Sexy Lingerie,  Tips

Panduan untuk membeli lingerie seksi buat pertama kalinya

Panduan untuk membeli lingerie seksi buat pertama kalinya. Lambat laun, Semua orang mahu mencuba sesuatu yang sedikit berani. Mungkin ianya satu kejutan bagi yang istimewa seseorang atau mungkin ia adalah hanya kira-kira rasa wajar. Apa-apa sebab, membeli-belah untuk lingerie seksi sering membuat rakyat gugup pada mulanya, tetapi terdapat adalah tidak perlu membelinya di hujung yang mendalam. Membeli-belah Internet bermakna ia adalah mungkin untuk membuat pembelian berhati-hati dan mencuba beberapa gaya untuk mengetahui apa yang benar-benar bekerja.

Membeli-belah secara hati-hati
Menggunakan Internet, ia adalah mungkin untuk meneroka pelbagai jenis lingerie yang disediakan tanpa perlu berbuat demikian di khalayak ramai. Katalog tradisional juga boleh digunakan untuk ini. Kebanyakan syarikat-syarikat mel perintah adalah sangat berhati-hati mengenai pembungkusan supaya Syarikat penghantaran akan tidak mempunyai idea apa yang mengandungi bungkusan mereka. Bagi mereka yang benar-benar ingin kedai sendiri, Kedai-kedai pakaian cenderung mempunyai terlatih kakitangan yang memahami awkwardness yang terlibat dan akan membantu untuk memastikan segalanya berjalan dengan lancar.


Gaya untuk cuba
Terdapat banyak gaya yang berbeza Lingerie untuk mencuba dan ia adalah mungkin untuk mencari sesuatu yang sesuai dengan mana-mana jenis tubuh. Pendatang baru mungkin ingin memulakan dengan set bra dan panty, mungkin menambah stoking untuk sedikit tambahan glamour, atau meringankan ke dalam slip satin yang mudah atau teddies. Untuk melihat lebih dramatik, bustier atau corset yang boleh meningkatkan belahan tersebut. Mudah camisoles boleh melihat menakjubkan tona badan manakala gaun babydoll boleh meningkatkan satu set baik lengkung.

Walaupun beberapa Katalog boleh sahaja mempunyai saiz 6 model, ia adalah mudah untuk mencari plus saiz lingerie seksi dan chemises sama ada di kedai-kedai pakar atau hanya dengan bertanya dalam standard orang-orang. Banyak wanita yang lebih besar seperti untuk kelihatan cantik dalam pakaian dan pereka bentuk menghasilkan sesetengah gaya menarik khusus untuk mereka.

Perkara untuk dipertimbangkan
Yang pertama perkara orang memberi perhatian kepada dengan lingerie adalah kesan visual, tetapi ianya juga penting untuk mempertimbangkan bagaimana ia dibuat. Banyak jenis pakaian datang di bawah banyak ketegangan apabila dipakai jadi mereka perlu mempunyai lipit kuat dan kukuh fastenings. Fabrik di bawah terikan akan bertahan lebih lama jika ia mempunyai sedikit keanjalan. Pakaian yang longgar dan memotong, fabrik halus sering banyak dibela, tetapi mereka tidak boleh jadi halus bahawa mereka risiko terkoyak. Mengurangkan Lace tidak harus scratchy dan boning hendaklah selamat diadakan di tempat supaya tiada risiko itu poking keluar.

Jika membeli corsetry, ia adalah penting untuk mempertimbangkan selok-belok menduduki atau ia. Akan bantuan diperlukan? Ia akan dapat lace ia di bahagian hadapan dan kemudian memadamnya sebelum ia mengetatkan? Sesetengah pakaian dalam kedai-kedai tawaran sesuai corsets jadi ia hanya sesuai untuk pembeli individu. Ini memastikan bahawa mereka bukan sahaja melihat yang terbaik tetapi juga memberi sokongan yang betul di mana ia diperlukan.

Pakaian sentiasa mencari yang terbaik apabila dipakai dengan penuh keyakinan. Ia mungkin mengambil sedikit masa untuk mencapai matlamat ini, tetapi memakai sesuatu seksi memberikan ramai wanita malu but keyakinan sebenar. Ia boleh membawa pandangan mereka bahawa mereka tidak tahu berada di sana.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.