Sexy Lingerie,  Tips

Muktamad ‘Panduan ini lelaki’ untuk membeli pakaian dalam

Muktamad ‘Panduan ini lelaki’ untuk membeli pakaian dalam. Saya suka pakaian dalam. Benar-benar menyukainya. Tetapi kebenaran diberitahu, ia bukanlah sesuatu yang saya biasanya membeli untuk diri sendiri atau berbelanja secara Royal tentang sering. Suami saya suka pakaian, juga (tidak hairanlah ada!) tetapi mari kita hanya membeli saya perkara kanan hanya, juga, berkata ada beberapa misfires. Ia adalah muktamad “underthing teka-teki yang.” Pakaian dalam membuat Hadiah yang menawan untuk majlis-majlis khas seperti Valentine’s Day, tapi bagaimana lelaki Jangan membeli sesuatu perkara halus tersebut?

5020 (3)

Jadi, tepat pada masanya untuk Valentine’s Day, saya menjaringkan beberapa pakaian dalam yang hebat yang membeli tips dari VenCouture. Hey lelaki: mencetak ini, letakkan dalam dompet anda, dan berterima kasih kepada saya nanti. VenCouture benar-benar tahu barangan beliau supaya anda mungkin mahu mendapatkan nasihat pakar beliau di bawah.

Mendapatkannya lurus: Mari kita mulakan dengan membersihkan salah faham yang akan membuat ia lebih mudah untuk membeli pakaian dalam. Ramai orang fikir perkataan “pakaian dalam” bermakna mendedahkan underthings. Tidak, tidak, tidak. Pakaian, menurut orang-orang yang mencipta perkataan (Perancis), bermakna sous-vêtements-satu perkataan yang cukup kecil untuk Seluar OL ‘ biasa. Jadi apabila kita memahami bahawa pasangan anda menganggap pakaian dalam supaya apa-apa dari sepasang kain kapas Hanes kepada perkara yang sedikit stringy, proses membeli-belah menjadi lebih mudah.

Mengatur adegan: anda mempunyai idea apa yang anda suka untuk pakaian dalam. Begitu juga dia. Idea-idea dua orang-orang yang mungkin sangat berbeza. Tetapi jangan terus tanya dia apa yang dia mahu. Tujuan memberi pakaian sudah meletakkan pemikiran ke dalam memilih keping dan menghairankan beliau dengan Hadiah.

Snag saiz dia pada masa sly: melalui laci Seluar dalam Nya dan menyemak tag! Atau lebih baik lagi, mengambil pakaian dalam Nya dari lantai apabila dia berada dalam Bilik mandi, menyemak tag, dan kemudian, setkan ia baik (bukan di bola) atas katil atau kerusi. Anda bukan sahaja akan mendapat saiz dia, tetapi anda akan kelihatan menawan untuk mengambil ia dan menetapkan ia baik mana-mana.

Mempertimbangkan pemotongan: apabila membeli panties, memberi perhatian untuk mengurangkan. Adakah dia pakai thongs atau maklumat? Sesetengah wanita suka maklumat thongs dan sesetengah wanita hanya memakai thongs. Jadi jika anda tidak pernah melihat beliau di thong yang, Jangan membeli dia thong yang. Apabila membeli lace, cuba untuk berpegang kepada campuran nylon dan nylon-elastane daripada poliester. Poliester adalah scratchy, walaupun ia mempunyai pakaian lagi. Apabila membeli kapas, cuba beli cotton Pima Peru, seperti Naja di tangan-dituai Pima Peru kapas. Ia adalah lebih lembut daripada kapas biasa dan dia akan perhatikan perbezaan.

Rasa coli-velous: apabila membeli coli, Adakah pasangan anda seperti underwire atau Kawat tidak? Tidak dia memakai coli unlined, push-ups atau ringan empuk coli? Jika anda tidak mempunyai akses kepada laci Seluar dalam Nya, maka Gunakan ujian perbandingan buah-buahan untuk menganggarkan saiz yang betul dan kelantangan. Tangerines – cawan (atau lebih kecil). Anda akan selamat dengan underwire tiada dan selamat boleh pergi dengan bra push-up. Epal – mungkin secawan B. Jika mereka perky, kemudian anda akan selamat dengan underwire tiada dan selamat boleh memilih coli push-ups. Oren atau grapefruits – cuba secawan C. Pasti melekat underwire. Kecil tembikai – mungkin D atau DD. Sebagai satu peraturan umum, lebih besar buah-buahan, pad yang kurang dan lebih banyak sokongan underwire yang dia perlukan.

Mempertimbangkan merah: Kedai-kedai seperti memasarkan merah dan pink sempena hari memperingati Kekasih, tetapi Realitinya adalah, merah dan pink terang adalah sukar untuk memakai di bawah kebanyakan warna pakaian. Pasangan anda akan menghargai pelet warna yang serupa dengan apa yang dia sudah memakai. Beri perhatian — Adakah ia berwarna-warni atau tidak dia berpegang kepada warna-warna neutral? Jika dia memakai warna, kemudian pergi untuknya! Jika tidak, maka membeli warna-warna neutral yang beliau tetapi cuba memberi sesuatu itu dengan bakat yang lebih sedikit-mungkin ia mempunyai cetakan di bahagian dalam atau mungkin anda memilih luka menarik — seperti atas high waisted.

Berbelanja dengan bijak: Berita baik adalah bahawa anda tidak perlu untuk membelanja banyak untuk membeli pakaian dalam berkualiti baik. Walaupun anda mungkin mendapatkan coli berkualiti tinggi untuk di bawah $45 atau panties yang besar di bawah $12, banyak jenama tandakan barangan mereka dengan satu tan. Jadi melainkan di anda mempunyai banyak sulaman halus atau renda Perancis yang dibuat secara tradisional looms anda tidak perlu membelanjakan sejumlah wang yang berlebihan.

Pastikan ia sentiasa classy: Jangan membeli Seluar dalam crotchless, apa-apa yang diterangkan dengan kata-kata “spank” atau “peek-a-boo” atau yang melibatkan pelekat, atau apa-apa yang seseorang mungkin melihat di tayangan jalur. Jika anda mahukan dia memakainya sering, pilih bahan yang lembut dan selesa. Beri perhatian kepada apa yang dia memakai sekarang. Sesetengah wanita tidak suka lace jadi jika anda tidak pernah melihat dia memakai, tinggal jauhnya.

berhati-hati buyer: eBay bukanlah rakan anda di sini. Tidak adalah Amazon. Di luar talian, cuba sebuah butik pakaian dalam khusus yang di mana orang jualan boleh membantu anda. Jika anda cuba untuk menarik perhatian beliau, menjauhkan diri daripada arus perdana jenama seperti rahsia Victoria dan cawangan keluar kepada sesuatu yang dia tidak pernah mendengar tentang. Di mana sahaja anda pergi, pakaian merupakan salah satu Hadiah orang-orang yang memerlukan pembalut Hadiah yang halus. Jangan lupa Kad.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *