Pajamas, Sexy Lingerie, Tips

Pakaian Slip – Apa untuk Dipakai di bawah Pakaian Slip

Cut-out-Backless-Bodycon-Midi-Dress-03-420x512

Pakaian Slip – Apa untuk Dipakai di bawah Pakaian Slip.

Saya tidak dapat memikirkan mengapa slip jatuh dari fesyen. Pasti, sesetengah wanita masih memakainya apabila mereka sudah mendapat berpakaian. Tetapi sebagai seorang yang telah datang untuk bergantung pada slip sebagai penting sehari-hari, saya terkejut pada hakikat bahawa ia masih mempunyai dilihat sebagai retro. Setiap kali saya melihat seorang wanita bercorak Seluar dalam melalui pakaian dia, atau Tontoni dia cuba kekalkan flowy skirt dari melekat ke belakang paha dia, saya terpaksa menahan dorongan untuk mendekati beliau dan bertanya, suara Tempahan grandmotherly saya, “madu, Pernahkah anda slip?”

Menganggap bahawa setiap orang telah wanita itu pada satu masa nanti atau lain, Izinkan saya membuat kes untuk slip.

Pertama, anda boleh memakai sebarang Seluar dalam yang anda mahu! Baik, hampir apa-apa. Melainkan jika pakaian anda itu pada dasarnya semata-mata, lapisan tambahan akan pastikan panties bercetak dari menunjukkan melalui. Untuk Awek wanita, slip juga akan menyediakan sokongan tambahan ke atas.

Kedua, ianya membantu dalam musim apa-apa. Dalam musim panas, slip akan pastikan pakaian anda atau skirt daripada melekat kaki berpeluh dan punggung anda. Tiada lagi mengelupas pakaian anda daripada diri anda apabila anda berdiri — slip memastikan ia baik jatuh. Dan, pada musim sejuk, slip akan menyimpan skirt anda dari melekat Dry anda. Berguna juga.

Ketiga, walaupun anda mungkin memikirkan slip sebagai item retro yang seperti Acob, mereka benar-benar mempunyai kesan bertentangan dengan kebanyakan pakaian vintage: mereka membuat anda selesa kerana mereka membenarkan pakaian anda — dan oleh itu anda — untuk bergerak lebih semulajadi. Slip terus cottons (dan lain-lain fabrik tanpa pergerakan yang hebat kepada mereka) dari bunching weirdly. Secara amnya, gaun dan skirt anda meletakkan licin dan bergerak lebih bebas apabila anda berjalan.

Open-Back-Olive-Jersey-Dress-with-Golden-Belt-02
Keempat, mereka adalah seksi goda-goda.

Anda boleh menemui beberapa asas slip di bahagian pakaian dalam kebanyakan Kedai-kedai Jabatan, tetapi slip Tempahan baru yang agak biasa dan prim. Mereka akan mendapat pekerjaan yang dilakukan. Walau bagaimanapun, untuk benar-benar berseronok dengan itu, VenCouture yang cepat Cari untuk pakaian, jubah, loungewear atau memakai, dan anda akan dapati satu Khazanah trove butir-butir lacy yang hebat dan menyeronokkan warna. Slip akan dilabelkan mengikut saiz payudara (supaya anda boleh munasabah pasti anda peroleh sesuai) dan yang cukup murah, untuk boot (jadi ia bukanlah satu komitmen yang besar). Memberi satu cuba. Saya sanggup bertaruh slip boleh menjadi pokok almari pakaian anda, terlalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *