Sexy Lingerie,  Tips

Panduan Seorang lelaki untuk membeli pakaian dalam

Panduan Seorang lelaki untuk membeli pakaian dalam
Panduan Seorang lelaki untuk membeli pakaian dalam. Lelaki – Kami faham. Anda ingin membeli sesuatu yang dia seksi dan mewah, tetapi berjalan ke sebuah kedai pakaian dalam yang betul-betul sana dengan mendapat rongga yang drilled atau nyanyian “Perasaan” di pesta karaoke. Walaupun telefon perintah caranya keras – Adakah anda Terangkan melalui telefon (tanpa menggunakan tangan) Apakah saiz bra anda berfikir dia memakai?

Jadi, di sini adalah gerudi. Ianya a jauh lebih mudah jika anda tahu saiz Nya. Jika anda tidak, lihat dalam laci pakaian dia dan semak label saiz bra – the harus betul-betul ada – 34B, 38DD, sesuatu seperti itu. Panties adalah dalam saiz biasanya dari XS melalui XXL. Kadang-kadang mereka benar berangka, terdiri daripada kira-kira 5-10. Anda juga mungkin mengambil puncak pada jenama – terutamanya mengenai barang-barang yang dia memakai sepanjang masa.

Sekarang anda punya kritikal maklumat – apa untuk membeli? Baik, jika anda melihat beberapa jenama yang sama, anda boleh mengambil sehingga takuk dan memilih item-item yang mewah jenama itu. Sebagai contoh, jika dia membeli sendiri paras Le Mystere coli seperti coli pelumba balik kapas ini, mengapa tidak pergi semua dan membeli confection ini seksi, lacy dari Le Mystere. Jangan lupa untuk menambah panties yang sepadan. Atau, bagaimana pula membeli sesuatu yang beliau anda tahu dia tidak akan membeli untuk dirinya? Kita semua mendengar thongs yang panties paling selesa pernah – tetapi sesetengah wanita tidak akan cuba mereka. Biarkan dia cuba mereka keluar pada sepicis anda. Dia mungkin terutamanya suka Hanky Panky warna memainkan Thong, yang datang dalam pelbagai warna-warna yang cukup menarik. Lebih baik lagi, ia adalah satu saiz sesuai, jadi anda tidak boleh pergi salah.

Jika anda benar-benar tidak dapat mencari saiz dia, anda punya beberapa pilihan: meneka dan mengharap yang terbaik, meminta dia secara terang-terangan, atau membeli sesuatu yang tidak cukup bergantung kepada wajar, seperti nightgown sutera, atau jubah kesejukan. Nasib baik, kami mendapat beberapa cadangan di sini juga.

Sudah tentu anda mahukan sesuatu yang anda ingin lihat dia masuk, tetapi jika ianya terlalu massagers atau kosong tidak selesa dia akan memakai untuk anda, tetapi ia tidak akan meninggalkan pembayar lebih daripada beberapa kali dalam setahun. Utama adalah untuk memilih sesuatu yang akan biarkan dia tahu anda berfikir dia adalah Khas tetapi juga menjadi selesa. Ramai wanita akan jadi hung up tentang imej badan yang mereka tidak sedar bahawa lelaki yang mereka cintai, merekalah yang panas, Panas, panas. Jadi jika anda membeli dia blender yang tahun lepas, inilah masa untuk pergi semua dan menunjukkan kepada beliau bagaimana dia kelihatan di mata anda.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.