Sexy Lingerie, Tips

Panduan Lelaki untuk membeli pakaian dalam wanita yang seksi

Panduan Lelaki untuk membeli pakaian dalam wanita yang seksi. Membeli pakaian untuk sweetheart anda adalah salah satu daripada keadaan-keadaan menangkap 22; dari satu segi, mendapatkan Nya sesuatu yang akan membuat mata dia pop dengan keseronokan akan memastikan anda mendapat sedikit panas all-nighters dalam guni manakala di bahagian lain, membeli itu sesuatu yang tidak sesuai dengan jenis badan atau gaya peribadi beliau dan anda beli sendiri sebuah Undangan dan tulus bagi kematian yang awal dan menyakitkan.

Walaupun kita tahu anda sedang membeli-belah untuk pakaian ini dengan kepentingan beliau di tengah-tengah dan bukannya untuk kesenangan anda sendiri (* batuk, batuk *), ia adalah penting untuk mengambil sedikit masa untuk mencari sekeping yang bersebelahan dengan sempurna.

Seperti kebanyakan orang di luar sana anda yang mungkin tahu, jadi kita sedang mencipta sebuah panduan untuk memudahkan anda membeli-belah untuk pakaian pengembaraan laki!

Panduan Lelaki untuk membeli pakaian dalam wanita yang seksi
Anda membeli untuknya, bukan untuk anda
Tidak kira bagaimana teruja anda tentang lace itu thong, jika itu tidak perkara itu, biarkan ia pergi. Tahu keutamaan beliau sebelum anda membeli apa-apa kerana jika tidak – anda akan sama ada menghadapi stare sejuk atau kembali berlari ke kedai untuk menggantikannya.

Kami akan menganggap anda sudah telah menghabiskan sedikit masa bersama-sama sudah, jadi ia tidak akan menjadi sukar untuk mengetahui apakah gaya beliau. Mencari sesuatu yang anda tahu dia akan senang membuat beliau berasa yakin dan melihat hebat memakainya. Beliau mengutamakan keselesaan dan keyakinan adalah kunci, jadi kecuali anda mahukan beliau untuk memakai pilihan anda sekali dan kemudian tanam di bahagian bawah almari pakaian beliau, memilih sesuatu dia akan cinta. Oh dan menyimpan resit!

Mempertimbangkan sesuatu yang agak luar biasa
Jika sayang anda bersedia untuk mencuba sesuatu yang sedikit berbeza, ini adalah masa untuk mencuba! Bukannya pergi untuk potongan klasik, memilih untuk sesuatu yang kesemua dan kontemporari, menggabungkan bentuk mudah dengan strapping terperinci bagi yang seksi, kelihatan sporty. Anda boleh memilih untuk sesuatu yang moden dan luar biasa, seperti putaran yang bergaya pada perhambaan… atau Adakah yang terlalu banyak? Gadis-gadis yang suka vintage akan memuja kelihatan diilhamkan dari masa lalu. Dan, jika tidak pasti, berfikir canggih – ia berfungsi setiap masa.

Mengetahui saiz dia
Lelaki adalah makhluk visual; biasanya, mereka tidak akan berfikir tentang saiz tetapi agak tahu apa terasa baik di tangan mereka (anda tahu memang benar) maka tidak hairanlah mereka akan tahu mengenai saiz untuk memilih. Tidak perlu bimbang! Mengambil nasihat dari salah satu model terkenal yang paling hangat dalam permainan, Irina Shayk, yang adalah menasihati anda untuk “menyelinap di sekitar dalam almari dan cuba dan Lihatlah saiz dia memakai”.

Kami faham anda akan terdorong untuk berjalan kaki ke kedai lingerie pertama dan drool ke atas semua lace dan tali, tuding seksi item pertama anda melihat dan membeli – tetapi, anda perlu berehat sedikit. Segala-galanya kelihatan baik kepada yang tinggi, wanita sejati adalah lebih kaya dalam bentuk. Ada apa-apa yang lebih buruk daripada yang teruk dilengkapi coli dan thong satu saiz yang terlalu besar/kecil, jadi berhati-hati tentang picks anda.

Selain itu, jika anda mendapat saiz yang salah dia (Baca: terlalu kecil), dia akan merasai tidak selamat, pemikiran anda merasakan dia terlalu lemak dan inilah cara anda memberitahu beliau untuk menurunkan berat badan. Ah, perempuan… mereka tidak tahu bagaimana dikagumi dan panas sudah.

Pertimbangkan untuk membeli negligee atau camisole dan bukannya barangan yang memerlukan beberapa, itulah – jika anda belum berjaya untuk mengetahui saiz sebenar beliau.

Panduan yang lebih dekat:
Kerana kita telah pun membincangkan hakikat bahawa tidak semua potongan sesuai setiap bentuk badan dan saiz, di sini ada sedikit Petua tambahan yang pasti akan membantu anda memilih pakaian dalam yang betul untuk bae anda.

Gadis anda adalah besar ditangkap dan voluptuous
Payudara dia indah disokong dan dipertingkatkan dengan citarasa yang tinggi, pergi untuk corset yang hitam, bogel atau mana-mana warna yang lain anda fikir dia suka. Corset yang akan menekankan lengkung pinggang dan meleperkan perut, terlalu.

Corsets adalah strategik seksi selagi anda pergi untuk kualiti yang baik; buruk dibuat, corset yang tidak menjadikan ia melepasi yang pertama cuba-on, jadi ini bukanlah masa untuk berfikir tentang buck anda.

Gadis anda adalah lebih besar/bulat
Negligee kecil yang seksi sangat sesuai bagi kanak-kanak perempuan lebih besar; babydoll teddy dengan mudah akan menyembunyikan perut besar atau punggung, tetapi akan, pada masa yang sama, menunjukkan dia aset-aset lain dan membuat dia rasa cantik.

Warna gelap akan lebih banyak kelangsingan tubuh badan, jadi memilih sesuatu dalam warna hitam. Walau bagaimanapun, jika gadis anda adalah semua tentang keyakinan badan dan positivity, sebarang warna akan melakukan.

Gadis anda adalah tinggi dan langsing
Tinggi dan langsing, gadis-gadis ini yang mudah untuk membeli-belah bagi. Namun, jika bayi anda kekurangan keyakinan tentang beliau lengkung (yang berbentuk pisang dan semua), pilih tali pinggang garter kerana ia akan menyerlahkan gambaran yang kakinya sehingga ketiak beliau. Sebenarnya, apa-apa yang mempunyai baris melintang perut menarik perhatian kepada lengkung, jadi Hadiah pakaian jenis ini akan berfungsi dengan sempurna, terutamanya jika beliau adalah sedikit meningkat terus.

Gadis anda adalah Olahraga/slim
Oleh kerana dia adalah olahraga, kami akan menganggap dia punya punggung yang menarik berlaku, betul-betul? Mmm… Pergi untuk Seluar pendek harta rampasan (aka budak seksi Seluar pendek) kerana ia akan menyerlahkan derriere beliau dan menambah lengkung kepada satu angka yang sudah Olahraga.

Harta rampasan Seluar pendek datang dalam pelbagai fabrik, gaya dan jenis dan mereka boleh dipakai sendiri atau dengan aksesori yang lain. Anda boleh membeli beliau hanya filem pendek atau berpasangan dengan sesetengah pakaian dalam yang lain seperti coli, a garter atau corset yang.

Berhati-hati, walaupun: melainkan anda babe punya bawah yang benar-benar bagus, Jangan membeli Seluar pendek harta rampasan beliau! Mereka jelas dibuat bagi baik berbentuk otot gluteal, supaya tidak membuat dia rasa tidak selamat dengan membeli beliau sesuatu unflattering.

Allhamdullilah, man! Ingat – ia adalah semua tentang berikut Nya saiz dan gaya, dan menunjukkan dia bagaimana cantik dia benar-benar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *