Reviews and Ratings, Sexy Lingerie, Tips

Penghantaran percuma coklat percuma Hadiah loungewear/babydoll/misteri percuma hari kemerdekaan Merdeka!!

Penghantaran percuma coklat percuma Hadiah loungewear/babydoll/misteri percuma hari kemerdekaan Merdeka!!
Penghantaran percuma coklat percuma Hadiah loungewear/babydoll/misteri percuma hari kemerdekaan Merdeka!! (Pembelian melebihi RM59 mendapatkan 1 loungewear percuma dan pembelian di atas RM99 mendapatkan 1 percuma loungewear percuma 1 kotak coklat penghantaran percuma melalui www.vencouture.com sah dari sekarang til 16 September 2016 sementara stok masih ada buat)

Malaysia pertama fesyen TV membeli-belah: Beli Baju Tidur Seksi Wanita, pakaian seksi wanita, pakaian tidur, sleepwear, pakaian @ Malaysia Singapura Brunei Lingerie seksi. Baju Tidur Malaysia yang Unik dan Istimewa dengan PERCUMA penghantaran, jualan masa terhad, ganjaran kesetiaan.

Ven Couture (001970593-T) adalah berdasarkan internet Malaysia Seksi Lingerie dan Malaysia First Fashion TV Shopping.

Sifat Produk-produk VenCouture adalah kepada jenis keperincian dengan perhatian yang istimewa didapati di jenama mewah. Kami berbangga dengan produk kami. Serta kami percaya bahawa anda tidak perlu membayar RM180 bagi pakaian berkualiti tinggi.

Diilhamkan oleh wanita yang kami temui sebabnya kami memulakan VenCouture dengan visi untuk memperkasakan wanita melalui pakaian lingerie dan mewujudkan budaya di mana wanita saling membantu antara satu sama lain.

Kami bangga untuk menjual baju tidur, pakaian muslimah, pakaian & baju tidur seksi wanita, pakaian plus saiz, seksi gaun tidur, baju tidur yang panjang, panties, pakaian dalam, corset, garter, bodystocking, pakaian, pakaian seragam, cosplay, teddy, seksi stoking, seluar dalam wanita, perhiasan, pakaian bayi, set coli dan banyak lagi di kedai pakaian Vencouture.

Seperti yang kita percaya bahawa setiap wanita berhak untuk menjadi seksi, dan akan dipuja oleh lelaki itu. Menjadi simbol seks anda sendiri hari ini apabila anda membeli-belah di kedai fesyen butik online kami. Dari pakaian fesyen seperti pakaian blaus ke pakaian labuh, babydoll, chemise, bustier, gaun, coli, kostume, seluar dalam, stocking, baju tidur dan lain-lain pakaian seksi.

Perhiasan unik kami adalah semua buatan tangan reka bentuk barang kemas buatan tangan dengan edisi terhad satu-satunya dan spesifikasi sahaja. Kami hanya menggunakan manik Austria Swarovski kristal dan mutiara, manik benih Jepun manik Miyuki, manik-manik kaca Czech, kristal zirkonia padu dan batu permata apabila dinyatakan. Mempunyai reka bentuk istimewa dalam fikiran anda? Sila e-mel atau WhatsApp atau line saya untuk memberitahu cita rasa anda dan saya akan melihat apa yang saya boleh lakukan untuk anda! Kami gembira untuk memenuhi cita rasa khusus anda atau pilihan dibuat berdasarkan reka bentuk, warna, dan saiz anda.

Sebab untuk membeli-belah di vencouture.com adalah Semua Stok Sedia ada dan Kami menghantarkannya ke rumah anda! Dan Moto kami Bayar Hari ini, Hantar Hari ini! Kami adalah profesional dalam menghantarkan barangan kepada anda, biasanya kami akan pos dalam tempoh 24 jam waktu berkerja. Kerana kita benci menunggu, juga!

Berita baik, kami kini membuat penghantaran ke negara seperti Singapura dan Brunei~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *