Sexy Lingerie,  Tips

Panduan Lelaki Dewasa untuk Membeli Pakaian Dalam

Pada hari Valentine, pakailah wanita impian anda dalam sesuatu dia akan kelihatan hebat untuk ditanggal.
2086B
Seperti Cupid’s holiday berdekatan dan anda bermimpi Pemanas kira-kira, fikiran anda boleh bertukar kepada bagaimana sama ada madu anda akan kelihatan dalam pakaian baru. Tetapi tuan-tuan, berhati-hati: satu langkah palsu dalam cuba untuk bekalan barang-barang boleh melibatkan anda di doghouse, bukan bilik tidur.

‘Tidak berlaku kepada saya,’ anda katakan? Adakah anda pasti?

Kebanyakan lelaki akan tahu apabila ia datang untuk membeli pakaian dalam wanita. Bukti, semata-mata mencari maklumat dari Internet, di mana seluar dalam katalog seolah-olah pakar dalam ‘Gaya hidup Lewd dan Ludicrous’: terbuka-kelangkang panties dan bra peekaboo yang beberapa 25–kanak kanak berusia tahun akan memakai, apatah lagi wanita di atas 50.

Jika anda mengendahkan saya diuji bilik tidur membeli-belah pakaian dalam tips di bawah, anda hanya mungkin melanda jackpot erotik apabila dia membuka hadiah anda kotak ini Valentine’s Day.

1) Lupakan minim, sheer atau ketat.
Kecuali mungkin model lingerie profesional (sering alumnae klinik pembedahan plastik), kebanyakan wanita merasa sedar diri tentang badan mereka. Dengan usia yang ketidakselesaan boleh tumbuh. Jadi membuang semua tanggapan membeli pakaian yang anda lihat dalam katalog pakaian: ia adalah seorang wanita yang jarang berlaku yang berasa selesa gegaran dia harta rampasan di bersebelahan dengan apa-apa. Yang pergi double — tidak, jadikan Bertiga itu — wanita umur tertentu.

2) Jangan cuba untuk membeli Bra, panties, thongs atau G-strings.
Pakaian ini perlu sesuai dengan tepat, yang bermaksud mengetahui saiz dia tepat — Adakah anda? Saya fikir tidak. Jadi anda curi ke dalam laci Seluar dalam dia, baru mengetahui ladang ranjau misteri Label: Misses, Petites, Junior dan wanita (sekali dikenali sebagai bersaiz Plus), dengan pelbagai saiz setiap satu.

Dan juga Jangan biarkan aku mula di coli. Jurugegas corset profesional sering chide wanita untuk memakai bra yang tidak sesuai, jadi bagaimana anda boleh menjangkakan untuk memilih lebih bijak daripada mate anda? Dan cuba fikirkan kekangan yang timbul daripada uplift: membeli coli yang terlalu besar dan dia akan berfikir anda melihat dia sebagai seorang Paus; membeli salah satu terlalu kecil dan dia akan berfikir anda melihat dia sebagai anorexic. Nasihat saya: meninggalkan membeli-belah untuk ‘melampau asas pakaian ini’ kepada pemakainya.

3) ia bukan tentang apa yang dia mendedahkan, ia adalah bagaimana dia berasa.
Lelaki dapat dihidupkan secara visual, yang adalah mengapa lelaki tidak boleh seolah-olah cukup minimal berpakaian perempuan. Tetapi wanita akan lebih membangkitkan oleh sentuhan — rasa mewah fabrik yang elegan, sebagai contoh. ‘Silk yang ideal’ berkata Joan Price, 69, penulis panduan untuk Kekasih lebih tua yang dipanggil kasar pada usia kami.’ Sutera adalah mewah. Dan jadi nafsu.’

Dengan memfokuskan bagaimana pasangan anda merasakan, anda boleh membantu dia rasa besar. Itu, seterusnya, akan membuat sexiness radiate beliau — dan kelihatan lebih panas.

Oh, dan Adakah saya menyebutkan bahawa Sutera membuatkan penebat yang baik terhadap sejuk Februari? Fabrik akan memelihara anak itu hangat dan gembira dengan beliau lelaki, meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan bertuah.

4) Berfikir panjang dan longgar.
Membeli satu nightgown memerlukan semacam sedikit, jadi Mari kita mulakan dengan buku asas cepat: Malangnya dinamakan ‘anak patung bayi’ adalah baju tidur yang pendek, biasanya tinggi paha dan baju. Negligees lebih panjang — sama ada anak lembu atau buku lali-panjang — dan mungkin atau mungkin tidak termasuk lengan. Jubah pakaian menyerupai jubah mandi, tapi ianya banyak berat badan yang lebih ringan (dan selalunya semata-mata atau separa sheer). Membeli pakaian ini di Sutera dan anda akan swathe anda sweetie di keselesaan yang mesra dan elegan. Boleh tanda penghargaan untuk teraan jauh di belakang?

Sepatah kata pun tentang tambahan dan pilihan: beberapa anak patung bayi dan negligees termasuk lace, ruffles, spageti tali atau berbelah terlalu sampingan. Pergi dengan apa yang anda fikirkan dia Tempahan akan menikmati. Keindahan pakaian penuh atau hampir-penuh-perlindungan ialah bahawa wanita itu mengawal apa yang beliau mendedahkan, apabila: dia boleh mempamerkan ciri-ciri yang beliau berasa paling bangga tanpa baring bit yang membuat dia merasa jijik. ‘Ramai wanita memilih pakaian mengikut bagaimana ia penyamaran apa yang mereka anggap kelemahan,’ kata harga. ‘Anda pada dasarnya tidak boleh pergi salah dengan nightie Sutera atau jubah.’

5) Buatlah persembahan fesyen dua orang.
Jika anda membeli beberapa item dalam warna yang berbeza dan gaya, bayangkan keseronokan anda yang akan kedua-duanya mempunyai kerana dia model pakaian setiap. Dengan setiap perubahan almari pakaian, beritahu dia Kenapa anda memilih ia: ‘Anda kelihatan sungguh panas merah.’ ‘Itu separuh sheer daripada Reka bentuk doodle mendorong saya liar.’ ‘Tali tersebut menunjukkan indah leher dan bahu anda.’ Membuat keputusan bersama-sama orang-orang yang menjaga, maka kembali yang lain. (Kebanyakan Kedai-kedai dan Katalog, difahami, melarang pulangan panties, thongs atau G-strings tapi membolehkan pulangan gaun dan jubah mandi.)

Anda harus kini dilengkapkan perlu hari Valentine sangat gembira.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.