Sexy Lingerie, Tips

Panduan Paling Berkesan Membeli Pakaian Seksi Wanita untuk lelaki

Panduan Paling Berkesan Membeli Pakaian Seksi Wanita untuk lelaki. Terdapat tiada kekurangan pakaian yang cantik di rak buat masa ini tahun, dan ramai lelaki suka menganggap wanita dalam hidup mereka untuk sesuatu yang istimewa untuk Krismas. Kita tahu banyak orang telah mendapat ia disusun; mereka tahu saiz apa wanita mereka memakai, jenama kegemaran beliau, dan warna-warna dan bentuk yang sesuai dan dia flatter. Tetapi masih terdapat beberapa tahu teman lelaki, suami dan rakan luar sana yang tidak tahu di mana untuk memulakan. Ia adalah matlamat kami untuk memastikan wanita tidak unwraps tacky merah lace dan satin set, peekaboo bra, atau sampingan-ikat thong melainkan jika dia mahu. Jadi langkah ke hadapan dan mengambil perhatian terhadap panduan berguna kami untuk membeli pakaian dalam yang betul bagi seorang wanita yang sangat bertuah.

8039大红 (8)
1. Ketahui saiz dia

Anda mungkin tahu saiz pakaian pasangan anda, yang merupakan satu permulaan yang baik. Tetapi saiz coli adalah permainan bola seluruh lain. Pertama sekali, marilah kita jelas tentang perkara ini, jika anda tidak tahu apa saiz yang anda perlukan, anda benar-benar tidak perlu membeli coli. Ada apa-apa yang lebih buruk daripada coli teruk dipasang, dan meneka saiz seseorang adalah hampir mustahil melainkan anda seorang Jurugegas terlatih. Satu saiz muat semua, dan saiz pakaian sering tidak banyak petunjuk saiz coli. Jika anda tidak tahu saiz yang betul, pertimbangkan membeli negligee atau camisole yang sebaliknya, di mana sempurna tidak seberapa penting. Dapatan daripada saiz adalah semudah menyemak label dua atau tiga coli kegemaran anda lady’s (semak lebih seandainya dia adalah di antara saiz). Saiz bra mempunyai dua komponen, dan anda perlu ingat kedua-duanya untuk mendapatkan bra yang betul (‘Dia adalah kira-kira secawan C yang’ tidak cukup). Nombor yang berkaitan dengan ukuran seluruh badan dan sangkar rusuk di bawah payudara dalam dan diperlukan untuk patut menyokong. Surat berkaitan dengan jumlah payudara itu sendiri dan saiz cawan yang berkaitan dengan Pancaragam. Oleh itu D dalam 32D yang adalah sangat berbeza daripada D di 38D!

2. tahu keutamaan beliau

Kami akan menganggap, jika anda beli Seluar dalam wanita, bahawa anda mungkin telah melihat beliau memakainya pada satu masa nanti. Cuba ingat seberapa banyak yang anda boleh tentang keutamaan beliau. Adakah dia sentiasa pakai hitam atau lebih suka warna-warna yang ringan atau warna-warna cerah? Maklumat penuh panties atau Seluar pendek dia, atau tidak dia lebih suka thong yang? Adakah coli dia cantik dan lacy atau sedikit lebih moden dan luar biasa? Ada apa-apa untuk menghalang anda membeli beliau sesuatu yang berbeza, tetapi jangan liar terlalu jauh dari beliau keutamaan asas. Seorang wanita yang memakai kain kapas putih yang praktikal setiap hari adalah tidak mungkin untuk menikmati memakai coli tak satin merah dan sepadan thong… Namun, mungkin dia suka set cantik berwarna ungu lembut dengan lace yang cantas?

3. Jika dalam keraguan, berfikir yang canggih

Kecuali anda tahu bahawa wanita anda menikmati bermain pakaian-up, ia paling selamat untuk mengelakkan daripada apa-apa sesuatu yang baru. Kadang-kadang bodoh adalah menyeronokkan, tetapi hanya jika anda tidak 100 peratus pasti gadis anda akan Jom Sertai kami. Ia adalah lebih selamat untuk sesat di sebelah-berhati-hati dan mencari kemewahan canggih, keseronokan tidak murah. Mengelakkan apa-apa dengan warna-warna yang terlalu banyak atau terlalu detail susah atau apa-apa yang terang-terangan seksual (crotchless panties, coli half-cup, susu getah dan sebagainya) melainkan anda boleh benar-benar pasti ia tidak apa yang wanita anda suka.

4. memilih kedai yang betul

Gedung serbaneka dan peruncit besar menawarkan pilihan yang paling dan variasi dan sering mempunyai julat dalaman yang baik. Jika anda mahu banyak nasihat, pergilah ke peruncit pakar seperti VenCouture di mana kakitangan terlatih akan bersedia untuk membantu anda mencari apa yang anda inginkan. Kebanyakan peruncit mempunyai pakaian dalam sebuah dakwaan yang menawarkan dalam talian; oleh itu VenCouture adalah menjadi kegemaran kita. Pelbagai jenis pakaian dalam wanita mempunyai beberapa baju tidur yang berjenis panjang dan gaya wired untuk payudara, dan ia juga stok banyak costume yang lebih lengkap.

5. Hitungkan berapa banyak anda mahu menghabiskan

Harga pakaian berbeza-beza sangat dari satu jenama kepada jenama. Anda boleh mendapatkan set dari serendah RM20, tetapi menjangka membayar kira-kira RM38-RM58 untuk midrange coli dan kira-kira RM30 untuk panties yang sepadan. Jenama ternama boleh sedikit lebih mahal. Jenama mewah dengan mudah pergi ke beratus-ratus.

6. menganggap sesuatu yang agak luar biasa

If your loved one is willing to try something a bit different, look beyond the high street for some more directional designs. For something edgy and contemporary, VenCouture teams simple shapes with strapping detail for a sexy, sporty look, modern and unusual, a very chic spin.

7. bermain Peti Deposit Keselamatan jika anda tidak pasti

Jika anda tidak pasti mengenai saiz yang tepat, itu tidak bermakna anda tidak dapat membeli sesuatu pakaian dalam yang berkaitan. Seperti yang kita telah berkata, coli adalah mungkin bukan satu pilihan, tetapi ada alternatif. Camisoles, negliges, jubah mandi dan memakai mewah semua sembah sama rasa glamour dan mewah, dan kebanyakan gaya yang cukup versatil bahawa menjadi satu saiz keluar tidak akan peduli terlalu banyak (ia pergi tanpa mengatakan bahawa jika anda ragu-ragu, beli saiz yang lebih kecil dan menyimpan resit).

8. ingat, anda membeli untuknya, bukan untuk anda

Sekiranya semua merancang, anda akan kedua-duanya mendapat sesuatu daripada pembelian ini. Dia akan rasa dan kelihatan hebat, dan anda akan dapat lihat beliau memakai sesuatu yang istimewa yang anda memilih. Tapi ingat dia selesa dan keyakinan adalah kunci. Jika anda membeli sesuatu yang dia membenci hanya kerana anda ingin melihat badannya di dalamnya, dia akan mungkin memakainya sekali, kemudian menyembunyikannya di bahagian bawah almari pakaian beliau. Dengan menunjukkan anda tahu dia cukup baik untuk memilih sesuatu yang baik sesuai dengan gaya beliau dan kelihatan hebat pada dia, anda akan mendapat dua kali ganda mata brownie, dan anda mungkin akan melihat beliau di dalamnya jauh lebih kerap!

9. Menyimpan resit

Walaupun jika anda tidak 100 peratus pasti anda telah mendapat hak, simpan resit tersebut hanya dalam kes. Sila pastikan anda memberi perhatian kepada dasar pulangan jenama tersebut, kerana mereka dapat sedikit lucu tentang pakaian dalam. Seluar petinju selalunya akan dikembalikan atas sebab-sebab kebersihan, jadi berfikir dua kali sebelum perlu berbelanja mahal pada sesuatu yang anda tidak pasti tentang. Jarak yang menjual polisi membantu apabila membeli dalam talian, jadi inilah kadang-kadang lebih selamat daripada pergi ke kedai. Jika ragu-ragu, anda boleh membeli baucer Hadiah yang sebaliknya. Ia mungkin tidak merasa seperti romantik, tetapi anda boleh bantu dengan menjadikannya suatu pengalaman yang — Balut baucar di dalam kotak yang mewah dengan tisu, beberapa kelopak ros dan sebotol Champagne atau minyak wangi, dan menjelaskan bahawa dia rasa yang amat unggul milik anda, dan dia harus dapat memilih Hadiah sendiri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *