Hot Reviews,  Sexy Lingerie,  Tips

Panduan dan Tip-Tip Seksi Wanita Lingerie

A2357
Panduan dan Tip-Tip Seksi Wanita Lingerie. Ramai orang merasakan bahawa pakaian seksi wanita lace bra dan panties semata-mata, dan walaupun bahan-bahan ini akan tersebar luas di dalam dunia lingerie, mereka mungkin benar-benar hanya hujung dari kecil itu. Lingerie legap dan semata-mata malah dengan mudah boleh didapati dalam pelbagai bentuk dan saiz, dan dengan itu terdapat gaya di pasaran bagi mana-mana badan jenis dan keselesaan.

Coli adalah pada dasarnya sememangnya seksi (mungkin kerana perkara-perkara yang mereka mencapai tahan), tetapi kerana itu gaya yang boleh menyebabkan mereka menjadi lebih banyak ada. Diseragamkan dan bra seksi lace sangat popular, kerana walaupun Reka bentuk mereka elegan dan flattering, mereka masih boleh memberi banyak perlindungan dan sokongan, terutamanya apabila berstruktur dengan dawai Britain yang terbina dalam. Rupa yang sedikit racier, banyak wanita memilih bra semata-mata, yang dilengkapi dengan perlindungan yang sama dan sokongan sebagai coli biasa Walau bagaimanapun dibuat menarik dengan kain separa telus mereka. Akhirnya, wanita benar-benar yakin memutuskan untuk memakai coli rak yang besar. Ini “terbuka payudara” coli cawan di bahagian bawah manakala meninggalkan sebahagian payudara yang terbongkar. Kerana kekurangan liputan, coli rak yang besar adalah tidak praktikal untuk kegunaan harian, tetapi sesuai untuk seting lebih intim.

G9604black (1)
Apabila ia datang kepada pakaian dalam wanita seksi, kadang-kadang kurang mungkin lebih banyak, dan ini juga harus menjadi kes dengan thongs. Seksi thongs boleh dibeli di beberapa bahagian dan bahan-bahan, bahkan kulit. Sesetengah wanita suka high waisted seksi dan semata-mata thongs, yang memegang dalam perut anda semasa flaunting di sofa untuk potensinya yang sebenar. Orang lain Pilih thongs lace yang sangat rendah untuk mendapatkan rupa decidedly minim. Serta muktamad di scintillating, ianya pergi kecil atau pergi belakang rumah – pemahaman bermakna thongs seksi G-string. Meninggalkan sedikit ke arah imaginasi, G-strings akan banyak wanita (dan lelaki) kegemaran seksi dan semata-mata thongs.

Kadang-kadang, sudah tentu, anda mungkin memerlukan perlindungan yang lebih daripada thongs seksi atau semata-mata boleh memberikan. Ini adalah bagaimana seksi pakaian yang kami masukkan ke Main. Wanita suka boyshorts, yang walaupun nama mereka agak jarang, membuat untuk melihat nakal. Tetapi potongan klasik tinggi – atau rendah-waisted begitu juga sangat menarik – pergi dengan sepasang panties pakaian semata-mata untuk melihat terutamanya seksi yang meninggalkan mencukupi untuk imaginasi.

A6121 (1)
Sudah tentu, banyak barang-barang pakaian yang seksi dan semata-mata adalah bahagian daripada set lebih besar, bererti bahawa jika anda suka pakaian dalam wanita seksi anda, anda mungkin boleh mengembangkan koleksi anda dengan perkara-perkara seperti garters, camisoles, gaun dan jubah. Kerana lingerie seksi yang ia bukan sahaja tentang bra dan panties – ia datang untuk mewujudkan satu peristiwa yang mengambil kira komponen-komponen yang betul. Namun, apabila mencari pakaian dalam wanita seksi, adalah dinasihatkan untuk terus mengekalkan jaminan fikiran.Sesetengah wanita tidak bersedia untuk memakai bra seksi seperti coli rak atau g-string thongs semata-mata, maka terdapat tiada masalah dengan itu. Bagi membantu meringankan ke dalam jenis pakaian dalam yang seksi atau semata-mata yang baru, banyak wanita mula dengan memakai produk-produk di bawah pakaian mereka pada siang hari, sama ada atau tidak, tiada siapa yang benar-benar mencapai melihat mereka. Dengan cara ini, mereka boleh menjadi lebih selesa dalam lingerie seksi dan bertukar menjadi mereka lebih baik disediakan untuk beberapa pengalaman yang dipanaskan hujung jalan.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *