Hot Reviews, Pajamas, Plus Size, Sexy Lingerie

Pakaian Tidur Wanita untuk Cuaca Apa-apa Jua

Pakaian Tidur Wanita untuk Cuaca Apa-apa Jua? Apa yang lebih baik untuk tidur di dalam, di malam yang panas atau sejuk?

Sesetengah gaya baju tidur kelihatan sangat mewah seperti pakaian tidur untuk hari istimewa, tetapi kebanyakan baju tidur babydolls sesuai untuk setiap malam. Cadangan saya Pakaian Tidur Wanita untuk Cuaca Apa-apa Jua ialah baju tidur yang bernama babydoll.

Tidak kira apa gaya yang anda pilih, semua baju tidur babydolls ini akan membuat anda merasa begitu ringan dan seperti sutera terhadap kulit anda, dan anda pasti akan tidur seperti bayi.

1. Lovely Charming
91611810-3
Kecantikan Merah Jambu. Ini adalah Babydoll yang indah dan menawan oleh VenCouture . Ia mempunyai leher baju yang rendah sehingga ke bahagian dada, dan berwarna krim renda trim yang cantik. Ianya merupakan gaya retro sebegitu manis, sesuai untuk dipakai kerana anda pasti akan terus tidur ke alam mimpi. Ia mempunyai panjang yang secukup-cukupnay, cukup panjang untuk keselesaan anda, tetapi cukup pendek untuk menjadi babydoll yang sangat seksi.

2. Sexy Seductive Floral Lace
91620414-17
Ini adalah Sexy Seductive Floral Lace V-Neck Dual-Tone Babydoll dan Thong Set, di VenCouture . Ia adalah satu gaya seksi yang diperbuat daripada separuh sheer nilon. Ia mempunyai renda di bahagian atas dan warna ungu berlace yang paling comel. Belakang baju tidur ini adalah kejutan seksi dengan saiz baju potongan yang rendah. Dan, ia datang dengan thong yang sepadan. Ini adalah baju tidur yang anda pasti mahu memiliki jika warna ungu adalah warna kesukaan anda.

3. Two-Piece Apron Style
A1050-0
Ini adalah babydoll yang paling cantik, dengan semua reka bentuk lace yang comel, ianya dipanggil Plus Size Sexy Temptation Pink Apron Style Two-Piece oleh VenCouture. Ia boleh didapati dalam saiz bersaiz besar yang amat sukar didapati dan, ia akan kelihatan amat sesuai pada semua jenis badan. Ia adalah satu gaya baju tidur yang singkat yang mengikat di leher, ia akan menawarkan sedikit sokongan tambahan yang sempurna jika anda berbadan lengkung. Kelihatan bagus pada warna kulit gelap membuat anda berasa malu, babydoll ini juga boleh didapati dalam warna merah.

4. A Modern Batik Print
mp010-02
Batik Floral Design, Ini adalah Sexy Silky Batik Pajamas, Pakaian Tidur didapati di VenCouture. Corak batik bajur tidur ini dan aksen merah jambu membuat cetak rose kelihatan moden, dan muda. Bahagian yang terbaik daripada babydoll ini adalah ianya diperbuat daripada bahan licin seperti sutera yang selesa. Ia adalah baju tidur yang luas, dan pasti memberikan banyak sokongan badan.

5. Satin & Lace

Mewah dan selesa , ini adalah Elegant Satin Silk Pinkish Sleepwear oleh VenCouture . Ia mempunyai reka bentuk coli Lacey pada bahagian atas dan bawah, amat sempurna untuk wanita berbadan lengkung dan untuk wanita yang mahu sokongan tambahan. Sisi dan belakang coli yang diperbuat daripada satin regangan yang lembut dan selesa. Dan, saya suka design lace yang overlay yang cantik di cawan coli. Ia boleh didapati dengan saiz L dan XL juga.

6. Luscious Pink
l386-04
Ini adalah Luscious Pink Babydoll NightWear Babydoll Chemise, yang boleh didapati di VenCouture. Dan ia mengingatkan saya tentang warna merah jambu kulit anda, begitu halus dan seksi. Cawan coli dilindungi dengan lapisan lace cantik hitam, serta menambah ciri berlipat di bahagian bawah. Ini juga membuat pakaian tidur ini dingin keran angin lebih bebas mengalir. Ia juga dilengkapi dengan thong yang sepadan.

7. A Push-Up Babydoll
91620006-1
Satu Gabungan yang baik : Ini adalah Fashionable Classical Black See-Through Corset Styled Nightwear Babydoll oleh VenCouture. Pakaian tidur ini adalah naungan cantik, dengan baju semi telus dan apa yang anda perlukan untuk ruang bilik tidur, di malam yang seksi. Ia mempunyai push-up bra termasuk di dalam babydoll yang amat istimewa terutamanya jika anda memakai saiz cawan yang kecil. Dan jika anda suka gaya telus, lihat dan cuba mencari dengan menaip see-through atau transparent pada sesawang vencouture.com.

8. Sweet Purple Satin
Buying Plus Size Lingerie Tips
Kecantikan Satin Ungu : Ini adalah Plus Size Sweet Purple Satin Lace Sleepwear pada VenCouture. Baju tidur ini diperbuat dari satin polyester, tetapi anda akan suka kerana ianya berasa seperti sutera. Saya suka ciri-ciri low-cut pada bahagian belakang babydoll ini. Pada musim cuaca panas, saya sentiasa merasakan bahawa apabila saya memakain baju yang mempunyai kain yang kurang untuk tidur, lebih baik saya akan tidur. Set ini hanya terdapat dalam saiz berbadan besar. Jika ungu bukan untuk anda, cuba lihatnya dalam merah jambu yang seksi di laman web vencouture.com.

9. A Two Piece

Satu Set Glamorous, Adakah anda pernah mahu dua keping pakaian tidur dalam satu set? Lacey penuh di cawan coli anda dan mini skirt yang pendek ringan berlace berbalut sekitar bawah pinggang anda. Ini sepadan dengan gaun baju tidur kecil anda? Inilah peluang anda untuk mencuba salah satunya, Baju ini adalah dari VenCouture punya Sexy Two-Piece Set with Pink Lace Trim. Kelihatan seksi, bahagian coli semata-mata terbuka di hadapan, dengan lengan yang terdiri daripada tiga suku berlace. Babydoll ini mempunyai coli yang terbina di dalamnya, dengan tali elastik. Skirt adalah kelihatan telus, dengan lipatan lace yang menegak berkumpul di bahagian payudada berjaya membuat badan anda seksi. Set ini juga dilengkapi dengan pemadanan G -string.

10. A Costume
L287-004
Leopard Cat Cetak Babydoll Kostum : Ini adalah ‘Sexy Little Things’ Lacie tak bertali bahu Babydoll oleh VenCouture . Ia agak berani sedikit tetapi apabila suhu meningkat, anda akan menghargai celah-celah yang dipotong tinggi. Bahagian atas adalah lembut dan selesa, berpotongon gaya bralette yang rendah dan elastik. Set ini adalah termasuk dengan Leopard babydoll skirt dengan padanan g-string dan Aksesori telinga. Jika anda bukannya suka untuk memakai cetak harimau seksi, pakaian lain yang ada seperti Pembantu Santa Claus dan seragam Jururawat, Pembantu Rumah, Polis, Sailor, pramugari serta banyak lagi pada laman web vencouture.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *