Sexy Lingerie,  Tips

Saya masih ingat pada perkahwinan pertama saya

A7119 (2)
Saya masih ingat pada perkahwinan pertama saya. Cerita Perkahwinan saya.

Hi semua orang. Mungkin ia akan kedengaran janggal tetapi saya akan berkongsi pengalaman malam perkahwinan saya. Saya 25 dan isteri saya adalah 20 pada masa itu. Sebenarnya beliau adalah sepupu saya (anak perempuan saudara bapa saya). Kami adalah orang-orang Islam supaya perkahwinan sepupu adalah dibenarkan. Saya sangat sangat gementar. Walaupun dia adalah sepupu saya tetapi kita tidak begitu sosial atau mesra antara satu sama lain. Hari perkahwinan kami adalah sangat panjang dan memenatkan. Saya memakai Sherwani (Asia Selatan Islam perkahwinan pakaian). Aku sudah benar-benar sangat lelah. Apabila fungsi keseluruhan telah berakhir dan semua orang adalah menuju ke arah rumah. Saya, isteri saya dan adik saya berada di dalam kereta yang sama. Abang saya sedang memandu itu. Semasa dalam perjalanan kami mempunyai beberapa bual lucu dan juga mangkat beberapa jenaka. Saya adalah sangat gembira kerana saya berfikir dia akan menanggung satu. Jadi akhirnya, kami pergi ke bilik kami.

Apabila saya memasuki bilik, dia duduk di atas katil. Duduk dengan cara yang sangat bergaya pangkal gaun merah merebak dalam kalangan semua yang ada di sekeliling beliau. Dia Cari sangat cukup. Saya memulakan perbualan seperti yang dijangka. Saya menyampaikan dia cincin dan Kalung. Saya hanya berkata beberapa perkara lucu yang saya tidak boleh memberitahu. Kemudian saya bertanya kepada beliau untuk menukar. Dia pergi ke bilik mandi untuk menukar dan saya berubah di dalam Bilik itu.

Kemudian datang bahagian yang sebenar. Dia datang dan duduk. Saya meletakkan tangan kiri saya sekitar lehernya. dan bergerak ke hadapan untuk mencium. Beliau adalah masih seperti patung kecil. dan saya secara terus bercium. Saya berhenti dan berkata “Adakah anda baik-baik saja?” Katanya Ya yang dia tidak.

Saya terus berjalan dan dibentangkan back beliau di atas katil. Sedang mencari sangat janggal apabila saya membuang pakaian beliau. Tetapi apabila saya melihat beliau ekspresi wajah yang dia Cari sedikit pemalu dan malu. Oleh itu saya tidak mengalih keluar semua pakaian beliau. Hanya seluar itu. Dia masih memakai baju longgar lama beliau. Saya adalah mencium dia dan dengan tangan kanan saya saya dikeluarkan Seluar saya. Selepas beberapa minit saya memulakan hubungan seks. Dia tidak menjerit tetapi beliau memegang saya jadi ketat dan tegas yang menunjukkan dia sakit. Tetapi saya terus pergi kerana saya telah menikmati. Saya tidak melihat mukanya kerana ia akan meminta saya untuk berhenti. Apabila saya telah selesai saya diletakkan di sisi beliau. Dia Cari jadi lega. Dia cium aku dan menuju ke arah bilik mandi. Saya kemudian tidur sebelum dia datang kembali.

Saya pagi ini agak pelik. Apabila saya bangun, dia adalah menekan pakaian saya. Saya disambut beliau selamat pagi. Dia datang kepada saya dan mula mencium. Pertama sekali saya terkejut tetapi tidak berkata apa-apa kerana sudah tentu saya mendapat. Dia dikeluarkan pakaian saya dan dia sendiri juga. Saya adalah sangat keras dan horny lagi. Tetapi kali ini dia bermain dengan saya. Beliau adalah di atas. Ia adalah cerita filmy hanya yang penuh seperti. Saya menikmati pagi saya lebih daripada malam. Apabila kami telah selesai, dia memakai pakaian beliau dan meminta saya untuk memakai pakaian yang dia adalah menekan. Saya gembira mengambil mandi dan sepanjang hari saya pergi sangat baik. Kami tidak melakukan hubungan seks pada malam itu tetapi selepas itu kami seks pada giliran. Seminggu saya di atas. Di shes minggu lain di atas dan minggu ketiga saya tidak datang rumah kerana saya 24 jam kerja dalam minggu itu mendapat gaji yang lebih banyak.

Dia adalah seorang gadis yang menakjubkan. Agak menyeronokkan yang penyayang dan mudah untuk mendapat bersama-sama dengan. Saya amat gembira dengan kehidupan saya. Satu-satunya perkara yang dia tidak mahu anak-anak sekarang. Tapi itu OK kerana kedua-dua kami sibuk dengan kerjaya kami. Kami akan merancang kanak-kanak selepas tiga tahun sekurang-kurangnya.

Berdoa untuk kehidupan anda gembira. selamat tinggal.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.