Sexy Lingerie,  Tips

Panduan pemasangan Corsets

Panduan pemasangan Corsets. Mungkin potongan paling seksi Lingerie boleh dipikirkan, corset ini memberikan anda satu bentuk kedudukan dan meningkatkan keyakinan anda – kombinasi di bilik tidur. Dunia corsets mungkin kelihatan bemusing, tetapi tidak ada apa yang takut.

Panduan ini akan memberitahu anda semua yang anda perlu tahu, daripada cara untuk mengukur diri sendiri bagaimana untuk meletakkan corset yang terakhir dan segala sesuatu di antara. Ingat, dengan dasar mudah 1 tahun pulangan kami, anda boleh cuba corsets seberapa banyak yang anda perlu ke untuk mencari muat sempurna.

Bagaimana Nak Beli Corset
Corsets diukur dalam inci, dan saiz yang dipaparkan (cth: 28, 30) adalah apa corset dalam langkah-langkah dalam inci sekitar pinggang apabila belakang ditutup sepenuhnya dan tiada kulit atau kesopanan panel boleh dilihat di bawah.

Klasik Satin ke atas payudara besi tertulang CorsetBecause corsets direka untuk mengurangkan pinggang, anda akan mahu untuk membeli corset yang kecil di pinggang anda. Mulakan dengan mengukur sekeliling pinggang anda semulajadi (Bahagian terkecil daripada batang tubuh anda, secara langsung di bawah rusuk di mana anda berada secara semula jadi anda paling nipis).

Jika anda beli corset pertama anda, badan anda tidak akan digunakan untuk diperah ke dalam suatu badan-mengubahsuai pakaian, itu, amat tidak masuk akal untuk cuba dan memerah terlalu banyak dalam.

Apa yang badan anda boleh mengendalikan bergantung secara besar-besaran pada apa yang kita panggil anda ‘squish faktor’ – betapa mudahnya anda boleh mengecilkan pinggang anda lebih kecil.

Sebagai pembeli corset kali pertama, anda mungkin mendapati ia lebih mudah untuk menilai bagaimana squishable anda menggunakan ukuran pita. Berdiri lurus, letakkan ukuran pita sekitar pinggang semulajadi anda dan kemudian perlahan-lahan mengetatkan, memerah ukuran yang lebih kecil. Anda mungkin mendapati bahawa anda boleh ‘hilang’ inci dengan mudah, sedangkan orang lain ia boleh menjadi lebih sukar.

Sebagai peraturan am, corset mengurangkan pinggang pertama anda harus antara 4 dan 6 inci lebih kecil daripada pinggang anda sendiri dan ini lebih mudah anda adalah untuk memerah, lebih mudah pinggang anda akan mengurangkan saiz.

Contoh: Katakan anda mempunyai saiz pinggang 28 inci.

Jika anda dengan mudah boleh mengurangkan pinggang anda sebanyak 4 inci atau lebih dengan ukuran pita, ia akan masuk akal untuk memilih corset yang lebih daripada 4 inci lebih kecil daripada pinggang anda sendiri kerana anda mungkin akan mampu mengurangkan pinggang anda dengan cepat dengan amalan. Oleh itu, anda perlu pergi untuk corset 22 inci.

Jika ia adalah sukar, atau anda berkurangan sebanyak kurang daripada 4 inci secara keseluruhan, anda harus beli corset 24 inci kerana tubuh mungkin mengambil masa untuk menyesuaikan diri memakai pakaian pinggang-mengurangkan dan perbezaan 4-inci boleh menjadi suatu cabaran.

Q42black
Bagaimana untuk memakai Corset
Salah satu kesilapan terbesar orang membuat apabila cuba corset yang untuk kali pertama cuba untuk melakukannya semua sendiri. Jika anda tidak biasa lacing diri ke dalam perkara-perkara, anda berkemungkinan terlibat dalam kacau-bilau tangle dan boleh bahkan meledingkan corset tersebut.

Jika anda tidak pernah dipakai corset sebelum, menonton video dengan teliti untuk memastikan anda tahu apa yang anda lakukan sebelum anda memulakan.

A-Z dari Corsets
Apabila membeli corset yang terma-terma ini akan digunakan banyak jadi berkenalan dengan mereka dan anda akan berakhir dengan corset yang anda suka.

Busk: Dalam pemasangan tudung di hadapan corset dengan apa yang kelihatan seperti fastenings besar cangkuk dan mata. Ia biasanya dibuat logam dan corsets kualiti yang baik, akan tetap teguh tertutup dan mendedahkan daging tiada di bawahnya.

Keluli Boning: Nipis jaluran logam yang lingu dijahit ke dalam poket menegak dalam corset tersebut. Boning keluli membentuk badan dan bertanggungjawab untuk pinggang untuk mengurangkan kesan yang anda terima daripada memakai corset yang.

Plastik Boning: Jalur plastik yang lingu dijahit ke dalam poket menegak di basques, bustiers, kebanyakan corset pakaian dan beberapa suspender tali pinggang dan cinchers. Ia boleh twist, bengkok dan kelenturan lebih daripada keluli corset boning dan tidak akan mencipta sebuah Rajah hourglass, tetapi menyediakan bentuk yang kukuh untuk pakaian supaya ia kelihatan sama pada anda kerana ia tidak apabila ia dihidupkan gantungan.

Panel kesopanan: Sekeping bahan yang dijahit ke dalam corset berhampiran bahagian belakang lace-up. Panel kesopanan terletak rata terhadap badan dan berhenti kulit daripada menunjukkan tetapi boleh dilipat ke atas jika anda hendak melagakkan daging beberapa!

Eyelets: Logam cincin mana lacing diulirkan.

Perlukan bantuan lanjut?
Anda boleh hubungi pelanggan Care, yang akan dapat membantu anda mencari corset yang sempurna – cuba untuk mempunyai ukuran pita ke tangan supaya anda boleh memberi Penasihat ukuran anda. Anda boleh menghantar e-mel bila-bila masa, dan telefon atau live chat kepada Penasihat berpengalaman 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *