Sexy Lingerie,  Tips

Padan dengan badan anda untuk pakaian anda

Padan dengan badan anda untuk pakaian anda. Satu perkara yang wanita daripada pelbagai bentuk dan saiz, dari petite besar dan cantik, mempunyai persamaan adalah bahawa pakaian yang mereka beli mesti membuat mereka berasa indah tentang diri mereka. Ini bermakna wajar seksi, berahi, tetapi paling bermakna, khas. Apabila anda Khas ‘seseorang’ dipadamkan saluran sukan kerana dia melihat anda dalam lingerie seksi anda, ia adalah jelas plus dan ego-pancutan.

Wanita moden hari ini menganggap pakaian mereka sebagai satu bahagian sentiasa-semakin penting dalam almari pakaian mereka. Membeli-belah dalam talian telah menjadikannya sangat mudah, dan dibuka sehingga dunia baru untuk mencari pakaian yang seksi, eksotik dan masih selesa untuk dipakai. Terdapat beberapa petua yang mudah perlu diingat apabila membeli-belah untuk pakaian dalam supaya anda akan sentiasa kelihatan indah dan berasa amat gembira.

Walaupun semua wanita cantik, ada kalanya mereka Bilakah anda hanya memerlukan sedikit nudge menjadikan berkilau, dan pakaian boleh berbuat demikian. Fesyen dan keselesaan pergi bersama-sama seperti peaches dan krim. Memilih pakaian dalam yang betul untuk anda mungkin mengambil masa sedikit amalan, Walau bagaimanapun, memandangkan terdapat tersebut mempunyai pelbagai gaya.

Memilih pakaian dalam yang seksi
Di pasaran hari ini, kebanyakan kaum wanita boleh memakai merah, putih dan hitam. Si kelihatan cantik dalam warna pastel; brunettes perlu warna-warna yang lebih kuat seperti sapphire blue atau emerald hijau, walaupun pedas redheads kelihatan hebat di hijau, biru dan warna-warna bumi. Satin, lace, sutera, kulit serta baldu adalah hanya beberapa bahan yang banyak. Ingat bahawa bahan semata-mata yang sentiasa akan menjadi lebih mendedahkan.

Lingerie seksi dan jenis badan anda
Anda perlu berasa selesa dengan badan anda sendiri sebelum anda boleh merasa benar-benar selesa dengan diri sendiri. Menekankan bahagian-bahagian badan yang betul, yang tidak semestinya menunjukkan lebih banyak kulit, akan membuatkan anda berasa menarik dan wajar. Sentiasa menyerlahkan ciri-ciri positif anda dan bermain ke bawah atau understate negatif. Jika anda bentuk badan lurus – dengan payudara, pinggang dan pinggul hampir sama, memilih gaya yang akan drape melalui Rajah anda dan menjauhkan diri daripada pakaian ketat. Keselesaan adalah sama pentingnya sebagai cara anda melihat. Siapa yang mahu merasa seperti mereka adalah yang terhad di tempat yang salah.

Padan dengan badan anda untuk pakaian anda
Apa yang tidak boleh memakai
Pakaian yang indah dan menikmati hobinya sendiri pergi bersama-sama. Mengekalkan pakaian anda dalam keadaan baik dan dirawat dengan betul untuk Panjangkan penggunaannya dan akan membantu anda merasa selesa dan seksi. Walaupun kebanyakan pakaian yang kita pakai tidak dilihat, ia masih memberi kesan yang besar pada cara kita melihat dan dengan cara yang sesuai dengan pakaian kami. Mencari hebat membuatkan kita merasa indah. Berikut adalah beberapa Petua:

1. Pastikan pakaian anda tidak dipakai, robek atau saiz salah
2. Undies Thong di bawah skirt ketat dan Seluar akan menghalang garis-garis panty dari tayangan.
3. kaki kelihatan seksi dan langsing dalam hitam nylons
4. Warna-warna yang terang membuatkan kaki anda kelihatan lebih berat
5. Satu saman badan melakukan pekerjaan besar menyembunyikan apa-apa penukaran dan membuat anda kelihatan langsing
6. Biasa, dan ini tidak boleh menekankan cukup, memakai coli yang sesuai dengan betul.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *