Sexy Lingerie, Tips

Potongan Lingerie yang cantik untuk RM50 atau kurang

Potongan Lingerie yang cantik untuk RM50 atau kurang.

Apabila anda pada bajet a ketat, cantik pakaian sering kelihatan seperti itu adalah selama-lamanya daripada sampai ke. Banyak dari item yang paling baik dibuat, menarik dan kreatif bermula sekitar pertengahan bulan 3-angka dan pakaian lebih kurang yang penuh dengan hiasan atau “penerbitan” (tetapi masih berkualiti) boleh menjalankan lebih RM100. Bagi ramai orang, termasuk, diri saya sendiri RM100 ialah jumlah wang yang tidak ketara. Jadi apa yang pakaian seorang penagih yang berjimat (kecil) untuk melakukan?

Dan Mujurlah, terdapat jenama pakaian dalam pek murah, tetapi masih cantik. Sebahagian daripada mereka adalah nama-nama biasa seperti Vencouture. Orang lain mungkin baru kepada Vencouture. Walau bagaimanapun, apa yang mereka semua mempunyai persamaan, adalah pakaian yang indah pada titik harga yang agak rendah.

A8001 (2)
Kerana ini adalah ciri-ciri bajet, aku akan diketepikan jika saya tidak menyebut beberapa faktor penting yang perlu diingat apabila ia datang kepada pakaian dalam bajet. Seperti yang saya sebutkan dalam post blog tahun lepas, ia adalah sangat penting untuk mempunyai jangkaan yang munasabah bagi pakaian dalam yang berharga rendah. Jika harga adalah faktor yang paling penting, maka semestinya bermakna lain-lain kualiti, seperti sesuai atau fabrik, mungkin perlu pergi dengan di tepi jalan. Senarai ini mengandungi tiada pakaian sutera, sebagai contoh. Tidak akan anda menemui banyak jenis silhouette atau bra yang bersaiz sangat banyak barang-barang. Dan sudah tentu, soalan etika pakaian tidak Pusat posting blog ini (walaupun ada suatu reka bentuk Etsy yang disertakan). Ini kerana semua orang-orang lain-lain faktor yang menambahkan kos akhir; ianya semata-mata tidak mungkin untuk mendapatkan titik harga yang rendah dan semua perkara lain seseorang mungkin mahu.

Yang berkata, senarai ini mengandungi beberapa stunners yang mutlak. Aku sudah sangat membincangkan tentang sahaja termasuk apa yang saya sendiri akan menikmati memakai, dan terdapat juga lebih banyak penekanan terhadap pembelian lengkap “melihat” (seperti gaun, teddy, jubah, atau babydoll) berbanding dengan Potongan-potongan individu (walaupun saya tidak dapat membantu tetapi termasuk sesetengah item tunggal yang khas seperti coli cupless di atas dan beberapa yg berjumbai garter tali pinggang).

Bergantung pada Bilakah anda menemukan posting blog ini, sesetengah atau semua Lingerie yang disenaraikan di sini mungkin dijual. Itulah apa-apa. Anda masih boleh mengambil lihat pada semua jenama-jenama ini untuk melihat apa yang baru; Kebanyakan, jika tidak semua, mereka akan masih mempunyai pakaian pada ketika harga ini. Akhir sekali, Sila ambil perhatian bahawa amaun dolar yang diberikan di sini bagi pakaian dalam harga “penuh” atau “biasa”. Terdapat barang-barang jualan yang tidak tersenarai atau mana-mana kod kupon atau diskaun dikehendaki untuk mendapatkan di bawah angka $50 itu. Jika harga berubah pada bila-bila, ia harus ke arah lebih rendah, tidak tinggi.

Di mana anda ingin untuk membeli pakaian dalam lebih kelas ekonomi-mesra anda? Apa-apa tips atau helah untuk mendapatkan Perjanjian? Sila berkongsi cadangan anda membeli-belah terbaik di komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *