Sexy Lingerie,  Tips

Perkara-perkara yang lelaki mahu pada Malam Perkahwinan

A2151-0 (5)
Perkara-perkara yang lelaki mahu pada Malam Perkahwinan? Percaya atau tidak, banyak newlyweds tidak meterai perjanjian itu pada malam perkahwinan. Ini bukan disebabkan malas libido, tetapi agak keletihan selepas seharian penuh dengan tersenyum untuk foto, glad-handing tetamu dan ayam yang menari belakang anda mati anda. Godaan untuk kemalangan selepas kaunter akan menjadi kuat, terutamanya jika anda telah mempunyai hubungan seks dengan pasangan anda sebelum perkahwinan. Walau bagaimanapun, saya menggesa anda untuk menarik bersama-sama dan memberi tumpuan kepada kemungkinan-kemungkinan menakjubkan yang seks malam perkahwinan. Anda punya Pengantin ini dan seluruh kehidupan anda untuk membaca yang lain. Anda (Mudah-mudahan) hanya mendapat satu retak pada malam perkahwinan. Jadi untuk membuat kiraan.

Saya Tempahan membaca post Charli Penn apa wanita benar-benar mahu daripada perkahwinan malam seks. Menyediakan separuh lagi gambar itu, di sini saya senarai apa yang lelaki mahu dari malam perkahwinan. Pengantin, ambil perhatian…

Tindakan mengambil kira
Lupa pada parti selepas itu trend. Rakan-rakan dan keluarga anda akan melakukan saja menghalang pihak yang berlaku mereka sendiri. Dia mahu bersendirian dengan anda, bermula dengan perjalanan balik ke rumah atau hotel.

Pandangan di mata anda
Jika beliau adalah beliau A Permainan, dia akan mengatur suasana hati dengan champagne, kelopak ros dan muzik seksi. Matlamatnya: melihat lihat itu di mata anda yang memberitahu dia yang anda tidak boleh melawan beliau. Jangan bimbang, ia akan datang secara semula jadi.

Pakaian dalam
Lelaki perkara yang hanya suka lebih daripada pakaian adalah menonton seorang wanita yang mengambil kira pakaian dalam. Dan eksotik lebih banyak, lebih baik. Sama ada ia adalah sesuatu yang anda diberi sebagai hadiah pancuran mandian Pengantin atau sesuatu yang baru anda meningkat hanya untuk majlis, mengejutkan dia dengan tayangan.

Aksesori
Jangan berhenti pada pakaian. Bertentangan dengan apa yang anda mungkin pernah mendengar lain-lain, orang-orang memberi perhatian kepada tumit, barang kemas dan kuku anda. Kami suka wajah anda memakai aksesori ini… dan hanya aksesori ini.

Mukaddimah
Jangan menganggap dia mahu melompat terus ke dalam tindakan. Cara yang sesuai untuk rev up enjin beliau adalah untuk mengusik dia, bercakap kotor kepadanya dan menolak dia ke dalam titik pulangan tidak.

Kejutan
Jika anda telah pun telah bersetubuh, dia mungkin merasa bahawa dia telah melihat semua helah anda. Mengejutkan dia dengan masa “apa itu?” untuk biarkan dia tahu seluruh hidup anda di bilik tidur akan menjadi lebih menarik daripada apa yang dia boleh bayangkan. Bonus: Anda akan mungkin memberi inspirasi kepada beliau untuk mencuba beberapa langkah baru sendiri.

Masa untuk mengambil semua dalam
Selepas perjalanan (atau tunggangan) ke atas, luangkan masa untuk memikirkan tentang hari dengan dia. Ini adalah permulaan hidup anda yang lain. Memberitahunya bagaimana Khas hari adalah dan mempunyai satu roti lepas bakar untuk memulakan sesuatu yang indah.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *