VenCouture Sexy Pack
Hot Reviews,  Sexy Lingerie,  Tips

Perkhidmatan langganan terbaru Pek Seksi untuk menceriakan bilik tidur anda

Perkhidmatan langganan terbaru Pek Seksi untuk menceriakan bilik tidur anda? Ia seolah-olah seperti kita mendengar tentang e-dagang perkhidmatan langganan kecantikan baru setiap minggu atau bulan. Jadi pada ketika ini dalam dunia langganan, ia mengambil masa lebih daripada satu idea yang unik untuk menarik perhatian kami. Di sini datang Pek Seksi VenCouture! Ya, Seksi yang mengaibkan.

Tidak seperti perkhidmatan langganan yang paling, yang mungkin menghantar pelanggan baru beberapa losyen segar atau gincu baru, VenCouture Pek Seksi menghantar pelanggannya sesuatu yang sangat sedikit untuk memeriahkan keadaan bilik tidur mereka.

Sebab terhutang kepada kekurangan semula jadi dalam proses komunikasi antara pasangan yang paling mengenai keintiman kreatif. Dan berhak demikian, ia bukan mudah untuk meminta sesuatu yang anda mahu untuk mencuba, ia menakutkan. Dan satu pek pakaian dalam tidak lebih penyelesaian kepada spicing sehingga hubungan daripada terjun ke akhir mendalam.

Terdapat satu cara untuk membuat pengenalan dan komunikasi elemen proses tanpa tenaga, mudah, dan bebas daripada tekanan.

Penyelesaian yang mengambil tekanan, rasa bersalah, tekanan daripada hidup anda. Bagaimana jika kotak bijaksana boleh tiba di pintu anda dengan arahan yang membolehkan anda untuk memperkenalkan semua jenis, senario baru yang menarik ke dalam hidup anda? Menghidupkan fantasi menjadi realiti. Tolak kejanggalan itu. Tolak lawatan ke beberapa kedai dewasa keadaan buruk. Tolak kebimbangan merapatkan beberapa topik pelik dan menghadapi kesan.

Setiap bulan adalah satu pengalaman yang baru.

Setiap bulan adalah mengejutkan.

Setiap bulan anda belajar sesuatu yang baru tentang pasangan anda.

Setiap bulan pasangan anda mendapat tahu sesuatu tentang anda.

VenCouture Pek Seksi
Untuk RM48 sebulan, pelanggan menerima satu set yang berbeza pakaian berkualiti butik setiap 30 hari. Saya mesti mengatakan ia adalah jelas agak sedikit lebih murah daripada apa yang anda akan mungkin akan membayar untuk pakaian rumah untuk wanita semata-mata di, berkata, Rahsia Victoria atau beberapa kedai pakaian di pusat membeli-belah.

Pek Seksi adalah perkhidmatan langganan bulanan pakaian baru yang membolehkan anda untuk mengejutkan diri sendiri atau pasangan anda dengan pakaian seksi baru setiap bulan! Sexy Pack mempunyai pasukan pakar yang picks hadiah seksi setiap bulan untuk semua pelanggan. Berhati-hati dengan naluri yang tidak diketahui yang mungkin timbul!

Langganlah sekarang dan anda akan menerima pakaian seksi pada awal setiap bulan. Produk Pek seksi akan membuat anda berasa menakjubkan seksi dan sentiasa dalam trend masa kamar karpet wanita anda. Ceriakan hidup anda dengan hanya RM48 sebulan! Anda boleh membatalkan langganan anda bila-bila masa.

Pengalaman saya, saya menerima Pek Seksi langganan bulanan Sexy untuk mengkaji semula, dan saya gembira dengan pakaian yang seksi itu adalah di dalam kotak itu! Saya pasti tidak akan menyiarkan gambar diri saya memakainya, tetapi saya mesti mengatakan, ia adalah sangat seksi dan suami saya menyukainya pada saya! Saya kagum dengan kain yang berkualiti tinggi, dan daya tarik kelamin reka bentuk. Ini pasti tidak pakaian murah yang mungkin anda mencari dalam mana-mana pusat membeli-belah Malaysia!

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *