Sexy Lingerie,  Tips

Panduan anda untuk pakaian Pengantin

Panduan anda untuk pakaian Pengantin. Manakala Pengantin sesetengah menganggap mereka pakaian Pengantin untuk menjadi sebahagian penting daripada pakaian mereka, Pengantin lain mungkin tidak peduli sangat tentang apa yang mereka akan memakai di bawah pakaian mereka. Walau bagaimanapun, memilih pakaian yang betul, shapewear dan Seluar adalah faktor penting dalam memastikan anda berasa selesa dan pakaian anda berada baik di hari istimewa anda.

Memilih pakaian Pengantin
Jenis pakaian Pengantin yang anda pilih benar-benar datang kepada tiga faktor utama; bentuk badan anda, jenis pakaian yang anda pakai dan rasa peribadi anda. Memakai pakaian Pengantin adalah suatu tradisi perkahwinan, Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa ia adalah wajib. Sesetengah pengantin perempuan tidak suka memakai pakaian dan akan agak memakai sesuatu yang ringkas dan selesa, manakala sesetengah Pengantin mungkin suka memakai membuat pertunjukkan yang penuh.

Coli Pengantin
Bagi kebanyakan wanita, coli adalah dalam sebahagian daripada kain hari tiap-tiap. Walau bagaimanapun, pada hari perkahwinan anda anda mungkin merasa cenderung untuk memakai coli sedikit lebih halus dan rumit yang coli kemeja-t lama anda dipercayai. Dalam mengatakan bahawa pilihan bra akan benar-benar bergantung pada jenis pakaian perkahwinan anda pakai.

Sebagai contoh, arah aliran semasa akan menuju ke arah bodices yang lebih tersusun yang telah menggabungkan bra terbina atau cawan untuk payudara, dan akan jadi serupa dalam alam semula jadi dengan corset yang bahawa ia mungkin tidak perlu memakai coli sekali. Bertentangan dengan ini, anda boleh memakai tinggi-leher atau dilengkapi lama gaun lengan yang memerlukan coli empuk untuk mengisi itu, atau mungkin anda memerlukan sokongan tambahan untuk bekerja dengan neckline pakaian anda.

Jika pakaian anda backless, anda mungkin perlu mempertimbangkan pilihan seperti melekat pada cawan atau bra pelekat. Walau bagaimanapun, coli jenis ini secara amnya menawarkan terhad, jika apa-apa sokongan, tetapi berfungsi baik bagi melindungi puting. Bra lain termasuk terjun coli, coli belakang rendah dan boleh tukar coli yang membolehkan anda untuk melaras tali supaya ianya tersembunyi oleh bentuk dan kontur pakaian anda.

Panties dan stoking
Panties dan stoking yang hampir sebagai penting keputusan seperti memilih bra yang betul. Ia adalah penting bagi perempuan untuk memilih panties yang akan tandan di bawah pakaian beliau, menyebabkan garis panty kelihatan mana-mana, dan pasangan itu tidak akan dapat dilihat melalui pakaian dalam. Untuk menghalang garis-garis panty kelihatan Pengantin boleh memilih untuk lancar di bawah Haus atau satu g-string/thong.

Perempuan yang boleh memilih untuk pantyhose tradisional bahawa kulit jari kaki ke pinggang atau dia boleh memilih untuk lutut tinggi digunakan bersama tali pinggang garter dan garters pantyhose. Ini akan membuat pilihan lebih selesa dan seksi. Gabungan lace thong atau Brazil, atau keterangan berpasangan dengan coli yang sepadan atau corset, paha-tinggi stoking dan tali pinggang garter adalah pilihan yang sangat baik untuk membuat pertunjukkan pakaian malam perkahwinan.

black-and-red-satin-sweetheart-corset-03
Shapewear
Gaya Shapewear bekerja untuk bahagian badan yang berbeza. Tujuan utama di sebalik shapewear atau spanx adalah untuk mewujudkan silhouette atau bentuk badan yang lebih flattering. Perempuan yang boleh memilih untuk shapewear yang akan meliputi seluruh badan atau hanya sasaran tertentu bidang-bidang seperti meningkatkan payudara tersebut, atau meleperkan perut beliau.

Corsets atau bustiers yang besar untuk wanita yang ingin kabel di pinggang mereka memberikan definisi yang lebih banyak manakala sokongan dan membentuk payudara serta meningkatkan belahan bagi pakaian neckline yang rendah. shapewear dan spanx untuk hari perkahwinan

Chemises, teddies, dan babydolls
Chemises, teddies dan babydolls adalah pilihan pakaian yang sesuai untuk malam perkahwinan atau Pengantin. Berehatlah di salah satu daripada barang-barang ini datang dalam reka bentuk yang berbeza dan walaupun babydolls dan chemises yang sangat mirip rupanya, terdapat perbezaan. Jika anda seorang perempuan yang mahukan sesuatu sangat feminin yang accents dada dan kaki beliau semasa halus disguising usaha babydolls pinggang beliau dengan sempurna. Babydolls cenderung untuk disampiri pada payudara dan aliran longgar turun badan hanya di bawah di bawah atau pertengahan paha.

Chemises sebaliknya akan lebih banyak bentuk pemasangan, nampaknya kelihatan seperti sebuah pakaian Mini, dan loghat lebih daripada badan. Dalam sesetengah kes, chemises juga boleh panjang. Pada hujung lain spektrum akan teddies. Teddies adalah pakaian yang merangkumi seluruh batang tubuh dan kelangkang adalah banyak seperti bodysuit atau satu sut mandi. Mereka datang dalam pelbagai gaya dalam fabrik yang termasuk fabrik sangat semata-mata untuk gaya yang menawarkan perlindungan minima. Ini adalah pilihan yang hebat untuk Pengantin baru yang ingin memakai sesuatu seksi Pengantin beliau.

Sleepwear
Opsyen tambahan dalam pakaian Pengantin yang perempuan yang boleh pilih adalah sleepwear. Sleepwear termasuk baju tidur, memakai dan loungewear. Seorang perempuan yang lebih konservatif yang mungkin lebih suka memilih yang cantik nightgown yang diperbuat daripada Sutera atau satin dan bukannya kecemerlangan lingerie seksi. Jika perjalanan ke destinasi memakai yang lebih sejuk adalah pilihan Pengantin yang boleh memilih yang boleh menawarkan perlindungan dan kehangatan diperlukan ketika memberikan sedikit sexiness untuk suami yang baru.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *