Sexy Lingerie,  Tips

Pakaian Babydoll – intim pakaian untuk detik-detik intim

A80410 (4)
Pakaian Babydoll – intim pakaian untuk detik-detik intim. BabyDoll adalah gaya Lingerie yang amat popular sejak beberapa dekad. Ia adalah kombinasi sempurna gaya, keanggunan dan keghairahan. Terdapat sesetengah orang yang mengintip dan menanya tentang betapa ini set lingerie seksi two-piece hari ini mendapat tempat dalam jualan barang-barang pakaian terbaik.

Apa sebenarnya adalah pakaian Babydoll?

Babydoll adalah sejenis pakaian yang terdiri daripada yang pendek sedikit nightgown bersama-sama dengan panties padanan yang dijual sebagai satu set. Pada asasnya, ia adalah gaya yang kelihatan baik kepada tempahan mana-mana perempuan, tidak kira apa bentuk dan saiz, dan industri pakaian telah dimodalkan pada hakikat. Wanita ingin memakainya kerana ia mudah untuk menyembunyikan bahagian tertentu badan sambil mempamerkan aset lain.

Apa itu kekecohan mengenai nama?

Pada masa ini, anda mungkin tertanya-tanya sahaja di mana dan bagaimana babydolls popular yang mendapat nama mereka. Anda melihat atau mendengar sebuah filem difilemkan semula pada tahun 1956 dikenali sebagai boneka bayi. Filem ini adalah dianggap kontroversi pada masa itu. Pelakon Carroll Baker memakai sleepwear jenis ini dalam filem itu, dan tidak lama lagi wanita semua peringkat umur telah mendesak untuk pakaian sama. Orang-orang yang mengumpul vintage pakaian akan teruja apabila babydoll yang ditetapkan dari era ini ada untuk mereka.

Sejarah dan evolusi Babydoll:

Ia difikirkan bahawa gaya babydoll agak berkembang dari jaket pendek katil, dan dari capes katil yang popular di kalangan wanita semua peringkat umur dalam tahun 1930-an dan tahun 1940-an. Jaket ini telah biasanya frothy dan lacy, agak feminin dalam reka bentuk, dan reka bentuk anak patung bayi ini adalah tidak berbeza. Mereka turut mengenai panjang yang sama sebagai babydoll hari ini, tetapi tidak dalam panties yang sepadan.

Jenis hari babydoll lebih membuat untuk rekabentuk pakaian sederhana tadi. Gaya yang sentiasa erotically popular, tetapi babydoll hari pecah didapati sangat popular sekali lagi pada 1990-an. Anak-anak muda era itu membangunkan rupa yang dikenali dengan nama “kinderwhore” agak samar-samar, dan jenis pakaian dalam ini adalah satu bahagian penting dalam lihat itu. Gaya Babydoll akan meluas dicari pada masa kini, dan kebanyakan Kedai-kedai yang menjual pakaian halus telah memberi babydoll dalam kategori semua sendiri. Hal ini tidak menghairankan kerana pelbagai pakaian babydoll tersedia hari yang amat besar dan boleh dikatakan agak mahal dalam hiasan juga.

Jenis BabyDoll:

Anda boleh mencari babydoll lingerie dan/atau malam pakaian yang sesuai untuk sepuluh tahun yang lama, begitu popular adalah gaya. Babydoll kapas atau nilon yang mudah adalah popular di kalangan wanita of semua zaman udara yang tidak bersalah. Walau bagaimanapun, paling laris kelainan adalah orang-orang yang telah direka khusus untuk orang dewasa.

Ini jenis pendek sleepwear praktikal dijamin datang di seberang sebagai agak risqué, jika itu niat pemakai itu. Apabila anda mula untuk menyiasat pelbagai babydoll, anda akan mendapati bahawa terdapat gaya yang disediakan yang akan menyenangkan sesiapa sahaja yang mempunyai apa-apa jenis titillation di rumah!

Anda boleh mencari puncak babydoll dengan perhiasan itu sebagai sepanjang pinggir, Reka bentuk dengan terperinci cawan bra lace atau ikat tali itu sana-salib di belakang, ruffled dan jewelled cantas marabou bulu reben manik, Ady, sisi memotong keluar, leher baju singkat, buka coli cawan, labuci, rhinestones, satin reben, semata-mata, lihat melalui bahan, dan lebih banyak lagi! Butir-butir meminjamkan sedikit keseronokan serta pelbagai pakaian

Bahagian bawah Babydoll juga boleh Daftar gamut dari gaya seksi. Dari bahan langgai jejaring g string ke sebelah bow panties, padan sangat dengan rhinestones dan/atau bulu atau Seluar ruffled skirt, bahagian bawah thongs separuh daripada set memberikan pemakai banyak pilihan.

BabyDoll dalam pelbagai warna:

Mari kita tidak lupa tentang warna! Gaya babydoll boleh didapati dalam warna setiap sukukata tersebut. Ramai wanita memilih warna-warna sama ada hitam dan/atau merah apabila memilih sepasang pakaian, jenis ini kerana warna-warna ini cenderung untuk berfikir sebagai yang paling popular bagi pakaian dalam yang akan dilihat oleh jantina yang berlawanan. Walau bagaimanapun, Jangan memandang rendah kesan yang yang pink pucat, putih atau sebarang naungan yang lain boleh mempunyai objek menyembuh jangkitan kuman pada anda!

Seksualiti diketepikan, kebanyakan babydolls adalah sekadar selesa apabila dipakai sebagai loungewear atau sleepwear, dan sesetengah gaya yang sesuai bagi wanita di setiap usia dan saiz.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *