Sexy Lingerie,  Tips

Panduan untuk membeli sebuah Babydoll Flirty dan selesa

Panduan untuk membeli sebuah Babydoll Flirty dan selesa. Babydoll itu adalah satu istilah yang digunakan untuk merujuk kepada dua jenis pakaian. Ia boleh menjadi sekeping flirty pakaian dalam atau pakaian yang pendek dengan Haus hari. Dalam kedua-duanya, memancarkan tersebut adalah sama: seperti khemah dan dikelepet di atas lutut. Secara tradisi, gaya pakaian babydoll adalah dikhaskan untuk pakaian untuk bayi dan kanak-kanak kecil, walaupun ia kini biasanya dipakai oleh wanita dewasa juga. Memilih sebuah babydoll bagi pakaian dalam atau pakaian yang memerlukan beberapa pengetahuan tentang gaya dan sesuai yang disediakan serta beberapa petua tentang bagaimana untuk tarik ini bergaya, kadang-kadang seksi, kadang-kadang serius, melihat dan menjadi selesa berbuat demikian.

A8887-9 (7)
Babydoll sebagai pakaian dalam

Sebagai sehelai pakaian, babydoll yang mempunyai atas jenis bra dengan badan gegasan longgar. Kadang-kadang, badan dibuka di hadapan. Ia boleh menjadi baju atau mempunyai tali.

Sejarah

Babydoll sebagai pakaian mirip kuat lace-dipotong pendek bedjackets dan bedcapes tahun 1930-an dan tahun 1940-an. Walau bagaimanapun, istilah, ‘babydoll’ sebagai satu piece Lingerie seksi adalah dibuat masyhur dengan Melbourne 1956 filem bertajuk, ‘Bayi Doll,’ di mana watak, yang nymphet berusia 19 tahun, memakai pakaian yang pendek, seksi mempertingkatkan rayuan seks beliau. Ia adalah selepas ini bahawa gaya mula dipakai oleh orang dewasa sebagai pakaian tidur. Babydolls dari tahun 1950-an ke awal 1980-an kini menjadi tumpuan koleksi vintage pakaian, dan beberapa boleh didapati di vencouture. Hari ini, babydolls akan disifatkan sebagai jenis pakaian tidur dalam pakaian dalam Jabatan mereka sendiri dan sangat popular untuk pakaian Pengantin kerana kos berpatutan dan pelbagai reka bentuk mereka.

Penerangan

Apabila merujuk kepada gaya pakaian tidur ini, ia dikenali erotik dan menekankan rayuan seks. Kerana panjang babydolls, mereka mendedahkan kaki wanita. Malah, pakaian yang longgar pemasangan skirt jatuh antara atas paha dan perut butang. Kerana ini panjang pendek, babydoll yang sering dijual dengan sepadan panties kerana gaun itu sendiri adalah cukup singkat bahawa Seluar dalam boleh dilihat jika dipakai.

Tambahan pula, sesetengah gaya juga mendedahkan atau menekankan payudara. Kadang-kadang, di atas telah menubuhkan cawan yang dipanggil bralette, yang meningkatkan belahan.

Babydoll yang boleh berbeza mengikut gaya daripada menjadi agak sederhana untuk menjadi risque. Ia boleh dikurangkan dengan lace, labuci, ruffles, bulu, Riben atau Sulaman. Babydolls biasanya dibuat daripada fabrik yang ringan, nipis seperti chiffon, nilon, kapas sutera, linen dan organik.

Pakaian

Babydoll itu harus sesuai agak ketat di seluruh dada yang. Banyak babydolls dilengkapi dengan laras band, serupa dengan coli, supaya muat boleh disesuaikan lebih. Daripada Reka bentuk doodle pakaian harus blaus keluar dan mencipta sebuah tirai flattering. Bahagian hadapan babydoll itu boleh terbuka untuk mendedahkan kulit yang lebih banyak, tetapi jika pemakai mahu nightie yang lebih sederhana, ramai boleh didapati tanpa mendedahkan dalam kawasan perut.

Babydoll sebagai pakaian malam

Pakaian Babydoll seiras bergaya dengan pakaian babydoll. Pakaian bermegah atas borang-gegasan, Empayar pinggang dan daripada Reka bentuk mengalir doodle yang; Walau bagaimanapun, ia adalah sesuai untuk memakai siang hari atau lebih formal.

Sejarah

Pakaian babydoll hari menyerupai gaun dari era Renaissance dan Pemangku Raja yang necklines rendah dan tinggi waists. Pakaian ini juga dengan bongkaknya bosoms empuk yang menekankan bustline itu. Pakaian yang dianggap segar muda gaya yang berasingan daripada pakaian tersumbat yang telah popular selama bertahun-tahun.

Baru-baru ini, pakaian babydoll telah dipakai pada 1950-an sebagai gaya pakaian waisted Empayar yang membuat kemunculan semula di kalangan wanita yang ingin memakai pakaian yang lebih riang, lebih muda daripada gaya konservatif yang dipakai oleh ibu-ibu dan nenek mereka. Gaya ini kekal popular sepanjang tahun 1960-an, mempunyai leher tinggi bot dan garisan yang lurus, bersih pakaian shift. Pada 1970-an, dalam pakaian fesyen untuk dipadankan dengan aliran tempoh masa serta bohemian styling dengan reka bentuk yang diilhamkan dihisap. Semasa 1980-an, pakaian babydoll pudar daripada arena fesyen tetapi reappeared semasa pergerakan fesyen berdendam tahun 1990-an. Revitalizing trend fesyen ini adalah Courtney Love band berdendam, lubang, yang pakaian cap dagangan adalah pakaian babydoll dihias dengan sangat.

Penerangan

Seperti babydoll nightie, pakaian babydoll juga mempunyai payudara yang dipasang, pinggang Empayar yang tinggi, dan skirt A-line yang longgar. Ia adalah pakaian yang selesa, sederhana yang mudah bagi wanita di semua bentuk memakai. Biasanya, pakaian babydoll akan jatuh di mana-mana antara di atas lutut, untuk beberapa inci di bawah lutut. Walau bagaimanapun, labuh-melepasi untuk pakaian babydoll biasanya berhenti di atas anak lembu itu. Daripada Reka bentuk doodle yang boleh longgar atau ketat dan kelihatan bagus dipakai dengan atau tanpa tali pinggang. Walaupun pakaian babydoll boleh dipakai sepanjang tahun samaada ditinkan, ia adalah paling popular semasa bulan-bulan musim bunga dan musim panas kerana aliran drapey, sejuk skirt tersebut.

Bentuk pakaian babydoll juga telah mengilhamkan pakaian koktel, dan gaya yang popular ini adalah tak atau spageti tali daripada Reka bentuk doodle, tali pinggang bow-tie, dan kain berkilat atau glittery untuk skirt tersebut.

Pakaian

Pakaian babydoll memujikan banyak jenis badan. Walau bagaimanapun, salah fabrik atau kena pada tempatnya mengumpul pada perut Malangnya, boleh, mencipta rupa yang tidak diingini, montel. Di samping itu, labuh melepasi yang juga merupakan pertimbangan penting. Pada wanita yang lebih pendek atau petite, hem yang perlu berada di atas lutut untuk meminimumkan yang visual ‘memotong’ tubuh. Walau bagaimanapun, wanita yang lebih tinggi boleh memakai dalam tempoh lebih lama dengan mudah.

Bagaimana untuk membeli Babydoll atau pakaian Babydoll di VenCouture

Banyak pilihan babydolls boleh didapati di VenCouture bersame pilihan yang banyak. Oleh kerana VenCouture mempunyai harga yang kompetitif dan banyak peluang percuma pos laju, tapak adalah pilihan yang bijak untuk pembeli yang mahukan pengalaman membeli-belah yang luas dan selesa. Pencarian pakaian dan aksesori di VenCouture adalah paling mudah.

Oleh kerana terdapat begitu banyak pilihan, adalah bijak untuk mengehadkan carian anda dengan pelbagai style atau harga, jika diketahui. Anda juga boleh mempertimbangkan menaip jenis saiz atau warna yang anda Cari di dalam kotak pencarian. Dengan menjadi sangat spesifik, pilihan anda dengan cepat telah menurun ke bawah dan mudah untuk menavigasi Laman web.

Membeli di VenCouture memberikan pembeli ketenangan fikiran apabila terlibat dalam urus niaga. Dengan membenarkan kedua-dua untuk kadar dan meninggalkan maklum balas untuk satu sama lain, lain-lain pelanggan yang berpotensi boleh membuat keputusan untuk bekerja dengan mereka kedudukan yang tertinggi dan maklumbalas yang luar biasa.

Kesimpulan

Babydoll itu telah menjadi gaya wanita popular, terutama sekali sejak tahun 1960-an, dan implan pengaruhnya ke fesyen dengan gaya bergaya setiap dekad. Sama ada memilih yang babydoll bagi pakaian dalam atau sebagai satu pakaian yang pakaian kasual atau formal, pembeli perlu tahu maklumat tentang gaya yang disediakan bagi memastikan sesuai betul. Di samping itu, pembeli juga harus sedar tentang pelbagai cara memakai pakaian babydoll supaya mereka boleh mencapai matlamat pelbagai rupa. Apabila mereka sudah bersedia untuk memilih babydoll untuk menambah almari pakaian, wanita akan mau check out VenCouture.com untuk pemilihan besar aksesori dan pakaian dengan harga yang berpatutan.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.