk Ben apabila saya memasuki bilik tidur.

‘Anda kelihatan hebat,’ katanya. ‘Datang ke sini.’ Kemudian beliau mengangkat meliputi bagi saya untuk naik ke katil di sebelahnya.

Kami mempunyai jantina yang menakjubkan pada malam itu. Sekarang bahawa dia adalah atas pengkhianatan yang besar, dan saya di persalinan demi persalinan, saya mempunyai tujuan untuk menyimpan barangan baru saya di giliran PJ saya biasa — tetapi bukan sahaja untuk Ben. Bagi saya.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *