Sexy Lingerie,  Tips

Pakai Apa Pada Malam Perkahwinan anda?

Pakai Apa Pada Malam Perkahwinan anda? Tunangan saya dan saya akan kedua-dua dara, jadi aku benar-benar ingin kami malam perkahwinan (kurang daripada dua minggu) menjadi istimewa. Pada mulanya, saya berfikir saya boleh membeli-belah di Victoria’s Secret, tetapi seperti yang saya mula berfikir tentang hal itu, saya sedar bahawa jika saya mendapatkan pakaian yang ‘gila’, saya mungkin tidak pernah pakai lagi. Saya benar-benar meletakkan belakang (saya tidak pun memakai coli kerana aku mempunyai dada yang benar-benar kecil) dan saya berasa seperti saya akan membuang wang pada omong kosong yang saya tidak pernah pakai lagi. Seluar dalam biasa saya adalah biasanya hanya budak Seluar dari Aerie dan atas tangki dengan coli bina dalam. Saya lebih suka tinggal benar kepada diri saya sendiri tetapi saya juga mahu suami saya seperti apa yang aku masuk. Apa-apa cadangan?

Membuat ia agak menyeronokkan dan melibatkan suami anda pada masa hadapan. Memberitahunya untuk mendapatkan laman web di VenCouture dan muncul dengan senarai 10 perkara dia mahu anda pakai pada malam perkahwinan anda. Menetapkan beberapa “peraturan” sebagai contoh: mestilah selesa, mestilah sesuatu yang anda boleh pakai lagi, tidak terlalu “tak senonoh”

Maka anda membuat pilihan yang akhir dari senarai itu dan jangan beritahu dia apa yang anda telah pilih, dia harus menunggu sehingga malam perkahwinan anda untuk melihat mana satu yang anda pilih

Oh, ada beberapa perkara yang benar-benar cantik di sana 🙂
A6935 (1)

Mungkin sesuatu seperti peignoir yang semata-mata, sudah tentu dalam putih, di mana anda adalah kedua-duanya berpakaian dan terdedah. Mencadangkan dalam cahaya rendah, dengan sedikit latar, supaya dia boleh melihat lebih banyak daripada sheerness itu tetapi kurang terperinci anda (lebih banyak dalam bayang-bayang yang dihadapi oleh beliau), yang kedua-duanya menekankan naughtiness yang dan memperluaskan menjangkakan sebelum beliau boleh melihat tubuh anda lebih baik.

saya setuju..Saya berakhir mendapat satu comel nightie/boneka yang boleh ditampal lagi.Walaupun saya rasa bustiers dan lace dan semua itu adalah panas…Saya perlukan sesuatu yang saya benar-benar boleh tidur di. Saya akan mendapat sesuatu yang sedikit berbeza daripada apa biasanya memakai, tetapi sesuatu yang anda boleh pakai lagi untuk tidur di…

Berikut adalah beberapa contoh faves saya bahawa saya benar-benar memiliki dan begitu selesa untuk tidur di. Saya menggunakannya untuk majlis sehari-hari, tidak hanya khas.

A2151-0 (5)

Apa ke pakai pada malam perkahwinan anda? Apa yang akan anda pakai? Hanya pada malam perkahwinan anda? Majlis-Majlis lain?

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.