Hot Reviews, Sexy Lingerie, Tips

Pakaian Seksi dan membuatkan ia sendiri

Pakaian seksi dan membuatkan ia sendiri. Bersedialah untuk paling seksi pakaian pihak pernah! Mendedahkan dalam vixen, sweetheart atau ‘bad girl’ personae anda. Sedia membuat pakaian yang membawa tekanan di luar mencipta pakaian yang sempurna dan mencari semua aksesori yang betul untuk melengkapkan pakaian tetapi kerajinan pakaian anda sendiri dari kepingan individu Menyimpan pakaian yang unik. Berikut adalah beberapa pakaian bertemakan popular dan idea-idea untuk mencipta sendiri.

navy-2
Lanun dan kelasi-pirate adalah klasik parti; misteri, sukakan cabaran dan bahaya. Kami ada Pirate kapal karam, seksi lanun dan lanun Swashbuckler pakaian supaya anda akan mendapati sesuai dan bergaya untuk anda.

Membuat anda sendiri! Menggunakan Corset Satin merah atau hitam Burlesque Corset dan menggabungkan dengan Potongan-potongan seperti pagar bersih stoking, topi swashbuckler, Tukang lanun fisik dan petticoat yang boleh mencipta pakaian seksi dengan sekeping corset boleh digunakan sepanjang tahun.

Untuk memantapkan hatinya dari sini, kami mempunyai Shipmate Cutie dan Sweetheart Sailor.

Membuat anda sendiri! Pakaian tentera laut biru, sarung tangan putih, putih stoking legap, shipmate Tukang busur, hat matahari sailor putih dan hiasan utama akan kraf untuk gadis comel yang berjaya mengelilingi dunia.

C15 (6)
Maslow, Gangster dan gadis sekolah – yang tidak menyukai seorang gadis yang buruk? Pakaian yang akan mereka mengemis boleh diambil banduan akan Cop kotor dan Cop klasik.

Membuat anda sendiri! Yang Anne wanita kulit hitam corset, vinil cop hat, petticoat hitam, pantyhose bersih pagar, gari berbulu, dan lencana hiasan akan fesyen satu Maslow keldai yang buruk!

Jika anda lebih suka untuk berada di sisi yang salah dari undang-undang kita mempunyai mobster klasik Suzy Penyeyap pakaian.

Membuat anda sendiri! Menggabungkan pakaian pinstripe, fedora, necktie, dan pagar pantyhose bersih untuk berhimpun tiada siapa akan kucar-kacir dengan samseng.

C6020 (4)
Fairytales – Ketahui watak storybook anda dalam. Pakaian Regal Queen, cukup bermain kad dan Mad Hatter Tea Party adalah Alice in Wonderland yang diilhamkan. Dorothy fantasi, Little Miss Muffet, Gretchen, Snow White atau Robin Hood akan mempunyai anda reliving semua watak-watak kanak-kanak kegemaran anda.

Membuat anda sendiri! Biar buat anda semangat yang longgar untuk meletakkan bersama-sama pakaian fantasi. Menggabungkan item-item yang menyeronokkan, menakutkan dan seksi, anda boleh membentuk sesuatu daripada imaginasi anda. Aksesori membuat pakaian dalam supaya menggabungkan pelbagai item bersama-sama boleh sering ajaib menjadikan kecemerlangan fantasi yang hanya anda sendiri.

Menggunakan corset yang sebagai asas adalah cara terbaik untuk mula meletakkan bersama-sama emsemble anda. Menggunakan corset hitam dan menambah aksesori anda boleh di cop, gangster, malaikat gelap, ahli sihir, bat…etc. Corset merah asas yang membolehkan anda untuk mengubah menjadi syaitan, hud menunggang sedikit merah, lanun dan sebagainya. Seterusnya, tapi anda mendapat idea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *