Sexy Lingerie, Tips

Plus saiz Sleepwear: 5 Tips untuk keselesaan yang Hangat

Plus saiz Sleepwear: 5 Tips untuk keselesaan yang Hangat. Adakah anda ingin anda mempunyai seseorang membantu kedai anda memutuskan jika kerja-kerja intim pakaian yang tertentu untuk anda? Well di sini adalah perkara terbaik yang seterusnya, tetamu dihantar oleh indah Cindy Prosser. Apakah orang yang lebih baik untuk membantu kami di Jabatan ini kemudian model Seluar dalam bekas.

Ia boleh membeli-belah mengecewakan untuk sleepwear seksi plus saiz dan jarang semudah memukul membeli-belah pakaian dalam yang terdekat di pusat membeli-belah. Plus saiz wanita tidak hanya seorang wanita yang sedar diri mengenai tubuh mereka, jadi seperti mana-mana perempuan yang lain yang paling penting adalah untuk berasa baik tentang diri anda dalam apa yang anda pakai. Keyakinan memang seksi! Dengan memberikan keyakinan, lain yang penting atau pasangan anda akan tahu bagaimana anda rasa tentang diri anda hanya dengan melihat – dan oleh kerana lelaki adalah makhluk visual, ia adalah dua kali ganda lebih berguna. Lingerie beberapa seksi serius boleh pergi jauh untuk meningkatkan keyakinan anda, keyakinan diri anda, dan akhirnya hubungan anda.

Petua 1: Jika anda telah mendapat, melagakkan ia
Plus saiz Sleepwear: 5 Tips untuk keselesaan yang Hangat
Setiap wanita mempunyai bahagian badan, atau dua atau tiga, mereka bersedia memberikan dengan – dan jika anda tidak mempunyai sesuatu, kita perlu untuk mula bekerja pada diri anda! Jika anda diberkati di Jabatan payudara, mendapat rangsangan untuk tambahan dari underwire. Underwire akan mengangkat payudara anda – menambah beberapa lace yang seksi dan yang menjunam dan anda akan meninggalkan anda penting lain yang kembang-kempis untuk maklumat lanjut.

Jika lelaki anda seorang kaki, cuba taktik yang berbeza: nightie pendek babydoll dan sepasang kasut tumit stiletto – stilettos akan membuatkan kaki anda kelihatan panjang, dan mudah-mudahan anda tidak perlu berjalan kaki lebih daripada beberapa kaki di dalamnya.

Jika anda masih bekerja pada tahap keyakinan anda dan tidak cukup selesa baring semua, cuba sepasang Seluar pendek budak berserta bustier yang seksi. Seluar kanak-kanak lelaki akan memberikan anda sedikit perlindungan, tetapi masih memberikan lelaki anda gambaran ‘nakal’ yang dia suka.

Petua 2: Mencari pakaian yang sesuai dengan
Ramai wanita saiz plus tidak selesa memakai pakaian yang terlalu borang-pemasangan. Sebaliknya, mereka memilih untuk mengenakan pakaian untuk menyembunyikan kelemahan mereka. Inilah fesyen utama yang tidak, yang aku tidak boleh menekankan cukup: tidak melakukannya! Tiada satu badan flattered dengan mengenakan pakaian; Ia kelihatan seperti anda memakai satu guni. Sebaliknya, melihat pakaian dengan spandeks. Ini akan membantu menunjuk-nunjuk lengkung anda, dan regangan akan membantu memastikan anda selesa. Lagipun, pakaian itu adalah terlalu ketat tidak selesa di dalam atau di luar bilik tidur.

Petua 3: Tambah jubah mandi semata-mata
Kadang-kadang kita wanita lebih fikir perkara-perkara ini, tetapi seksi tidak perlu menjadi sangat rumit. Pakaian seksi yang boleh semudah cantik coli dan panties yang dipakai di bawah jubah mandi lama semata-mata. Jubah memberikan anda rasa Keselamatan, manakala underthings kepada material semata-mata dan peek-a-boo memberikan lelaki anda sepintas lalu rayuan seks. Jika anda rasa berani, cuba untuk menghidupkan benda-benda yang thong lacy dengan plunging demi-coli. Putih atau pastel pink memberikan off vibe tulen dan manis, manakala perkara-perkara rempah hitam atau merah sehingga.

Petua 4: Plus saiz adalah seksi
Purata wanita Amerika adalah saiz 14. Ingat bahawa apabila anda merasa seperti anda sedang dikelilingi oleh saiz merangkak di setiap kedai! Ini cenderung untuk membuat seorang wanita bersaiz purata yang berasa seperti dia harus menyembunyikan, kedua-duanya masuk dan keluar dari bilik tidur. Tetapi tidak ada sebab untuk berasa begini: lelaki jatuh cinta dengan plus saiz wanita kerana mereka, tidak seperti yang diinginkan mereka. Mereka hanya ingin anda berasa selesa – dan mungkin juga seksi – dalam kulit sendiri, tidak kira apa saiz anda. Lazim, wanita berpakaian lama berpeluh atau kemeja-t ratty kerana ‘apa-apa lagi sesuai dengan’, tetapi seksi plus saiz pakaian luar sana. Ramai wanita akan lebih selesa membeli-belah pakaian dalam talian, di mana terdapat lebih banyak saiz dan gaya yang direka khusus untuk menunjuk-nunjuk plus saiz lengkung.

Petua 5: Bagaimana jika anda benar-benar perlu tidur?
Kita semua tahu bahawa lelaki kami seolah-olah lebih suka bahawa kita sentiasa tidur di nighties kesejukan, seksi dan pakaian dalam. Tetapi kadang-kadang seorang wanita hanya perlu menjadi selesa! Semuanya tidak perlu sama dengan ceroboh, walaupun, jadi mundur sweatpants orang-orang untuk anda tumpukan rag. Cuba T-shirt dilengkapi dengan longgar – tapi bukan baggy – pajama pants atau Seluar pendek. Cuba untuk mencari ini dengan cetakan kecil, kerana cetakan yang besar boleh menggalakkan dan sebenarnya boleh membuat anda bawah setengah kelihatan lebih berat, yang sememangnya bernilai mengelakkan.

Sesetengah wanita suka nightshirts atau gaun, tetapi sebelum memilih, pertimbangkan untuk jenis badan anda. Jika anda sedang mencari untuk menunjuk-nunjuk kaki anda, cuba yang datang hanya melepasi pinggang anda. Jika anda petite, anda mungkin mahu mengelakkan baju yang terkena lutut atau lebih rendah, anda kerana mereka boleh menjadi hangat. Hanya kerana anda sedang tidur tidak bermakna anda tidak boleh melihat hebat, jadi akan merenung tentang nightshirt yang anda pilih dan pastikan untuk mendapatkan satu yang sesuai dengan betul.

Semua wanita harus yakin dan berasa gembira dengan diri mereka sendiri, tidak kira apa saiz mereka. Ada apa-apa yang seksi daripada seorang wanita yang yakin kulit sendiri! Sama ada anda sedang memilih keluar plus saiz sleepwear dan pakaian dalam untuk diri sendiri, isteri atau teman wanita, mengambil tips ini untuk jantung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *