Sexy Lingerie,  Tips

Panduan Pakaian Pengantin

Panduan pakaian Pengantin? Ingin benar-benar ceriakan malam perkahwinan anda? Membeli beberapa keping Pilih pakaian dalam untuk benar-benar mendapatkan purring enjin suami anda. Tidak kira apa fantasi beliau – dan tidak kira apa bentuk badan anda dan saiz-anda boleh menemui beberapa pilihan yang besar di tapak-tapak dalam talian pakaian di setiap saiz dan gaya. Lingerie seksi benar-benar boleh menjadikan anda Pengantin yang sizzle, jadi jika bajet anda membenarkan, mempertimbangkan untuk mendapatkan satu kejutan yang berbeza bagi setiap malam!

Kerana pakaian dalam pelaburan jangka panjang, Jangan takut untuk mendapatkan pilihan warna walaupun mempunyai putih, gading, atau cahaya merah jambu lembut untuk malam perkahwinan sebenar adalah bagus sekali sentuh.

Saranan kami bagi lingerie seksi dengan harga yang berpatutan di vencouture.com.

Perkara-perkara yang perlu dipertimbangkan apabila memilih pakaian Pengantin:
A2357 (1)

# Apa yang akan anda memakai di bawah pakaian perkahwinan anda?
Anda pasti akan mahu memilih keseimbangan yang tepat antara keselesaan, kawalan, dan seksi. Sebagai contoh, ini akan menjadi pilihan di antara pantyhose atau garter dan pakaian kawalan pelicinan berbanding chemise pemasangan longgar atau apa-apa pada semua. Jika anda akan memakai g-string sepanjang resepsi keseluruhan, adalah bahawa gaya yang anda akan selesa di atau sekiranya anda memilih kurang bahagian bawah kawalan seksi tetapi pelicinan yang mempunyai liputan penuh di bawah pakaian anda?

# Bilakah saya boleh meletakkan pakaian malam perkahwinan saya?
Terdapat tiada satu jawapan yang benar ini. Anda boleh memilih untuk hanya kupasan pakaian anda di depan suami anda baru untuk mendedahkan tali pinggang garter (ada sesuatu yang agak nakal tentang ini), atau anda boleh memilih untuk luangkan masa untuk diri sendiri setelah kembali ke hotel untuk bertekanan dan memakai lingerie seksi baru anda kemudian. Jika anda telah membeli sehelai pakaian khas, fancy untuk malam perkahwinan anda, maka anda pasti akan mahu membuat pintu masuk memakainya supaya anda boleh menghargai rupa muka suami anda. Anda mungkin mahu untuk membiarkan dia mempunyai bilik mandi terlebih dahulu supaya anda kemudian boleh mengambil masa anda di sana, dan kemudian beliau akan semua bersedia untuk bekerjasama dengan anda apabila anda masuk yang memakai nombor sedikit seksi yang baru.

# Bagaimana mudah ianya untuk meletakkan?
Banyak Pengantin tidak mempertimbangkan fakta bahawa selepas perkahwinan mereka, mereka akan menjadi letih, cepat marah, dan mungkin saraf. Jika pakaian yang anda pilih akan menjadi sukar untuk meletakkan, simpan untuk malam lain atau, di-kurangnya, jangan test pakai di rumah.

# Apa yang suami anda suka?
Sesetengah lelaki lebih suka girly lace dan pink panties manakala orang lain mendapatkan membangkitkan pemikiran kulit hitam atau sebilangan lacy merah yang nakal. Anda harus selesa dalam apa sahaja yang anda pilih, tetapi juga pergi untuk gaya yang suami anda benar-benar boleh menikmati. Kita berfikir gaya pakaian anak patung bayi adalah sangat manis dan seksi, dan, kerana anda tidak perlu untuk membawa mereka semasa membuat cinta, mereka mungkin boleh membantu anda berasa lebih tenang jika anda berasa diri sedar.

# Anda akan berasa baik memakainya?
Jika anda sedang bimbang tentang menunjukkan bahagian tubuh tertentu atau sedar diri dalam apa jua cara, kebanyakan risqué Lingerie Pengantin semua mungkin bukan untuk anda. Anda ingin merasa selesa dengan badan anda sekitar suami baru jadi anda perlu memilih kepingan yang membuat anda berasa baik tentang diri anda.

T2009-RED

# Bagaimana pula dengan plus saiz pakaian dalam?
Perlu diingat bahawa di kebanyakan Kedai-kedai pakaian dalam talian, anda boleh menemui kedua-duanya tetap dan tambah saiz. Bagi flattering pakaian plus saiz, memilih atas ini disyorkan oleh Oprah. Jadi, jika anda tidak mempunyai saiz dua, jangan risau. Suami baru pun suka badan anda dan pasti akan menikmati ia sangat seksi Sutera dan lace.

# Berapa banyak yang anda rasa selesa berbelanja?
Harga dalam talian antara sangat berpatutan untuk pricier. Terdapat banyak pilihan untuk memilih daripada yang akan sesuai dengan bajet apa-apa. Menetapkan milik anda awal dan berpegang kepadanya tetapi membenarkan diri anda sedikit kemewahan jika anda boleh. Afterall, ia adalah madu anda begitu memanjakan diri anda dan suami anda sesuatu yang menyeronokkan dan seksi.

LELAKI: Ingat, wanita tidak sahaja yang boleh memakai sesuatu yang seksi dan menyeronokkan pada Pengantin mereka. Lelaki juga boleh menikmati jubah baru selesa memakai sekitar dalam bilik hotel supaya tidak perlu untuk mendapatkan sepenuhnya berpakaian. Atau walaupun ini menyeronokkan peninju.

Memakai sesuatu yang seksi pada malam perkahwinan anda akan membantu mewujudkan perasaan khas itu, dan bertahun-tahun masa depan, pakaian dalam anda akan masih mengingatkan anda masa istimewa ini bersama-sama. Selepas Pengantin, anda juga boleh mempertimbangkan menyimpan satu keping untuk mengejutkan suami anda dengan pada ulang tahun perkahwinan pertama anda.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *