Bodystocking, Sexy Lingerie, Tips

Panduan asas bagi jenis-jenis Bodystockings yang seksi

Panduan asas bagi jenis-jenis Bodystockings yang seksi? Saya peminat sangat besar bodystockings. Sehinggakan, saya sentiasa kagum apabila saya bertemu dengan seorang wanita yang tidak memiliki salah satu. Bayi ini boleh melihat yang baik pada hampir mana-mana jenis badan, dan setiap wanita harus mempunyai satu dalam koleksi pakaian beliau. Itu tidak berkata, bodystockings semua dicipta sama, sebahagian daripada mereka adalah sekadar hideous. Serius, saya telah melihat beberapa yang mungkin tidak dapat menebus diri mereka sendiri, walaupun pada badan seperti Bardot.

Oleh itu, saya akan memberi anda panduan asas untuk menyusun melalui uglies itu. Jika anda seorang lelaki, ia mungkin dalam kepentingan terbaik anda untuk terus membaca-bodystockings adalah sangat murah, hadiah dan yang, pada asasnya, satu saiz sesuai dengan semua. Maksudnya, jika anda mendapat gaya klasik, dia akan probbaly suka. Malangnya, kebanyakan contoh-contoh pictoral yang saya ingin berkongsi dengan anda tidak benar-benar sesuai untuk semua penonton, jadi saya akan meninggalkan anda kepada google “bodystockings” Jika anda ingin melihat barangan panas benar-benar.

Pastinya, ada di antara kamu boleh tarik kebanyakan gaya dan warna-warna yang disediakan. Artikel ini bukan untuk anda. Artikel ini adalah untuk Jane purata yang mahukan penampilan yang klasik yang akan kelihatan baik pada dia tidak kira apa, menahan turun naik berat badan sedikit dan air pengekalan yang kami model perlu dengan tiap-tiap bulan. Terdapat bahan-bahan utama bodystocking 4: semata-mata, legap, langgai dan Lace.

Sheer
Ini adalah kegemaran peribadi saya untuk pelbagai sebab. Biasanya dibuat dari bahan-bahan nylonesque, mereka cenderung untuk berasa selesa. Lebih baik, mereka melakukan perkara yang sama untuk badan anda bahawa pantyhose tidak bagi kaki-mereka melemparkan bayang-bayang seksi dan jadikan sepintas lalu apa yang akan berlaku di bawah, tanpa menunjukkan terlalu banyak.

Hasilnya ialah jauh seksi berbanding hanya strutting sekitar dalam sesuatu yang benar-benar lutsinar. Lelaki suka dengan, mengejek dan dijemput untuk mengetahui lebih lanjut pada mereka sendiri. Di samping itu, kebanyakan wanita berasa kurang selesa prancing sekitar dalam sesuatu sama sekali lutsinar. Ini adalah cara terbaik untuk mempamerkan tubuh dan masih merasa separa pakaian – yang bermaksud anda akan menjadi jauh lebih menghalang daripada anda mungkin dengan lain-lain jenis pakaian.

Basic Guide for Types of Sexy Bodystockings
Fishnet
Fishnets boleh cukup seksi. Mereka juga boleh cukup menarik, terutama jika saiz sedikit terlalu kecil. Pernahkah anda melihat orang-orang bahagian ham dengan kord yang luka ketat sekelilingnya? Ya, itu adalah apa yang anda akan kelihatan seperti jika anda tidak berhati-hati. Tidak, saya tidak mengatakan Elakkan ini. Saya mengatakan beri perhatian. Anda mahukan sesuatu yang tidak menggali ke dalam kulit anda. Cos walaupun seorang gadis yang kurus boleh kelihatan seperti dia punya beberapa orang gemuk kenalan daripada langgai ketat, dan yang tidak seksi.

Lace
Lace ini kelihatan hebat, tetapi cenderung untuk gatal seperti neraka. Saya mempunyai satu saya suka, suka, suka, tetapi saya tidak dapat berdiri setelah ia selama lebih daripada 20 minit. Saya tahu apa yang anda berfikir – ia sepatutnya datang, anyway. Baik, Biar saya hanya memberitahu anda betapa sukarnya adalah untuk berasa seksi apabila apa yang anda mahu lakukan adalah awal setiap inci badan anda. Saya mengesyorkan untuk menentang gaya ini, melainkan jika anda mempunyai kulit yang sangat bertoleransi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *