Hot Reviews, Sexy Lingerie, Tips

Pakaian Paling Seksi untuk membuat dia Panas

Pakaian paling seksi untuk membuat dia Panas. Pakaian paling seksi untuk membuat dia Panas! Lelaki boleh menjadi agak sukar untuk membeli pada kesempatan mana-mana, tetapi beberapa orang lain mengemukakan banyak cabaran sebagai hari Kekasih. Mendapatkan seorang lelaki yang teddy bear, bunga atau coklat dan dia akan ketawa di muka anda; atau, jika dia baik, dia hanya akan ketawa dengan kawan-kawannya. Terdapat banyak idea-idea kreatif yang boleh bekerja, tetapi tiada seorang pun adalah sebagai slam-dunk pasti menang sebagai lingerie seksi dipasangkan dengan satu malam di bilik tidur. Membolehkan yang sebenar; orang-orang seperti itu. Kami menonton saluran youtube Vencouture atas sebab-sebab. Kekasih, sekiranya teman wanita saya seperti dibuat pencuci mulut dan kemudian keluar memakai pakaian, aku akan seperti ini bukan kehidupan yang sebenar.

Hari Kekasih adalah masa yang paling sibuk tahun untuk VenCouture di butik, butik pakaian dalam talian untuk. Banyak daripada mereka tidak tahu yang mereka inginkan, tetapi kita melakukan yang terbaik untuk membantu mereka keluar. Menyemak imbas melalui lorong Katalog yang luas dari Vencouture boleh menakutkan, terutamanya jika ini adalah satu usaha yang tidak dikenali, dan meminta orang yang tidak dikenali sesuai untuk membantu anda memilih pakaian seks boleh berasa tidak selesa. Tali, teddies Buckles tali pinggang dan busur, pakaian ketat, dan paha-tinggi, pilihan dan kombinasi Maha Suci, dan ia boleh menjadi hangat.

Anda boleh bertanya diri anda, apa yang tidak dia suka? Akan beliau berfikir ini adalah terlalu banyak? Meminta mereka boleh menjadi janggal, atau merosakkan kejutan itu. Jika anda pergi untuk itu dan dibawa ke atas, beliau memberi jawapan separa jujur, sifar-bantuan seperti, “Saya tidak tahu, seperti, merah atau sesuatu?” Besar, terima kasih atas apa-apa.

Sudah tentu, ia adalah penting untuk membeli sesuatu yang anda mahu dan yang anda sedang memakai selesa, tetapi sedikit insight tidak pernah menyakitkan. Jadi kami pergi betul-betul ke sumber – kita bertanya orang-orang. Kami dikaji orang yang berlainan dari sekolah-sekolah seluruh negara pada pilihan pakaian kegemaran mereka dan meminta mereka membuat pilihan dalam setiap kategori yang berdasarkan keutamaan berangka. Berikut adalah di pakaian dalam top 10 oleh Kolej lelaki.

5008 (3)

Hitam telah sentiasa dan akan sentiasa menjadi warna paling seksi, classiest serta Tempahan flattering. Tidak kira Apakah gaya anda, tanyakan Audrey Hepburn atau remover yang The Kuda gila. Enam puluh-tiga peratus orang mengambilnya pertama, dengan datang merah kedua jauh. Merah adalah perayaan dan semua, tetapi mungkin campuran kedua-duanya kira-kira baik.

Tumit. Anda boleh mengambil satu set standard dan menjadikan ia sesuatu yang istimewa untuk percutian. Pilih nombor satu lelaki: tumit stiletto. “Kasut tumit adalah panas sebagai f-k,”. “Kasut tumit menambah begitu banyak, anak-anak gadis tidak sedar.” Jadi, apa neraka, hanya menyimpan ’em pada. Sokongan yang mereka berikan juga membuat anda kaki dan punggung kelihatan besar, jadi ia adalah menang-menang.

Tempat kedua telah stoking paha-tinggi, diikuti oleh fishnets. Petua: Paha-tinggi stoking boleh jatuh ke bawah semasa, um… “menggunakan,” supaya sepadan garter tali pinggang dengan tali untuk tahan mereka yang seksi tambahan (diletak hak selepas fishnets) yang juga mempunyai utiliti. Atau, pilih sepasang dengan puncak silikon yang direka untuk tinggal sehingga mereka sendiri. Lebih separuh daripada lelaki bersetuju bahawa sarung tangan aksesori paling teruk termasuk, dan di samping itu, anda perlu menggunakan tangan anda untuk perkara-perkara lain juga.

Terlalu mudah. Mantra yang baik untuk diikuti adalah salah satu anda mungkin telah mendengar, “K.I.S.S.,” atau, “pastikan ia mudah, bodoh.” Lelaki suka mudah apabila ia datang kepada seks dan tidak mahu simpul Gordian daripada pakaian jantina yang mereka perlu untuk meraba-raba dengan seperti sebuah Rubik’s Cube. Hampir 70 peratus orang berkata mereka seperti mudah pilihan lebih terperinci. Ceurvels berkata, membuat kanak-kanak perempuan nombor satu kesilapan membeli pakaian yang rumit. Ia adalah tidak baik apabila kanak-kanak perempuan mendapat cara terlalu rumit, atau pergi ke laut. katanya. Jika terdapat satu tali pinggang dan frillies dan barangan di mana-mana, yang besar semata-mata, tetapi semua dalam satu pakaian tidak kelihatan baik. Ianya terlalu banyak kerja untuk.

5017 (1)

Menggoda. Anda mungkin berasa sedikit bodoh, terutamanya jika anda tidak menganggap diri anda seorang vixen atau bilik tidur Dewi apa-apa jenis, tetapi lebuhrayanya 80 peratus orang berkata mereka memilih gaya pakaian menggoda bounding hadapan gaya alternatif seperti bersukan, virginal atau retro. (Penafian: “menggoda” boleh ditafsirkan dengan pelbagai cara; ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa bahan kulit datang mati buat lebih 60 peratus daripada peserta, dan kurang daripada 5 peratus memilih haiwan cetak sebagai pilihan warna/corak yang pertama mereka. Jadi apabila “seducing” mereka, seduce mereka sebagai manusia, bukan kucing hutan, atau Catwoman kulit-sesuai.)

D1122 (4)

Terdedah. Tidak menghairankan, hampir 90 peratus daripada lelaki dilaporkan bahawa perlindungan kurang adalah lebih baik. Peraturan mudah: menunjukkan beberapa kulit. Memakai nightgown panjang dan jubah semula di rak. Dengannya: “Jika anda rasa ibu anda akan menunjukkan ia kepada anda dan berkata, ‘Ooh, dapatkan yang!’ mengelakkan daripada ia,” katanya. “Wanita, jika anda boleh bayangkan ibu anda memakainya, kemudian tidak mendapatkannya. Melainkan anda mempunyai seorang ibu yang panas. Tetapi sebahagian besar, tidak mendapatkannya.”

Coli push-Ups. Orang jijik yang lain: orang-orang seperti belahan. Yang tahu? Push-up bra yang disukai oleh lebih daripada separuh daripada kaji selidik peserta, diikuti oleh empuk, kemudian kolam. Sebaliknya, coli tak bertali bahu, walaupun kekurangan mereka Lif dan sokongan, melakukan agak baik dalam pilihan raya, dengan satu perempat daripada orang-orang yang menjadikan ia memilih pertama.

G9604black (1)

Thongs. Terdapat sebuah lagu (fabulously tacky, tidak dapat dinafikan menarik) yang ditulis mengenai mereka atas sebab-sebab. Lebih separuh daripada lelaki dipilih thongs sebagai pilihan pertama mereka, diikuti dengan tanga panties (salib antara tipu dan thongs, sangat serupa, dengan sedikit perlindungan.) Seluar pendek budak lelaki datang yang ketiga hampir 25 peratus daripada lelaki, dengan Seluar crotchless dan high waisted yang datang terakhir bagi 80 peratus peserta.

A8887-9 (7)

Tali. Guys menggali loghat, tetapi kita tidak berbicara jenis hebat-Play masa ini. 45 peratus daripada lelaki memilih tali sebagai loghat kegemaran mereka paras pada pakaian. Busur datang di tutup kedua 38 peratus. Pinggir, lubang-lubang dan pembentukan yang mengekori di belakang; ini boleh membuat kain kelihatan terlalu rumit jika mereka tidak digunakan secara sederhana

A1555

Lace. Yang telah ditunjukkan dengan warna hitam tiada berdegup klasik. 60 peratus daripada orang-orang yang telah memilih ini sebagai pertama memilih bahan pakaian dalam, dan 30 peratus disenaraikan sebagai pilihan kedua mereka. Semata-mata dan satin yang terikat untuk kedua supaya anda benar-benar tidak boleh berlaku dengan baik. Kulit selesai buat di seluruh negara dalam kaji selidik, dan apa sesetengah peserta dipanggil “terlalu maju.”

A0110 (1)

Two-Piece. Setakat pakaian set untuk membeli, anda tahu warna, bahan, apa yang perlu mereka dengan berpasangan dan apa yang untuk mengelakkan. Tetapi ia masih kekal apa yang lelaki gaya telah memilih untuk menggunakan kaedah-kaedah untuk. Kegemaran untuk 50 peratus adalah two-piece, combo bra dan panties. Pilihan yang sama datang di tempat kedua dengan lingerie seksi skirt yang dipasangkan dengan coli, corsets datang ketiga.

Dengan semua statistik ini dalam fikiran, satu sekeping nasihat trumps semua: memilih sesuatu yang sesuai untuk anda, yang menunjukkan keperibadian anda, bahawa anda berasa hebat dalam. Keyakinan dan tulen adalah peraturan pakaian paling seksi dan paling penting. “Ia boleh menjadi satu perkara yang baru untuk anda, tetapi tidak berasa malu atau pelik tentang pakaian,”. “Ia adalah dengan cara yang sama gadis merasa guys: keyakinan adalah seksi,”. “Jika seorang gadis boleh hanya berjalan sehingga dalam satu pakaian, dan tidak malah penjagaan, itu adalah sungguh panas.” Begitu juga diri sendiri. Susunan sehingga pakaian seksi datang di tempat terakhir yang sangat, sangat jauh pada semua kaji selidik yang bererti lelaki berfikir bahawa diri sendiri adalah kunci. Jadi apa anda memilih, membuat anda. Lagipun, ia adalah hari Valentine, dan jika anda beliau seorang yang memilih untuk menghabiskan masa dengan, dia pun suka anda hanya kerana anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *