Sexy Lingerie,  Tips

Panduan memakai Lingerie seksi

Panduan memakai Lingerie seksi. Malam sebelum Valentine’s Day tahun ini, saya menerima mesej teks yang terburu-buru dari rakan saya Sara, yang saya tahu adalah misi untuk mengambil sesuatu yg berjumbai memakai untuk lelakinya yang baru. “OMG, I am di kedai dan saya tidak tahu apakah Main tali pinggang garter. Membantu…” Saya flipped membuka telefon bimbit saya dan meninggalkannya mesej yang satu untuk buku-buku: “Sara,” saya berkata azab yang amat berat, “Jika anda tidak tahu apa tali pinggang garter adalah, dia pasti hell seperti tidak tahu bagaimana untuk mengambil salah satu daripada. Mencari babydoll merupakan Seluar dalam yang tertinggi dan comel. Langkah kaki dari tali pinggang garter.”

Untuk Sara, seekor anak ayam yang panas, curvy dengan isu-isu imej badan yang sedikit, konsep pakaian yang kelihatan asing – bodoh, hampir. Apa, dia tertanya-tanya, jika dia tidak suka? Jika dia ketawa? Apa yang Sara tidak sedar ketika itu adalah bahawa lelaki memang tidak yang pilih-Pilih. Jika anda memakai seluar dalam yang berbeza, ianya panas. Percayalah, dia akan suka. Plus, satu kebaikan yang tersembunyi untuk memakai pakaian adalah bahawa ia pili takungan feminist keyakinan diri seks yang anda mungkin tidak tahu engkau: Bettie Page berfikir, tidak Tawny Kitaen. Gadis Bond, tidak Pussycat Doll.

Sebelum anda berpakaian:
Ingat bahawa ini adalah untuk anda seberapa banyak yang ia adalah bagi-Nya. Cuba lihat yang mempunyai anak tangga loceng anda: corset pinup gaya ‘ 50s? Sweet-tetapi-see-melalui putih mata punai? Ini adalah anda, dikuatkan – atau ego alter rahsia anda. Dan membeli-belah di mana-mana. Selepas semua pakaian yang saya telah dimodelkan di hadapan lelaki saya (termasuk beberapa Sutera Saks), perkara yang dia suka terbaik adalah manis, hampir Midwestern pucat pink pinstriped bra dan panty set saya membeli pada Kmart $ 18. Oh, dan anda sedang mengawal pemilihan pakaian, tetapi biarlah dia membuat keputusan bila hendak mengambil kira — atau biarkan. Ada sesuatu tentang melakukan seorang wanita walaupun dia memakai sesuatu panas yang mendapat seorang lelaki batu off.

Mewujudkan perubahan:
Satu kunci penting untuk memakai pakaian: Jangan lupa untuk pastikan lelaki anda tahu bahawa ada sesuatu yang berbeza — bahawa jantina malam ini akan menjadi lebih panas berbanding apabila anda memakai coli t-shirt Penyaman udara anda biasa. Sebagai permulaan, beli lacy camisole dan memakai yang di bawah pakaian anda sebagai ganti coli jika anda mempunyai karya selepas tarikh, tiada perubahan perlu. Sebaik sahaja dia sampai di bawah sweater anda dan tangannya grazes lace yang hanya mencecah midriff anda, ianya. Memberanikan diri.

Upping the Ante:
Menjangkakan membawa kepada kegilaan seks. Saya lelaki Tempahan membawa saya sebuah restoran Manhattan eksklusif untuk tarikh khas. Kepada sesiapa yang mencari, saya telah berpakaian menarik gaun koktel yang hitam dan kasut tumit. Apabila dia menyentuh paha saya dalam teksi tersebut, walaupun dia sedar aku memakai tali pinggang garter dan stoking paha-tinggi di bawah pakaian saya. Haba flirtatious kami menjana lebih kami sedikit winking, murahan Nasty mengusik rahsia berlangsung melalui semua kursus empat. Jika garters tidak benda anda, cuba memakai paha-tinggi semata-mata dengan skirt panjang lutut atau pakaian, dan “tidak sengaja” memberinya flash band lacy ini di atas kerana beliau adalah membantu anda keluar dari keretanya.

Menjadikannya istimewa:
Jadi dia membuat anda makan malam pada malam Jumaat, dan anda sedang mendukung pada futon itu. Cara mudah untuk peralihan daripada rasa malas untuk mendapatkan Rang undang-undang adalah dengan menukar ke pakaian penuh. Maafkan diri anda ke tandas (sebagai contoh, katakan anda akan memberus gigi), dan mengambil apa yang anda telah sama ada baiknya disembunyikan di bawah singki atau disumbat dalam dompet anda. Cuba memakai sesuatu yang murah bahawa anda tidak akan berasa buruk tentang merosakkan. Saya suka pemilihan babydoll chemises dan panties yang sepadan pada VenCouture — mereka mempunyai plus saiz gaya online. Babydolls adalah flattering pada semua jenis badan, dan ia bermula lebih kurang RM25 hingga RM40, jadi jika dia rips ia mati dalam patut satu blinding nafsu, oh well.

Memainkan pakaian:
Sebaik sahaja anda telah bermain di opsyen di atas dan anda berasa lebih nakal, pilih Keluar pakaian diri yang menyeronokkan dan mengejutkan dia dengan. (Tidak mendapat input beliau — membuat ia tentang fantasi anda dan anda akan berasa lebih kawalan dalam.) Cuba pakaian seksi untuk murid seksi yang sempurna atau cop buruk – dan berseronok sama banyak memilih aksesori sepadan (berkata, pemerintah yang dan gari, masing-masing).

918062707-9
Kawan saya Sara akhirnya membeli syaitan merah dengan sepadan syaitan telinga Valentine’s Day. Dan meneka apa? Teman suka pilihan beliau. Dia seolah-olah sedikit terkejut bahawa dia lakukan, tetapi saya tidak. Mereka sentiasa, sentiasa seperti itu.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *