Sexy Lingerie, Tips

Panduan Tips membeli-belah untuk membeli Lingerie seksi

Panduan Tips membeli-belah untuk membeli Lingerie seksi. Memilih pakaian boleh mengelirukan pada masa. Jadi di sini adalah beberapa tips dari MLD yang boleh membantu!

l577-01-500x750
Jika anda mempunyai payudara kecil memilih sesuatu yang akan menunjuk-nunjuk bawah atau kaki anda untuk mengalihkan perhatian daripada payudara anda. Sebagai contoh: pakaian dengan bulu, lace, ruffles atau trim beberapa sekitar kawasan coli atau bra jenis bebas semata-mata mendahului dengan beberapa jenis butiran.


Jika anda tidak petite/nipis dengan payudara yang lebih kecil, cuba memakai perhiasan badan. Contohnya: di perut, untuk menunjuk-nunjuk pinggang, cuba untuk gelang pergelangan kaki atau sock lacy anklet untuk menunjuk-nunjuk kaki anda. Tali pinggang lacy garter dan stoking beberapa juga bawa mata ke kawasan badan anda yang anda rasa lebih selesa dengan. Utama adalah untuk menekankan aset terbaik anda!

Sexy-Sequins-Halter-Chemise-Lingerie-Dress-04-500x750
Jika payudara anda lebih besar, pakaian dalam dengan gaya underwire atau baju singkat boleh membantu mengangkat dan meningkatkan. Surat spandeks dan Lycra meregangkan jenis bahan boleh membantu menyesuaikan diri dan mengurangkan payudara anda dan memberi anda rupa licin lebih halus.

Jika anda mempunyai bahagian bawah yang besar atau pinggul, dan anda mempunyai payudara bersaiz lebih besar, teruskan dan mempamerkan mereka! Gaun yang panjang dengan atas semata-mata akan menjadi besar ini! Tapi mungkin kami mencadangkan mengelakkan ketat dilengkapi gaya pinggang, mungkin pergi untuk bagi potong lebih lurus dibarisi.

Mungkin, bahagian perut adalah bahagian Tempahan mengecewakan tubuh wanita dan paling sukar untuk camouflage. Pastikan gaya yang longgar pemasangan di kawasan pinggang. Bersenang-senang dan gunakan beberapa barang kemas untuk loghat kawasan flattering tempahan anda. Sebagai contoh, anklets stokin kaki, chokers dan rantai leher anda dan/atau beberapa earings yang panjang dan flattering. Anda boleh memakai fancier bra dan panties untuk membawa mata kepada bidang yang anda lebih selesa dengan. Cuba cincher pinggang, mereka menyembunyikan perut dan flatter garisan pinggang.

A2306 (2)
Jika anda seorang yang lebih pendek, gaun panjang dengan berbelah terlalu di kawasan kaki akan membantu memberi anda rupa yang lebih tinggi, atau gaya anak patung bayi pendek juga boleh menunjukkan lebih banyak kaki anda. Menjauhkan diri daripada sebarang cetakan mendatar.

Wanita lebih tinggi mungkin yang dapati gaya yang menegak Belang atau dipotong adalah sangat flattering. Puncak atau skirt yang mengikat di sekeliling pinggang kelihatan hebat.

Selepas anda menemui item pakaian dalam itu sempurna anda membeli, di sini terdapat satu Petua! Adakah pasangan anda mempunyai gula-gula yang kegemaran? Seperti butterscotch, peppermints, coklat, apa dia benar-benar suka. Utarakannya pada bantal beliau, dalam, atau atas meja beliau! Seducing kekasih anda dengan yakin sampah 죽어도 satu, tambah rempah, keseronokan, keghairahan dan keseronokan ke kehidupan cinta anda, pasti beralih memanaskan takuk atau dua. Untuk hasil terbaik, mengejutkan dia dengan gaya anda biasanya tidak memakai. Tambah sepasang kasut tumit, barang kemas bahkan, bagi pakej erotik yang lengkap.

Terima kasih untuk membaca panduan kami untuk membeli pakaian dalam. Kami berharap bahawa ia adalah berfaedah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *