Hot Reviews,  Sexy Lingerie,  Tips

Panduan bagaimana untuk membeli pakaian tidur seksi sebagai Hadiah

Pakaian boleh menjadi Hadiah yang terus pada memberi, jika anda tahu apa yang perlu dibeli (wanita tidak setiap boleh tarik jumpsuit mesh badan penuh, dudes). Berikut adalah panduan yang mudah dan cepat untuk memilih lacy sedikit hadir untuk anda wanita, sama ada ia untuk malam khas atau semata-mata untuk menggantikan beliau pergi-untuk peluh yang sempurna.

Pilihan personaliti beliau
Personaliti wanita anda adalah penting untuk diingat apabila membeli-belah untuk pakaian. Koleksi pakaian dalam semasa beliau boleh memberi anda idea yang baik jenis gaya dia suka rock di bilik tidur, tetapi Jangan takut untuk menolak sempadan sedikit. Petunjuk: Jika koleksi pakaian beliau semasa selipar Snuggie dan bunny, mungkin tidak mulakan dengan stok badan Crotchless jaringan itu. Berita baik adalah bahawa anda boleh mendapatkan kaki dengan banyak hanya dengan memberitahu betapa baik dia akan melihat dan bagaimana teruja anda untuk melihat beliau di dalamnya. Ia adalah jauh lebih penting untuk mendapatkan saiz yang betul dan bentuk.

Pilih saiz yang betul
Jika anda sudah pernah pergi berenang Penekan yang membeli-belah dengan wanita anda, anda tahu berapa banyak wanita boleh meragam ke atas disebabkan setiap, samada benar ataupun bayangkan. Begitu juga pakaian dalam. Wanita mahu rasa seksi, menggoda dan wajar dalam mereka memakai bilik tidur; pakaian yang terlalu ketat hampir pasti akan meletakkan brek pada bila-bila masa yang seksi. Cara yang cepat untuk mendapatkan saiz beliau adalah untuk memeriksa beliau bra dan panties. Manakala beberapa pakaian datang dalam saiz S M L, sesetengah gaya, terutamanya dengan Joint berasaskan underwire naik atas, dilengkapi dan akan memerlukan anda tahu saiz payudara beliau.

Pick For Her Body Type
Beberapa perkara dalam hidup mencerminkan keperluan manusia untuk kepelbagaian yang lebih baik daripada pilihan pakaian yang ada di mana-mana dari Kmart untuk ejen Provocateur. Cara yang mudah untuk mengecilkan pilihan adalah untuk memikirkan Apakah jenis pakaian sesuai tubuh wanita anda yang terbaik.

Panduan bagaimana untuk membeli pakaian tidur seksi sebagai Hadiah. Terdapat beberapa jenis badan asas:

A8887-9 (7)
# Pear
Sempit sehingga turun atas, luas di bawah (berfikir Kristin Davis atau Jennifer Love Hewitt). Memisahkan adalah cara untuk pergi, kerana beliau hampir pasti saiz yang berbeza ke atas daripada bahagian bawah. Jika dia percaya diri dia mengurangkan separuh (Petua: Jika Penekan mandi beliau mempunyai skirt apa-apa jenis) memberikan tumpuan kepada gaya lebih perlindungan pada separuh yang lebih rendah. Nighties dengan pinggang yang semula jadi (pada butang perut) atau Empayar (di bawah buah dada) adalah sesuai untuk jenis badan ini kerana mereka akan skim selama setengah lebih rendah yang lebih berat dan menekankan nipis atas-separuh.

7085白色
# Ramping
Nipis sekali, payudara yang kecil dan sempit pinggul (fikir Kate Bosworth atau Natalie Portman). Jenis badan ini biasanya kelihatan baik di kebanyakan gaya, tetapi ada yang lebih baik daripada yang lain. Ruffles boleh membuat dia rasa girlier dan seksi, manakala secawan demi menjadikan sebahagian dada kecil.

5006
# Hourglass
Payudara besar, sempit pinggang, pinggul besar (fikir Kim Kardashian). Anda adalah beriba-IBA yang bertuah. Segala-galanya cukup banyak akan bekerja pada jenis badan ini. Satu perkara yang dapat membantu adalah sokongan naik atas – gaya yang underwire yang sempurna. Corsets dan bustiers bekerja terutamanya pada jenis badan ini kerana mereka menekankan pinggang sempit sambil menolak dan menyokong gadis-gadis.

A1555
# Apple
Top-Heavy; luas bahu, payudara yang lebih besar, selalunya yang tebal, rounder Seksyen tengah, dan sempit pinggul dan paha (fikir Drew Barrymore apabila dia tidak berdiet). Gaya babydoll adalah secara amnya yang terbaik untuk jenis badan ini, ia akan menunjuk-nunjuk lengan, kaki dan dada beliau semasa membantu menyembunyikan tengah beliau. Menjauhkan diri dari apa-apa dengan pinggang semulajadi dan matlamat untuk gaya dengan satu pinggang empire, seperti Empayar pinggang pakaian akan flatter tengah tebal.

Mudah-mudahan, bersenjata dengan tips ini, anda akan mendapati membuat pertunjukkan yang sempurna untuk menambah sedikit rempah lebih malam anda. Adakah anda mempunyai tips lain atau apa-apa soalan? Saya akan senang mendengar mereka!

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *