Sexy Lingerie,  Tips

Para lelaki memilih pakaian lingerie: Panduan untuk lelaki memberi Hadiah

2053Bw
Para lelaki memilih pakaian lingerie: Panduan untuk lelaki memberi Hadiah. Ia mula kelihatan banyak… Tempahan perayaan, menyeronokkan dan flirty masa dalam setahun! Apa lebih baik cara yang ada untuk semua kalian cintakan English untuk membelai gadis anda musim cuti ini daripada oleh menghairankan beliau dengan beberapa pakaian baru yang lazat? Sesungguhnya, beberapa perkara akan panas hati wanita anda lebih mengetahui bahawa anda mengambil masa cuti sibuk sendiri memilih beberapa seksi sedikit untuknya untuk slip ke.

Adakah anda gementar pada pemikiran mencari hanya hak sedikit somethin’ yang dia akan suka?

Jika anda perlu diingat pakaian itu adalah Hadiah bagi kedua-dua anda maka anda akan membuat besar. Mencari pakaian yang menawarkan yang terbaik mungkin wajar, dengan fabrik, ditambah dengan warna-warna kegemaran dan gHere’s a little confection I’d personally love to unwrap this year. This semi-sheer lacy babydoll by Montelle is an easy-fitting halter style with adjustable straps. Match it up with semi-sheer lace Brazilian panties….that is, if you can handle all that spice!

aya untuk menonjolkan keghairahan penuh feminin gadis anda, yang akan menghidupkan menggembirakan deria anda maskulin. Bercakap tentang menang-menang! Katakan “Ya” untuk gaya glamor, canggih yang meninggalkan sedikit imaginasi. Maknanya, yang besar “tidak” kepada gifting seakan-akan bikini getah daging-tona, satu set. Super tarty adalah daripada soalan untuk Hadiah holiday!

Perkara saiz penting
Sesiapa berkata bahawa “saiz tidak penting” tidak berbicara tentang pakaian dalam! Sesuai betul adalah sangat penting apabila memilih pakaian gadis anda akan merasa baik dalam. Jika anda telah melakukan sedikit kajian dalam laci pakaian dalam wanita anda dan mencatat bra Piala dan panty saiz Nya, saya Petua topi saya kepada anda! Jika anda tidak boleh mendapatkan tangan anda pada saiz sebenar beliau, menganggap gaya chemise atau babydoll. Dengan talian seksi yang tidak terlalu lekat, gaya ini yang sering terdapat dalam saiz generik daripada tambahan kecil sehingga tambahan besar, menjadikan mereka hebat mudah untuk muat.

Malah, lazat chemise satin atau Sutera adalah satu KEMESTIAN sebagai satu bahagian penting dalam pelbagai repertoir lingerie, setiap wanita. Caress untuk kulitnya yang hampir sebagai indah sebagai sentuhan anda (tetapi tidak cukup!), memilih kemeja dlm satin ini cantik oleh perubahan dari Scandinavia, juga tersedia di champagne dan hitam.

Jika anda benar-benar terkejut tentang saiz, elakkan gadis anda dengan gifting empuk dan/atau underwired pakaian kerana gaya ini bertujuan untuk memuatkan bentuk dia betul-betul. Menyemak halaman kedai dengan saiz alat yang berguna untuk melayari panties, camisoles, baju tidur dan lain-lain, menurut beliau saiz (ia adalah sebenar masa Penjimat!).

Warna cinta
Dengan pakaian warna-warna dalam sukukata tersebut, apakah seorang lelaki memilih bawah naungan betul? Lihat pakaian dan Nota Jika mereka, sebagai contoh, warna pastel lembut terutamanya, atau mungkin lebih mendalam rona-rona beliau. Jika dia adalah semua tentang warna-warna neutral, menjauhkan diri daripada elektrik blue! Jika ragu-ragu, hitam adalah pleaser besar yang seolah-olah menjadi kegemaran yang panas dari kedua-dua jantina – yang sentiasa bergaya, sultry dan juga Tempahan pelangsingan.

Apakah wanita tidak suka membungkus dirinya dalam Kimono yang lembut dan pancaindera? Anda akan menyukai bungkusan diri sekelilingnya terlalu Bilakah dia memakai Kimono Charmeuse Shalimar ini satin oleh Dreamgirl. Kimono itu datang sebagai satu set dengan chemise yang sepadan, memberikan gadis anda bukan satu tetapi dua ciri-ciri utama pakaian!

Selepas mandi wanita anda dengan pakaian dalam yang lazat, dia akan mahu mengekalkan beliau melayan baru yang kelihatan seperti baru untuk masa yang lama. Percayalah, dia akan ditiup dari sini oleh perhatian anda apabila anda menambah stok Krismas beliau dengan sebuah beg Mesh basuh dari selama-lamanya baru untuk menjaga dia delicates dilindungi di dalam mesin basuh dan pengering.

Yakinlah tuan-tuan, rakan-rakan anda pada sekarang bahawa pakaian ada sentiasa di sini untuk membantu anda dan anda wanita terkemuka gembira pada musim perayaan ini. Dapatkan bantuan membeli-belah! Hanya hubungi kami di vencouture.com.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.