Sexy Lingerie,  Tips

Panduan membeli pakaian dalam untuk wanita sekalian

Panduan membeli pakaian dalam untuk wanita sekalian. Navigasi di internet untuk melihat apakah gaya dan warna boleh didapati di pasaran. Ini juga akan membantu memahami apa itu “dalam gaya” tahun ini. Berikut penerangan ringkas yang paling biasa didapati gaya berahi Lingerie.

Membeli-belah pakaian perlu tidak dilakukan apabila anda dikejarkan. Ambil masa anda, cuba semua item yang anda fikir anda boleh, dan tidak tergesa-gesa ke dalam membeli sesuatu jika anda tidak pasti. Anda tidak akan mahu untuk melabur ke dalam item yang akan kekal pada bahagian bawah laci anda.

Corset: Pakaian direka untuk slim pinggang dan mencipta belahan, biasanya lacing atau Keratan di belakang.

Bustier: Borang gegasan top yang kelihatan seperti coli panjang dan meliputi batang tubuh. Biasanya tetapi tak boleh juga datang dengan garters boleh cerai.

Babydoll: Gaun pendek (sering lutsinar) yang terdiri daripada atas bra yang nyala turun hanya di bawah payudara yang dan dilengkapi dengan Seluar hampir sama. Selalunya datang dengan lace cantas, ruffles, reben dan busur. Yang tidak berdosa, tetapi suka bermain.

Chemise: Gaun sedikit flared atau lurus yang mengikut kontur badan.

Gaun: Lama kehilangan pakaian mengalir.

Teddy: Bodysuit seperti yang termasuk camisole dan panty dalam satu bahagian.

Seluar pendek potong/budak budak/Brazil: Panty yang menganggotai rendah di bahagian pinggang dan meliputi tempahan (biasanya separuh) kawasan punggung. Sangat selesa, budak Seluar pendek/Brazil panties yang juga di kegemaran oleh kedua-dua lelaki dan wanita.

Thong: Gaya Seluar dalam dengan yang nipis fabrik kembali yang terletak antara punggung. Ini adalah pilihan terbaik anda apabila memakai seluar yang ketat kerana mereka menghapuskan garis panty.

G-String: Serupa thong yang, tetapi dengan hanya satu rentetan daripada fabrik di belakang.

Panduan membeli pakaian dalam untuk wanita sekalian
2. Pilih sesuatu yang akan membuatkan anda melihat terbaik anda!
Anda perlu memahami kebaikan/keburukan dalam gaya yang berbeza di luar sana, dan bagaimana mereka boleh sama ada menjadi sesuai, atau tidak, untuk anda. Matlamat di sini adalah untuk menyerlahkan aset anda terbaik, manakala menarik perhatian dari kelemahan anda. Anda perlu rasakan terbaik… seperti Dewi yang anda benar-benar akan.

3. Pilih saiz yang betul
Pastikan anda beli saiz yang betul. Jangan cuba memuatkan ke dalam sesuatu yang terlalu ketat, kerana anda akan merasa, dan mungkin juga kelihatan tidak selesa. Memakai sesuatu yang terlalu longgar ini juga perlu dielakkan kerana ia akan mempengaruhi cara perkara pakaian dalam jatuh pada anda. Bersikap jujur dengan diri sendiri, dan Jangan membeli jika ia bukan saiz yang betul hanya kerana ianya dijual. Peluang yang anda tidak akan memakainya jika ia tidak sesuai dengan anda juga. Jika item termasuk coli, perlu diingat bahawa anda harus biasanya menggunakan clasp pertengahan daripada belakang-kurungan itu. Ini membolehkan fleksibiliti dalam kes anda pernah meletakkan/longgar sedikit berat badan.

4. Pilih color(s) yang betul untuk anda
Manakala gaya dan saiz adalah penting, satu ramuan-ramuan lain yang penting ialah warna. Kebanyakan wanita tahu apa yang warna-warna yang membuat mereka kelihatan hebat. Padanan warna kepada warna rambut dan mata anda akan memastikan sesuai dengan yang besar. Jika mengalami sebarang keraguan, mencubanya. Anda akan dengan cepat dapat memberitahu jika warna ini adalah untuk anda atau tidak.

5. Pilih fabrik lembut disentuh
Cuba pergi untuk fabrik-fabrik yang mewah pada kulit anda. Anda sentiasa selamat apabila membeli pakaian dalam yang diperbuat daripada sutera, satin atau velvet, tetapi itu tidak bermakna fabrik lain perlu diabaikan. Hanya pastikan kain yang digunakan di kawasan puting yang tidak terlalu kasar, dan bahawa anda berasa selesa di dalamnya.

6. accessorize pakaian anda
Melihat paling hangat di bandar, jangan Abaikan aksesori apabila membeli-belah untuk pakaian lingerie seksi terbaru anda. Stoking dan kasut tumit tinggi boleh memberi anda rupa mati. Penginapan fishnets-up dan stoking seamed Perancis adalah kegemaran lelaki, dan mereka tidak pernah keluar dari gaya. Bukan sahaja Adakah mereka memberi anda kaki a nice digilap selesai, mereka seolah-olah menjadi satu pusingan pada kebanyakan lelaki.

7. ambil masa anda dan bersenang-senang!
Membeli-belah pakaian harus yang menyeronokkan pengalaman. Kekal berfikiran terbuka dan berani cuba sesuatu yang baru. Ada Tan pilihan seksi sana… siapa tahu! Anda juga boleh menikmati sedikit tahap kesukarannya yang mencabar. Juga cuba meletakkan sedikit Gincu ketika cuba beberapa pakaian. Ini harus memberikan plus sedikit untuk anda lihat.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *